Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GRATULACJEDOSTALISMY SIE DO ZLOBKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
sorki ze jak po ogien ale czasu brak, ale pochwalic sie musialam![]()
Szkoda z tym samochodzikiem A tesciowa to serio pobila REKORD ale przynajmniej mialas swiety spokojM Maksa ogrodniczki fajniutkie tuniczka tez a sukienke ma moja siostrzenica z tym ze plisy zamiast bombki
Magdziunia kiedy ty to zrobiłaś
No i nici z autka M sie niezdecydował za dużo miał wątpliwości:-( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło mam nadzieje że do czerwca znajdziemy;-)
A była tesciowa dzis pobiła rekord 7 min![]()

A MOWIA ZE KRYZYS I LUDZIE PIENIEDZY NIE MAJA HEHEHNo takie takieteraz był oglądać 200km od nas a w czesniej było autko w czarnkowie ale sie zgapiliśmy dzień wczesniej poszło:-( Normalnie idą one jak świerze bułeczki
A na co chce zmienic?

MARZENIA CZASEM SIE SPELNIAJAEeeee to zajefajnie ja cały czas namawiam M na jakieś małe g... dla mnie ale on mówi:-( a mis ie marzy jakaś Corsa
![]()
ZYCZE CI TEGO 
No niezla droga do zloba Ale najwazniejsze ze sie dostaliscie ;-)Fajnie tak z wlasnym Ma to co rozmowy w toku?)))i mi by sie teraz jakies male g... przydalo bo z tego zlobka mam do domu taka droge ze niech to szlag.wielka gorka o dlugosci 2.5 km!!!i jeszcze nie ma normalnego chodnika tylko takie jakby schody....i jak tu z wozkiem isc:/
a ja klucze juz odebralam wczoraj.teraz Wiesiu maluje to mieszkanie.jutro jedzie lozko, lodowka i pralka, a pojutrze reszta i na weekend juz bedziemy tam.tylko neta nie bede miec jakis czas bo musze go zalatwic...
nie wiecie jaki moze byc dodatek mieszkaniowy?to znaczy jak wysoki?od czego to zalezy?bo zalatwiam teraz i mopdle sie zeby polowa czynszu mi odeszla![]()

tak mi się spoodbały,tylko one mają 95cm długości,a ja kurdupel jestem i ok.10cm musiałabym skrócić...no i się teraz zastanawiam
bo naparwdę są zajefajne,tylko czy jak skrócę to czy fasonu nie stracą?

a u nas piździwka i leje,no i błotniki moje z balkonu zwiało od mojej rowerowej fury:-(straszna pogoda...mykam może na inne wąteczki na chwilkę,i idę na podłogu poćwiczyć
Dobrej nocki laseczki i paździoszkom niech się garbate aniołki przyśnią,a choraskom temp niech spada

U nas to juz tylko takie duże wchodza w gre