Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gorączka spadła !!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)![]()

Idziesz z nimi do lekarza czy narazie odpuszczasz lekarza?

Gorączka spadła !!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)![]()

A po za tym stara bieda
No to dziś musicie nadrobić;-)A w nocy yliśmy grzeczni. Ja zasnełam na 39 i pół. Ostatnimi dniami kiepsko spałam wiec wczoraj padłam.
Współczuje nocki. Oby te chobóbska szybko minełyDzien dobry:-)Za oknem szaro buro i zimno brrrrrr
Dzisiaj moj maly sie popisal i jeszcze nigdy nie dal nam popalic jak dzisiejszej nocy bidulek. Nochal zapchany ciagle, kaszelek i spac nie mogl. Co przysnal to od razu sie budzil.Zocha dzisiaj juz tez do przedszkola nie poszla bo aczela okropnie kaszlec nic tylko strzelic se w leb![]()
Ale on świetnie wygląda. I tą fryzurkę ma the bestno to ja tak wojskowo z rana witam się i przedstawiam GENERAŁA VON MIKESZ!!

No to suuuper:-)Gorączka spadła !!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)![]()
Oby nowym autkiem wrócil.SUPERRRRRRRRR
Wryyyy u nas wstetnie!!!!!!!!!!! Moje pranie zamiast schnac moknie chyba musze je sciagnąc jeszcze raz przeprac i w domku wywiesic
Mój M pojechał oglądac autko ciekawe czy wróci z nowymA po za tym stara bieda
![]()

Nawet nie zawiadomią człowieka żeby sie choć troche przygotował
No ale nic juz teraz nie zrobie trza czekac:-(
Pogoda kiepska, zimno i pada wiec zostajemy dzis w domu. Dobrze ze mam wszystko na obiad to nie musze wychodzic. Bedziemy miec chyba nowych sasiadów bo słysze jak sie wprowadzaja. Jakas para mniej wiecej w naszym wieku zobaczymy jak sie sąsiedzkie relacje ułożą.