• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
Moli super fota
Marma no to dobrze, teaz niech odpocznie po męczarniach
Ppatqa ale się synek rozszalał :-D
Czarna w takim razie trzymam kciuki za autko
Mama Maksa u mnie jest taki problem jak prąd wyłączą, bo wtedy to gotowanie na świeczce zostaje :sorry2:

U mnie też już pada :baffled:

U nas nadal wodu brak. Dzwoniłam do ochrony osiedla i powiedzieli mi że woda będzie dopiero jutro od 7 rano. Że w czasie napraw wystąpiła jakaś awaria której nie mogli przewidzieć i cała nasza miejscowośc nie ma wody. Podstawili jakich beczkowóz i mamy z tego korzystać. Masakra jakaś. Zmuszona więc byłam wyjść z małym do sklepu po wode 5l.Musze zagotować sobie wode zeby naczynia pomyć wrrr. Najgorzej że adam będzie chyba musiał jechac na drugi koniec Warszawy żeby sie wykąpać u ojca po pracy. I ja nie kąpana:wściekła/y: i małego dziś nie wykąpiemy.:wściekła/y: No chyba ze adam naznośi wody i będziemy grzać na gazie
WQ.... jestem strasznie:wściekła/y: Chociaż sie kawy teraz napije

witam się i ja musze wziąśc się za nadrabianie, ale ten może jak maly zaśnie, u mnie pada w koncu, wczoraj była powóż w stajni- zawór poszedł i wieczorem M walczył z wodą. Mały mimo ze chory i bardziej marudny to szaleje, siada już w wanience- łapie sie brzegów, bo w wozku i leżaczku ma już to opanowane, w leżeniu na brzuszku próbuje podnosić tyłek. Przepraszam ze tak o sobie, ale obiecuje was poczytać

kurde,nie przewidzisz co i kiedy nastąpi,mieliście co robić:baffled:a Kamiś jak to paździoszek,silny jak nic,co tam bedzie siedział:cool2:a tyłek podnosi,bo chce żebyście całowali:-D:-DGRATKI KAMISIU!!

SUPERRRRRRRRR
Moli mój to pierdoła jeszcze sie nie podciąga wieć spoko loko. A z tymi pokojami widocznie mamy podobny gust:))
I ja żadnego paszteta nie widze i popieram Kake pewnie macie kanapki z pasztetową. A fotka ze wsponaczki superowa. Kiedyś też musze
spróbować:))
Boskie zdjecie Mieszka

Magdasf kolejny argument do przeprowadzki. Oby na katarku sie skonczyło

Patycja widać ze Kamilek rozwija sie w błyskawicznym tempie.

Wryyyy u nas wstetnie!!!!!!!!!!! Moje pranie zamiast schnac moknie chyba musze je sciagnąc jeszcze raz przeprac i w domku wywiesic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój M pojechał oglądac autko ciekawe czy wróci z nowym:-p A po za tym stara bieda:-D

żadna pierdoła,nie obrażać mi tu dzielnego Paździochowatego mena:wściekła/y::wściekła/y:;-):-D a i czekamy na foty nowego wozia,pewnie jakiś rodzinny wypsik będzie,co?:cool2:

Ja jestem wqr... bo od wczoraj wieczorem nie ma wody. Dobrze ze dla malego miałam przegotowana juz wode to tylko podgrzałam w mikrofali. Ale ani sie umyć ani napic kawy :wściekła/y::wściekła/y: Nawet nie zawiadomią człowieka żeby sie choć troche przygotował:wściekła/y: No ale nic juz teraz nie zrobie trza czekac:-(
U nas nocka normalna jak każda. Spał całą noc i przeszedł dzś samego siebie bo obudził sie dopiero o 9.30. :szok:Pogoda kiepska, zimno i pada wiec zostajemy dzis w domu. Dobrze ze mam wszystko na obiad to nie musze wychodzic. Bedziemy miec chyba nowych sasiadów bo słysze jak sie wprowadzaja. Jakas para mniej wiecej w naszym wieku zobaczymy jak sie sąsiedzkie relacje ułożą.:confused:

Do później pa

no to fajowsko,też bym jak Czarna dzwoniła do wodociągów,chyba że uprzedzali Was,że nie bedzie,a i tak bym zadzwoniła:baffled:Podrzuć mi tu Maksia,co by Mikiego nauczył przesypiania nocek:cool2: a i życzę miłych sąsiadów,pewnie spoko są,dobrze że nie mohery:-D

Dorotka pisałam na watku o karmieniu ze mały zaczał cyrkowac przy kupnych obiadkach wiec mamuska wzieła sie w garsc:-D:-D:-D

chłopak wie co dobre,no bo nie ma jak u mamy,mamy zupki są the best!!:-):-)witaj w gronie gotujących,a ja powiem,że te przepisy które przesłałaś są fajne i bardzo smaczne i proste w przygotowaniu:tak:

a my po spacerku,pada,zimno,ale co tam,chociaż zakupki zrobiłam,bo M wraca dziś po 21:baffled:a zaraz wstawię golonę,no i fryteczki dziś kupiłam,już mi język do d...ucieka:-p

No to się za szybko pochwaliłam. Temperatura 38 i rośnie :-( Włączamy antybiotyk...:-( Kurcze dlaczego to moje maleństwo tak się męczy :-(

reklama
No to się za szybko pochwaliłam. Temperatura 38 i rośnie :-( Włączamy antybiotyk...:-( Kurcze dlaczego to moje maleństwo tak się męczy :-(

Kurde zbadajcie mu mocz!!!!!!!! Ja juz jestem na tym punkcie przewrażliwiona:-(

M Maksa normalnie jaja sobie zrobili Wiadomo że awarie sie zdarzaja ale powinni sami informowac:angry::angry::angry:

Moli no rodzinny Galaxy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry