Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,
.
dorota1-9 bardzo Ci współczuję, z zębami to tak jest że trzeba iść do dentysty jak tylko zacznie boleć, bo potem to tylko gorzej, tabletki działają chwilowo, a sam się nie wyleczy. Więc leć jutro skoro świt - jak wyleczą to i świat wyda Ci się piękniejszy.
ANDZIA21 jak to czujesz już ruchy?twój suwaczek mówi że to13,3 tyg. To strasznie wcześnie.Jak to ty to czujesz ?
quote]
Co do ruchów dziecka to ja czułam już troche wczesniej tylko raz na kilka dni.Teraz czuje codziennie od niedzieli mniej wiecej o tej samej porze bo tak 18-19 sie zaczyna. A dzisiaj rano jak sie obudziłam to poczułam jak mi sie cos rusza w brzuch po prawej stonie pod pepkiem.Jak położyłam dłoń to pocułam jakby mnie cos palcem dotykało od srodka i tak sie przesuwało z góry do dołu kilka razy mocniej. Później była chwila przerwy i znowu , a potem już słabiej tak "łaskotało".czasami to tak jakby jakis "prądzik przechodził" w srodku brzucha. Ostatnio pytałam sie mojej koleżanki ,która niedawno urodziła kiedy czuła pierwsze ruchy to mi powiedziała ,że tak ok. 12tc. Ona tak jak ja była dość szczupła więc szczupłe kobiety chyba szybciej czują... W piątek ide do lekarza to sie go spytam ,a we wtrorek ide na usg to zobacze czy juz duża dzidzia urosła...
witam sie z wami z rana ,u mnie nawet sloneczko
.
.
.
.