• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

No to my po powrocie od chirurga. Zabiegu nie było. Stan zapalnego niema, jak był to przeszedł. Napletek jet przyklejony do żołędzia i albo się sam odklei albo jak będzie miał 2 latka to zrobią zabieg. Na razie zostaje tak jak było. Temperatura dalej się utrzymuje. Maluch strasznie marudny a ja powoli wysiadam. Może to trzydniówka, jak tak to dziś powinien być koniec, albo zęby. Przepraszam że tak egoistycznie ale korzystam kiedy śpi. Lece spróbować coś zrobić w domu.

reklama
evelajnagartki za zębolka:-)
kakamam nadzieję,że znajdziesz prędko coś:happy2:tak jak dziewczyny pisały,jest jeszcze prawo dla mam wracających z macierzyńskiego:confused:
trinawitaj kochaniótka!Mamą paździochową zawsze będziesz i nigdy się od nas nie uwolnisz:cool2:;-)jesteśmy TWOIM CIENIEM:cool2:Cieszę się,ze z Maciusiem już ok,ten czas tak szybko leci:rotfl2:
dorotkonie wiem jeszcze o co cho,zaraz lecę na zamkniety,ale myślę,że to jakieś zdzirkowate(sorki) te laski i nie przejmuj się,miej oczy i uszy szeroko otwarte:szok: i nie daj się jakimś podlotkom;-)
wanilkowspółczuję,wiem o czym piszesz,ja ostatnio tez miałam ze swoją pediatrą:wściekła/y::wściekła/y:trafi swój na swego,pewnie dzieci nie ma wredota...
patija mam na jednym cycu małego krwiaczka:-(Miki nie lituje się nad mamą,a na dole zaczynają prześwitywac dwójki:szok:
marmamoże to i dobrze,że nic nie cięli,trzymamy kciuki żeby sam się odkleił:tak:
czarnajak dobrze,że jesteście już w domku,a Sami super chłop,jak oglądałam pierwszy filmik to się poryczałam...wspominki...jak ten czas leci:-p a Sami jeszcze śpi na górze?Miki chwyta za kanty łóżeczka i podciąga się:szok:a tak wogóle,to chyba mamy te same pokoje,bo też mam zielony,też łóżeczko turystyczne w tym samym miejscu i tak samo nasze łóżko stoi;-)
magdasfale się uśmiałam z tych podasiek,moja babcia też jest taka stereotypowa,kiedyś jak jej powiedziałam,że M kupował mi tampony,to mnie zrugała,ze każda kobieta ma swoje tajemnice,jak bym jej powiedziała o innych sprawach,to by się do grobu położyła:-D:-D
Ja mam za 2 tyg komunię u chrzestnicy i też mam problem,bo ona wszystko ma,więc daję kaskę i wczoraj zamówiłam coś takiego
Pamiątki Komunijne - porcelanowe (617100777) - Aukcje internetowe Allegro

wanilkoja mam zły humor cały czas i chyba już znam powód...@....leci ze mnie jak ze świni:-(a boli jak pierun:-(a z pracą bedzie ok,ja już teraz nastawiam się i przygotowuję do powrotu,choć do września niby tyle czasu...
kateMiki tez ma takie poliki po tym kremie:wściekła/y:ostatnio kremowałam mu znowu zimowym i kilka razy dziennie nivea pielęgnacyjnym i przeszło...też myślę,że to ten krem tak wysusza,może któraś zna jakiś fajny z filtrem?
MamaMaksano to superowo,że majówka udana:-)Nie ma to jak powrót na trawę,człowiek dziecinnieje:cool2::rotfl2:ghihih...

Witam!Wkońcu udało mi się Was nadrobić,ehhh...My jakoś żyjemy,trochę jeszcze mamy katarku,majówka udana,zaraz wrzuce foty,mama trochę powspinała się z tatą i znajomymi,Miki bajerował narzeczoną ze stycznia z wzajemnością,potem, grill u teściów,kolejne dni spędziłam hakając w ogródku,a niedziela nad morzem z przyjaciółkami i ich dziećmi,Miki próbował bajerować lipcówkę,ale ta nie była zainteresowana;-)
a wczoraj sprzątałam namiętnie chatę,dziś wieje strasznie,więc szybki spacer,a raczej zakupy...zajadam szybki obiad,bo M wraca późno,Miki molestuje podłogę z zabawkami,a ja nadrabiam bb...lecę dalej i wklejam foty;-)

no i nie patrzcie na mnie-pasztet z boczkami:baffled::happy2:
a i dziewczyny karmiace,mam nowe piwo,smakuje jak piwko,ma 0% i nazywa się BAVARIA,może któraś już piła?jest jeszcze jabłkowe,ale ja wolę normalne,mozna je kupić w Carrefourze ok.4zł Ja mam już dość Karmi,a o tym powiedziała mi kumpela;-)

Załączniki

• 01.05.2009 (11).jpg
    01.05.2009 (11).jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 56
  • 01.05.2009 (20).jpg
    01.05.2009 (20).jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 59
  • STA50060.jpg
    STA50060.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 56
U mnie panele pomyte, mięsko się smaży ( stwierdziłam ze jutro będzą lacki po węgiersku na przyjazd teściowej) a dla nas na obiado-kolacje pieką sie zapiekanki w piekarniku;-)

Te prawo dla matek to o kant d...rozbic:angry:

U mnie panele pomyte, mięsko się smaży ( stwierdziłam ze jutro będzą lacki po węgiersku na przyjazd teściowej) a dla nas na obiado-kolacje pieką sie zapiekanki w piekarniku;-)

Te prawo dla matek to o kant d...rozbic:angry:

Kiedy Ty masz na to czas?
Mi dzidziol dzisiaj nie daje od siebie odejść.
Jakaś marudna, popłakuje, żali się...
Chyba ta pogoda.
Mnie boli biodro, kręgosłup i rwie szew poporodowy.
Koniec świata jaka już stara jestem!
Oczywiście pracy nie tknęłam :-(

Npo bo ja miałam małego lenia;-) A musze sowje zrobic bo teściówka z wizytacją...co innego jakby z wizyta przybyla;-)

A swoja drogą się troche zapusciło to i owo. Jak dostałam wypowiedzenie to nie tknaełam nic w domu i się nazbierało.

M sie zajmował Hania wiec miałam czas żeby pogrzebac w kuchni i posprzatac.

Madzia ja jeszcze na podziebienie daje wode z miodem...jest tyle przeciwników co zwolenników dawania wody z miodem dzieciom do roku...

KAKA oj i ja bym takiego placka po wegirsku zjadla Tylko tak jak u Magdy nie chce mi sie trzec ziemniakow :no:
MAGDA jejku serio te chorobska sie was trzymaja :wściekła/y:ZDROWKA zycze
MOLI fajnie ze weekend sie udal Widzialam narazie jedno zjecie i Fajna babka z Ciebie :tak:
MALENA ja jak biore mala na rece to tez mnie cos gdzies zaszczyka Czasem czuje sie taka stara ze hej :cool2:

Bylam w sklepie Kupilam sobie 2 pary bucikow za ktore dalam w sumie 32 zl Ale zrobilam interes:tak:
Lece pranie powiesic G zaraz mala ukapie Ja ja nakarmie i moze zasnie A ja planuje seriale zobaczyc Bo wczoraj zasnelam :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry