kate28
Mama Mariki
Kate jak mogłas połozyc o 10 jak jeszcze jej nie ma
ojjjj o 20 oczywiście
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kate jak mogłas połozyc o 10 jak jeszcze jej nie ma
Ze swojej opony. Bo mam taką wielką ze wyglądam jakbym cały czas w kole ratunkowym chodziłatez tak myslałam
M Maksa no to trzymam kciuki a z czego chcesz sie odchudzac?????????
i musze w końcu spuścić to powietrze
Waze 63kg a chciałabym 55kg tak jak przed ciążą

Witajcie! Chciałabym się do Was przyłączyć!
Otóż jestem mamą Izki, ktróą urodziłam 2.10.2008. Poród w 37 tyg. Izka ważyła 2400gram.
Ale wszystko było w porządku, rosła jak na drożdżach i teraz dobija do 9kg!
Karmilam cały czas piersią z butelki. Odciagałam mleko gdyż małej dałam dosłownie 3 razy butelke i koniec....Nie chciałam pozbawiac jej mojego mleczka wiec odciagałam.
Ale niestety jak to przy odciaganiu pokarm zanikał. i tak w zeszłym tyg sciagalam juz tylko raz dziennie ok.50ml. i juz później 40ml i tak zakończyłam naturalne karmienie.
Mała ma skazę białkową, dosc silną, i jestescmy na Nutramigenie.
Poza tym jest bardzo pogodnym wesołym dzieckiemJesli mnie przyjmiecie do swojego grona to pokaże jakies fotki
Pozdrawiam Was
oby szybko przyszła @ i cie nie denerwowała ;-)a ja mm doła czekam na @ jej nie wiedać.........znów to samo juz sama na siebie wsciekla jestem a co do gina nie pojde to nie pojde mam za swoje teraz :-wściekła/y:
Udanej imprezy Dorotko :-) W warszawie będą grali w sobotę, będzie tez dźem i t.love. Z chęcią bym poszła ale jedziemy do rodziców jutro po południu.Wiem co przechodzicie bo my mielosmy to samo Wytrwalosci zycze i zdrowka
AAA ZAPOMNIALAM POWIEDZIEC ZE JUTRO WIECZOREM BEDE W SWOIM ZYWIOLE JADE JUTRO Z PRZYJACIOLKA NA KONCERT JAK ZWYKLE MYSLOVITZ ALE SIE CIESZE
TAK STRASZNIE NIE MOGE SIE DOCZEKAC
KONCERT W KATOWICACH ZADARMO TYLKO MUSZE DOJECHAC A PRZYJEDZIE PO NAS MAZ PRZYJACIOLKI
KONCERT JEST DOPIERO O 22 ALE SOBIE PORE WYMYSLILI![]()
katepewnie wyjdą zębolki,skoro już białe dziąsełka:-)
spróbuję jeszcze raz wkleić
YouTube - szaleństwa generała
nieamowity jestuśmiałam się do łez. a jaki super irokez na główce ;-)
trzymam kciuki!!!!!!!!
nio mały sie nimi bawił jedynie to go skłoniło do turlania sie
hmmmm moze zwykłe przeziebienie;-)
koniecznie daj znac bo ja sie tez szykuje do zrobienia jej!!!!
Ja pierd.... ale aparat. Normalnie jest niesamowity a ta jego fryzka jakby miał doczepione włoski
Evelajna ty jestes agentka nie moge z ciebie
A my sie zdrzemnelismy wszyscy 2 hnawet mały przespał pore obiadowa
Kurde powiesiłam pranko i co???? zaczął padać deszcz!!!!!!!!! co za pogoda znów w domku bedzie schło
Normalnie musze wam pokazac co przed 10 min mój mały zrobił. Mama zasiadł do kompa a on....
Tylko nie patrzcie na bałagan!!!!!!!!!!! i pokrzywiane żaluzje bo mały nagminnie je wygina
![]()
Czarna mój K jak zobaczył Twoją fotkę to mówi "Dobrze że nasz M jest w miarę spokojny" ;-) Widocznie Sami by wolał zasłonki w innym kolorze ;-)
U nas wieczorem był wujek z Cioteczką, wypiliśmy po piwku, ja oczywiście karmi ;-) Macio zasnął o 21.30. ostatnio stale tak mi zasypia, ale ja sie ciesze bo wstaje o 8.00 ;-) budzi mnie akurat na powtórkę Brzyduli.jakos zaczełam to ostatnio oglądać. Zazwyczaj przez całą noc pocycoli się raz, czasem dwa a dzis biedny obudził sie w srodku nocy z okropnym płaczem. Dosatł espumisan i posmarowałam mu dziąsełka i zasnął. Miłego dzionka życzę. u nas pada i pochmurno :-( bleee