reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
No to ja ruszylam swoja D i posprzatalam oraz siebie doprowadzilam do porzadku :-)
Przed 15 ide z Oliwka po mame na przystanek i idziemy do sklepu :-)
Oli wlasnie sie budzi A chcialam film zobaczyc

Ja juz ja musze tylko na podlodze zostawiac Bo poszlam robic jej mleko polozylam ja na wielkim lozku w sypialni i tak jeszcze aby miala daleko od brzegu Nie bylo mnie 3 min wracam a Ona juz na brzegu lerzy Jeden obrot i bylaby spadla :-(
Odkad nauczyla sie odwracac z brzuszka na plecki to trzeba uwazac

Moherów ożna się niestety spodziewac o każdej godzinie;-)

No były dwa, ale szybko poszło

Magdziunia to była kontynuacja zwolnienia i to chyba do trzech dni można wystawić wiec się udało.

Czarna no to dobrze, że diagnoza postawiona. Ja to nie pamiętam za bardzo jak to było :baffled:

Kate witaj! Gratki dla Mariki i super, że wyjazd się udał. No i żeby buźka się leczyła :happy2:

Evelajna och jak pech, to pech. Niech się Tuśka kuruje :sorry2:

Magdasf mój też bezzębny chociaż dziąsła białe i przez sen mruczy

Kaka dobry plan to połowa sukcesu. Wykorzystaj powera!

Marma trzymamy kciuki za Kacperka

Lilunia w takim razie udanego polowania na kreacje

Wanilia to na pewno stres przed pracą. Na szczęście minie. Zobaczysz, że sobie odpoczniesz i do ludzi się wyrwiesz. Są plusy.

Moja edukacja po 1 @ wyglądała tak:
"Teraz możesz już zajść w ciążę, ale pamiętaj, że seks to nic przyjemnego".

To się i nie dziwię, że jestem jedynaczką ;-)

Ale się uśmiałam :-D

Muszę ogranąć powyjazdowy burdel, zrobić referat na sobotę i napisać rozdział pracy mgr. Ale ponieważ wiem, że i tak mi mała nie da, postanowiłam się nie przejmować. Rodzice się małą nie zajmą, bo u nich zaczyna się remont na całego.
Pozostaje teściowa, ale nie lubię Izy z nią zostawiać...
Najwyżej obronię się na jesieni.

Miłego dzionka!

To się nazywa "hakuna matata" :-D

Mama Maksa ale musiało być suuuper! Taki zmęczenie to przyjemność.

ups chyba nie dawaj znów:)))Logowanie do nasza-klasa.pl
Co do prezentów to wczoraj moja siostrzenica miała własnie 18:)) i dostała Volkswagen:)))

Fiu fiu!

U nas nocki ok. Bartek znowu śpi do rana. Prawie 11 godzin :happy2:. U nas zanosi się na deszcz :baffled: więc na spacer pojedziemy do reala :baffled:, bo zapasy trzeba poczynić i buty córce kupić.
Powinnam sprzątać łazienkę, a też d... nie mogę ruszyć. I właśnie obudził się Bartek :baffled:
A zwolnienie bez problemu. Mam do 16.05. Potem urlop, który się nałożył ze zwolnieniem i wychowawczy. Muszę do kadr zadzwonić, żeby jeszcze raz wszystko policzyli i do urzędu wniosek złożę.
Miłego dnia

:-)pojawia mi sie komunikat ze wczesniej juz zostalo wyslane zaproszenie, to moze ja dam
Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!

az strach pomyslec, juz teraz bede musiala odkladac na 18 stki;)

Cos zle mi sie adres Nk wkleil, i nie wiem czy bedziesz mnie widziec, w wyszukiwarce wpisz Magdalena Ferdyan to sie pokarze

hmmm wyskakuje mi ze nie ma takiej osoby:szok::szok::szok:

Ok znalazłam twoje zaproszenie w koszu:(((((((( Poprostu nieskojarzyłam Sorki

Zdróweczka dla choruszków.

Hanka siedzi w leżaku i obraca bułe;-)
Ja własnie wstawiam 2 pranie. Obowizkowo pies dzis będzie kąpany bo już zalatuje z daleka hehehe Pewnie nie będzie szczesliwy z tego powodu.

Magda i Ty mówisz ze masz lenia...ja dzisiaj zadengo obiadu nie mam i kombinuje co tu wmyślic;-)

reklama
ojjj mi sie tez marzy taki placek po wegiersku na ostro:-p:-p:-p

W koncu sie zmobilizowałam i wywiesiłam pranko a tu mżawka!!!!!!!

Do góry