Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja to bym zjadla takie placki ziemniaczame ale jak zwykle nie ma kto ziemniakow zetrzec na tarce...
ojjj mi sie tez marzy taki placek po wegiersku na ostro
W koncu sie zmobilizowałam i wywiesiłam pranko a tu mżawka!!!!!!!
, ale M jutro i po jutrze późno wróci
Może w piątek 
) A na napletek może maść pomoże. U synka koleżanki zadziałała. Tylko to też jak będzie starszy.
a moj maly ku...a ma katar, rece opadaja. juz nie mam sily na jego choroby...dalam mu juz syrop na kaszel, krople do nosa i mam adzieje ze szybko przedzie.
Byliśmy w realu. Zakupy poczynione. Następne za miesiąc ;-) Tyle kasy poszło, a wózek prawie pusty
Kupiliśmy Martynie dwie pary szmaciaków w ccc i wyszły tyle co jedna para sandałów, a nie będzie szkoda do piaskownicy, czy na działkę. Ja dla siebie poza karmi nic nie kupiłam, bo czasu nie było
Jutro i pojutrze jestem uziemiona, bo M do późna w pracy, a pogoda nie sprzyja. Może w piątek przejadę się na ryneczek, bo w sobotę jedziemy do teściów - tym razem ja jadę z wizytacją 

Kurde to tylko moj chyba jeszcze zebow nie maNo ale im pozniej tym lepiej
Na dole dziasla ma juz bardzo twarde i prawie ze biale a zebow jak nie bylo tak nie ma..."
Ja polecam Leszka bezalkocholowego tzn 0,5 ale wydaje mi się że taka ilość też nie zaszkodzi ;-)no i nie patrzcie na mnie-pasztet z boczkami
a i dziewczyny karmiace,mam nowe piwo,smakuje jak piwko,ma 0% i nazywa się BAVARIA,może któraś już piła?jest jeszcze jabłkowe,ale ja wolę normalne,mozna je kupić w Carrefourze ok.4zł Ja mam już dość Karmi,a o tym powiedziała mi kumpela;-)
szkoda tylko że mam coraz mniej czasu na śledzenie BB :-(
To dziś milutka noc będzie.;-)Tylko żeby was Hanusia nie przyłapała;-)Za chwile M zmieni nam posciel i wykąpie psiurka;-)

, ale odpukać ok. Zdrówka dla chorótków.
Za oknem szarówa więc ze spaceru nici, bo nie mam przyjemności wychodzenia w taki ziąb. Zostaje mi dziś król lew na tapecie ;-) ale te chwile kiedy Martyna sie nim zajmie są bezcenne 

cycki mnie pieką,bo gryzie i szczypie,dziś obudził się po 5 i paluszkami gniótł mi sutka,więc d..a ze spania

Nie martw się,wszystko się dobrze ułoży...
A JA DZIŚ GOLONECZKI INDYCZE ROBIĘ,OD WCZORAJ KAPIĄ SIĘ W ZIOŁACH