reklama
blond_20
Czarownica
a to co rozmowy w toku?
)))i mi by sie teraz jakies male g... przydalo bo z tego zlobka mam do domu taka droge ze niech to szlag.wielka gorka o dlugosci 2.5 km!!!i jeszcze nie ma normalnego chodnika tylko takie jakby schody....i jak tu z wozkiem isc:/
a ja klucze juz odebralam wczoraj.teraz Wiesiu maluje to mieszkanie.jutro jedzie lozko, lodowka i pralka, a pojutrze reszta i na weekend juz bedziemy tam.tylko neta nie bede miec jakis czas bo musze go zalatwic...
nie wiecie jaki moze byc dodatek mieszkaniowy?to znaczy jak wysoki?od czego to zalezy?bo zalatwiam teraz i mopdle sie zeby polowa czynszu mi odeszla
a ja klucze juz odebralam wczoraj.teraz Wiesiu maluje to mieszkanie.jutro jedzie lozko, lodowka i pralka, a pojutrze reszta i na weekend juz bedziemy tam.tylko neta nie bede miec jakis czas bo musze go zalatwic...
nie wiecie jaki moze byc dodatek mieszkaniowy?to znaczy jak wysoki?od czego to zalezy?bo zalatwiam teraz i mopdle sie zeby polowa czynszu mi odeszla
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
GRATULACJEDOSTALISMY SIE DO ZLOBKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
sorki ze jak po ogien ale czasu brak, ale pochwalic sie musialam![]()
Szkoda z tym samochodzikiem A tesciowa to serio pobila REKORD ale przynajmniej mialas swiety spokojM Maksa ogrodniczki fajniutkie tuniczka tez a sukienke ma moja siostrzenica z tym ze plisy zamiast bombki
Magdziunia kiedy ty to zrobiłaś
No i nici z autka M sie niezdecydował za dużo miał wątpliwości:-( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło mam nadzieje że do czerwca znajdziemy;-)
A była tesciowa dzis pobiła rekord 7 min![]()

A MOWIA ZE KRYZYS I LUDZIE PIENIEDZY NIE MAJA HEHEHNo takie takieteraz był oglądać 200km od nas a w czesniej było autko w czarnkowie ale sie zgapiliśmy dzień wczesniej poszło:-( Normalnie idą one jak świerze bułeczki
A na co chce zmienic?

MARZENIA CZASEM SIE SPELNIAJAEeeee to zajefajnie ja cały czas namawiam M na jakieś małe g... dla mnie ale on mówi:-( a mis ie marzy jakaś Corsa
![]()

No niezla droga do zloba Ale najwazniejsze ze sie dostaliscie ;-)Fajnie tak z wlasnym Ma to co rozmowy w toku?)))i mi by sie teraz jakies male g... przydalo bo z tego zlobka mam do domu taka droge ze niech to szlag.wielka gorka o dlugosci 2.5 km!!!i jeszcze nie ma normalnego chodnika tylko takie jakby schody....i jak tu z wozkiem isc:/
nie wiecie jaki moze byc dodatek mieszkaniowy?to znaczy jak wysoki?od czego to zalezy?bo zalatwiam teraz i mopdle sie zeby polowa czynszu mi odeszla![]()
Zycze abys dofinansowanie zalatwila Nie pomoge bo nie wiem co potrzeba ale 3 mam kciuki
Oliwka dala mi w kosc Zrobila sie taka glosna i marudzaca A jak nie marudzila to wrzeszczala aby cos wymusic

Kaszka wieczorna byla w butli bo juz sie z nia nie dalo Zasnela odrazu po kaszce ale niedawno sie obudzula z placzem Nie wiem co jej jest I czuje ze to moze byc ciezka noc

Lece na jakis serial i spac poki ona spi
moli81
Mamuśka Mikuśka
Ja tylko na chwilku,plecki mnie łupią i chyba trochę poćwiczę:-(
Inne wątki jutro nadrobię...
marmamoże faktycznie powinnaś zrobić badanie moczu?z czymś organizm walczy,więc warto sprawdzić zdróweczka dla maluszka
czarnano mi tzn nam marzy się SHARAN,tez rodzinny:-)ja mam jobla na jego pkt,a mój M chce RAV4 albo jakiegośLandRovera,powaliło ptaszka w locie normalnie
a Twój M skoro miał wątpliwości,to może faktycznie lepiej poczekać i czegoś lepszego poszukać
a teściówka dobra jest,rekordy bije w odwiedzinach

blondno to super,że żłobek dostaliście,wiem że ciężko z tym,no i czekamy na foty mieskzanka:-)
Elwiraale mnie zdenerwowałaś z tymi spodzinakami
tak mi się spoodbały,tylko one mają 95cm długości,a ja kurdupel jestem i ok.10cm musiałabym skrócić...no i się teraz zastanawiam
bo naparwdę są zajefajne,tylko czy jak skrócę to czy fasonu nie stracą?
dorotkopewnie Oli zaczyna pomału wymuszać na mamie,Miki ostatnio też jest nie do zniesienia momentami,jak tylko zniknę mu z oczu to wrzask,ryk etc.
evelaTy to szalona kobita jesteś i z laptopem wszedzie dygasz?

a mój Okupant już drzemka,dziś bez kapieli,przetrzymałam go i padł jak naleśnik
a u nas piździwka i leje,no i błotniki moje z balkonu zwiało od mojej rowerowej fury:-(straszna pogoda...mykam może na inne wąteczki na chwilkę,i idę na podłogu poćwiczyć
Dobrej nocki laseczki i paździoszkom niech się garbate aniołki przyśnią,a choraskom temp niech spada
Inne wątki jutro nadrobię...
marmamoże faktycznie powinnaś zrobić badanie moczu?z czymś organizm walczy,więc warto sprawdzić zdróweczka dla maluszka

czarnano mi tzn nam marzy się SHARAN,tez rodzinny:-)ja mam jobla na jego pkt,a mój M chce RAV4 albo jakiegośLandRovera,powaliło ptaszka w locie normalnie

a Twój M skoro miał wątpliwości,to może faktycznie lepiej poczekać i czegoś lepszego poszukać
a teściówka dobra jest,rekordy bije w odwiedzinach

blondno to super,że żłobek dostaliście,wiem że ciężko z tym,no i czekamy na foty mieskzanka:-)
Elwiraale mnie zdenerwowałaś z tymi spodzinakami

dorotkopewnie Oli zaczyna pomału wymuszać na mamie,Miki ostatnio też jest nie do zniesienia momentami,jak tylko zniknę mu z oczu to wrzask,ryk etc.

evelaTy to szalona kobita jesteś i z laptopem wszedzie dygasz?

a mój Okupant już drzemka,dziś bez kapieli,przetrzymałam go i padł jak naleśnik

reklama
Moli my tez bierzemy pod uwagę Sharana ale Galaxy ma ładniejszą mordke (przód)

U nas to juz tylko takie duże wchodza w gre

Dorotka oby nocka była spokojna;-) A moze jej sie nie odbiło??
kaka teraz to mała wstanie w południe jak bedzie miała ciemno
Dzieci umyte zaraz kolacyjki i do spanka;-) a mój mały drań nauczył sie ściągać ze stołu. Biega w tym chodziku i wspina sie do stołu co pod reka to jego
)))

Dorotka oby nocka była spokojna;-) A moze jej sie nie odbiło??
kaka teraz to mała wstanie w południe jak bedzie miała ciemno

Dzieci umyte zaraz kolacyjki i do spanka;-) a mój mały drań nauczył sie ściągać ze stołu. Biega w tym chodziku i wspina sie do stołu co pod reka to jego
Podziel się: