Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to bym zjadla takie placki ziemniaczame ale jak zwykle nie ma kto ziemniakow zetrzec na tarce...
ojjj mi sie tez marzy taki placek po wegiersku na ostro
W koncu sie zmobilizowałam i wywiesiłam pranko a tu mżawka!!!!!!!
, ale M jutro i po jutrze późno wróci
Może w piątek 
) A na napletek może maść pomoże. U synka koleżanki zadziałała. Tylko to też jak będzie starszy.
a moj maly ku...a ma katar, rece opadaja. juz nie mam sily na jego choroby...dalam mu juz syrop na kaszel, krople do nosa i mam adzieje ze szybko przedzie.
Byliśmy w realu. Zakupy poczynione. Następne za miesiąc ;-) Tyle kasy poszło, a wózek prawie pusty
Kupiliśmy Martynie dwie pary szmaciaków w ccc i wyszły tyle co jedna para sandałów, a nie będzie szkoda do piaskownicy, czy na działkę. Ja dla siebie poza karmi nic nie kupiłam, bo czasu nie było
Jutro i pojutrze jestem uziemiona, bo M do późna w pracy, a pogoda nie sprzyja. Może w piątek przejadę się na ryneczek, bo w sobotę jedziemy do teściów - tym razem ja jadę z wizytacją 

Kurde to tylko moj chyba jeszcze zebow nie maNo ale im pozniej tym lepiej
Na dole dziasla ma juz bardzo twarde i prawie ze biale a zebow jak nie bylo tak nie ma..."
Ja polecam Leszka bezalkocholowego tzn 0,5 ale wydaje mi się że taka ilość też nie zaszkodzi ;-)no i nie patrzcie na mnie-pasztet z boczkami
a i dziewczyny karmiace,mam nowe piwo,smakuje jak piwko,ma 0% i nazywa się BAVARIA,może któraś już piła?jest jeszcze jabłkowe,ale ja wolę normalne,mozna je kupić w Carrefourze ok.4zł Ja mam już dość Karmi,a o tym powiedziała mi kumpela;-)
szkoda tylko że mam coraz mniej czasu na śledzenie BB :-(
To dziś milutka noc będzie.;-)Tylko żeby was Hanusia nie przyłapała;-)Za chwile M zmieni nam posciel i wykąpie psiurka;-)

, ale odpukać ok. Zdrówka dla chorótków.
Za oknem szarówa więc ze spaceru nici, bo nie mam przyjemności wychodzenia w taki ziąb. Zostaje mi dziś król lew na tapecie ;-) ale te chwile kiedy Martyna sie nim zajmie są bezcenne 

cycki mnie pieką,bo gryzie i szczypie,dziś obudził się po 5 i paluszkami gniótł mi sutka,więc d..a ze spania

Nie martw się,wszystko się dobrze ułoży...
A JA DZIŚ GOLONECZKI INDYCZE ROBIĘ,OD WCZORAJ KAPIĄ SIĘ W ZIOŁACH