reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

Na jaki to nie wiem ale napewno na wiekszy;-) a tego nie chce sprzedawac tylko mi zostawic;-)

reklama
Eeeee to zajefajnie ja cały czas namawiam M na jakieś małe g... dla mnie ale on mówi :no::no::no::no::no::-( a mis ie marzy jakaś Corsa:-p

a to co rozmowy w toku?:))))i mi by sie teraz jakies male g... przydalo bo z tego zlobka mam do domu taka droge ze niech to szlag.wielka gorka o dlugosci 2.5 km!!!i jeszcze nie ma normalnego chodnika tylko takie jakby schody....i jak tu z wozkiem isc:/
a ja klucze juz odebralam wczoraj.teraz Wiesiu maluje to mieszkanie.jutro jedzie lozko, lodowka i pralka, a pojutrze reszta i na weekend juz bedziemy tam.tylko neta nie bede miec jakis czas bo musze go zalatwic...
nie wiecie jaki moze byc dodatek mieszkaniowy?to znaczy jak wysoki?od czego to zalezy?bo zalatwiam teraz i mopdle sie zeby polowa czynszu mi odeszla:p

Hehehe moze i rozmowy w toku

Fajnie Ze mieszkanko m i żłobek...a na samochód się odłoży;-)

No no Asia to jeszcze troszku i własne M bedzie:-p Co do datku pewnie bedziesz musiała przedstwaic rozliczenia roczne z US itakie tam pierdoły. na pewno na twoja korzysc jest fakt ze jestes samotna matka:tak:

DOSTALISMY SIE DO ZLOBKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
sorki ze jak po ogien ale czasu brak, ale pochwalic sie musialam:-p
GRATULACJE
M Maksa ogrodniczki fajniutkie tuniczka tez a sukienke ma moja siostrzenica z tym ze plisy zamiast bombki:tak:

Magdziunia kiedy ty to zrobiłaś:szok::szok:

No i nici z autka M sie niezdecydował za dużo miał wątpliwości:-( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło mam nadzieje że do czerwca znajdziemy;-)
A była tesciowa dzis pobiła rekord 7 min:-D:-D:-D:-D
Szkoda z tym samochodzikiem A tesciowa to serio pobila REKORD ale przynajmniej mialas swiety spokoj :tak:
No takie takie:-p teraz był oglądać 200km od nas a w czesniej było autko w czarnkowie ale sie zgapiliśmy dzień wczesniej poszło:-( Normalnie idą one jak świerze bułeczki:szok::-D:-D:-D

A na co chce zmienic?
A MOWIA ZE KRYZYS I LUDZIE PIENIEDZY NIE MAJA HEHEH :-D
Eeeee to zajefajnie ja cały czas namawiam M na jakieś małe g... dla mnie ale on mówi :no::no::no::no::no::-( a mis ie marzy jakaś Corsa:-p
MARZENIA CZASEM SIE SPELNIAJA :tak:ZYCZE CI TEGO :-D
a to co rozmowy w toku?:))))i mi by sie teraz jakies male g... przydalo bo z tego zlobka mam do domu taka droge ze niech to szlag.wielka gorka o dlugosci 2.5 km!!!i jeszcze nie ma normalnego chodnika tylko takie jakby schody....i jak tu z wozkiem isc:/
a ja klucze juz odebralam wczoraj.teraz Wiesiu maluje to mieszkanie.jutro jedzie lozko, lodowka i pralka, a pojutrze reszta i na weekend juz bedziemy tam.tylko neta nie bede miec jakis czas bo musze go zalatwic...
nie wiecie jaki moze byc dodatek mieszkaniowy?to znaczy jak wysoki?od czego to zalezy?bo zalatwiam teraz i mopdle sie zeby polowa czynszu mi odeszla:p
No niezla droga do zloba Ale najwazniejsze ze sie dostaliscie ;-)Fajnie tak z wlasnym M
Zycze abys dofinansowanie zalatwila Nie pomoge bo nie wiem co potrzeba ale 3 mam kciuki

Oliwka dala mi w kosc Zrobila sie taka glosna i marudzaca A jak nie marudzila to wrzeszczala aby cos wymusic:baffled:
Kaszka wieczorna byla w butli bo juz sie z nia nie dalo Zasnela odrazu po kaszce ale niedawno sie obudzula z placzem Nie wiem co jej jest I czuje ze to moze byc ciezka noc :baffled:
Lece na jakis serial i spac poki ona spi

Ja tylko na chwilku,plecki mnie łupią i chyba trochę poćwiczę:-(
Inne wątki jutro nadrobię...
marmamoże faktycznie powinnaś zrobić badanie moczu?z czymś organizm walczy,więc warto sprawdzić zdróweczka dla maluszka:tak:

czarnano mi tzn nam marzy się SHARAN,tez rodzinny:-)ja mam jobla na jego pkt,a mój M chce RAV4 albo jakiegośLandRovera,powaliło ptaszka w locie normalnie:cool2:
a Twój M skoro miał wątpliwości,to może faktycznie lepiej poczekać i czegoś lepszego poszukać
a teściówka dobra jest,rekordy bije w odwiedzinach:cool2::-D:-D

blondno to super,że żłobek dostaliście,wiem że ciężko z tym,no i czekamy na foty mieskzanka:-)

Elwiraale mnie zdenerwowałaś z tymi spodzinakami:wściekła/y::-D tak mi się spoodbały,tylko one mają 95cm długości,a ja kurdupel jestem i ok.10cm musiałabym skrócić...no i się teraz zastanawiam:confused:bo naparwdę są zajefajne,tylko czy jak skrócę to czy fasonu nie stracą?

dorotkopewnie Oli zaczyna pomału wymuszać na mamie,Miki ostatnio też jest nie do zniesienia momentami,jak tylko zniknę mu z oczu to wrzask,ryk etc.:baffled:

evelaTy to szalona kobita jesteś i z laptopem wszedzie dygasz?:-D:-D:cool2:

a mój Okupant już drzemka,dziś bez kapieli,przetrzymałam go i padł jak naleśnik:-pa u nas piździwka i leje,no i błotniki moje z balkonu zwiało od mojej rowerowej fury:-(straszna pogoda...mykam może na inne wąteczki na chwilkę,i idę na podłogu poćwiczyć:dry:Dobrej nocki laseczki i paździoszkom niech się garbate aniołki przyśnią,a choraskom temp niech spada

reklama
Moli my tez bierzemy pod uwagę Sharana ale Galaxy ma ładniejszą mordke (przód):-D:-D:-D U nas to juz tylko takie duże wchodza w gre:szok::-D:-D:-D:-D

Dorotka oby nocka była spokojna;-) A moze jej sie nie odbiło??

kaka teraz to mała wstanie w południe jak bedzie miała ciemno:cool2:

Dzieci umyte zaraz kolacyjki i do spanka;-) a mój mały drań nauczył sie ściągać ze stołu. Biega w tym chodziku i wspina sie do stołu co pod reka to jego:))))

Do góry