reklama

Październik 2008

reklama
magda oj poprawy humorku
minisia szybkiej @, ja jeszcze nie miałam
Dorotko udanej zabawy na koncercie
kate o to dobrze ze kremiki działają
Mama Maksa to dużo mocnej woli, moja się kończy jak M z HH przywozi słodycze

A ja placka dziś nie upiekłam, za to były fryteczki na kolacje, mały juz spi, ale długo zasypiał przez kaszelek. Kaszki zjadł aż 70 ml, ale i tak dobre i to. teraz wogóle mało je posiłków, deserka nie chce, obiadek podziubie, a wcześniej zjadał, więc z pewnością gardlo go boli. Lekarz powiedział ze spacerki mają byc tak jak były, ale poczekam na lepszą pogode, choć już mnie nosi.

Moli Miki bossski, a fryzura the best. Moja Martyna miała loki na czubku głowy, a do okoła prawie nic (taki szlchcic z ogniem i mieczem ;-))
Czarna Sami jak nic podsłyszał, że Ci się sprzatać nie chce i pomógł Mamusi ;-)
Magdasf posiedziałabym sobie jak ten biedny żuczek ;-)
Minisia a duże to opóźnienie. Ja odstawiłąm tabsy, chyba teraz trzeci tydzień będzie, nie karmię i też jeszcze nic :baffled:
Dorota dobrej zabawy. Ja jestem ciekawa co na juwenaliach będzie w Toruniu. Może coś ciekawego, to ściągniemy teściową :happy2:
Mama Maksa i jak po nocy, lepiej? Trzymam kciuki za wyrwałość.
Ppatqa zdrówka dla Kamilka

A już wczoraj nie zajrzałam, bo sąsiadka wpadła na wymiane partnerów (M zszedł oglądać film, a my ploty)
Bartek mruczy co raz bardziej przez sen więc coś tam go męczy - niech to będą zęby, bo osiwieje :dry:

Witajcie! Chciałabym się do Was przyłączyć!
Otóż jestem mamą Izki, ktróą urodziłam 2.10.2008. Poród w 37 tyg. Izka ważyła 2400gram.
Ale wszystko było w porządku, rosła jak na drożdżach i teraz dobija do 9kg!
Karmilam cały czas piersią z butelki. Odciagałam mleko gdyż małej dałam dosłownie 3 razy butelke i koniec....Nie chciałam pozbawiac jej mojego mleczka wiec odciagałam.
Ale niestety jak to przy odciaganiu pokarm zanikał. i tak w zeszłym tyg sciagalam juz tylko raz dziennie ok.50ml. i juz później 40ml i tak zakończyłam naturalne karmienie.
Mała ma skazę białkową, dosc silną, i jestescmy na Nutramigenie.
Poza tym jest bardzo pogodnym wesołym dzieckiem:) Jesli mnie przyjmiecie do swojego grona to pokaże jakies fotki:)
Pozdrawiam Was

Witajcie! Chciałabym się do Was przyłączyć!
Otóż jestem mamą Izki, ktróą urodziłam 2.10.2008. Poród w 37 tyg. Izka ważyła 2400gram.
Ale wszystko było w porządku, rosła jak na drożdżach i teraz dobija do 9kg!
Karmilam cały czas piersią z butelki. Odciagałam mleko gdyż małej dałam dosłownie 3 razy butelke i koniec....Nie chciałam pozbawiac jej mojego mleczka wiec odciagałam.
Ale niestety jak to przy odciaganiu pokarm zanikał. i tak w zeszłym tyg sciagalam juz tylko raz dziennie ok.50ml. i juz później 40ml i tak zakończyłam naturalne karmienie.
Mała ma skazę białkową, dosc silną, i jestescmy na Nutramigenie.
Poza tym jest bardzo pogodnym wesołym dzieckiem:) Jesli mnie przyjmiecie do swojego grona to pokaże jakies fotki:)
Pozdrawiam Was

Witamy i zapraszamy!

a ja mm doła czekam na @ jej nie wiedać.........znów to samo juz sama na siebie wsciekla jestem a co do gina nie pojde to nie pojde mam za swoje teraz :-(:wściekła/y:
oby szybko przyszła @ i cie nie denerwowała ;-)
Wiem co przechodzicie bo my mielosmy to samo Wytrwalosci zycze i zdrowka :tak:

AAA ZAPOMNIALAM POWIEDZIEC ZE JUTRO WIECZOREM BEDE W SWOIM ZYWIOLE JADE JUTRO Z PRZYJACIOLKA NA KONCERT JAK ZWYKLE MYSLOVITZ ALE SIE CIESZE
TAK STRASZNIE NIE MOGE SIE DOCZEKAC
KONCERT W KATOWICACH ZADARMO TYLKO MUSZE DOJECHAC A PRZYJEDZIE PO NAS MAZ PRZYJACIOLKI
KONCERT JEST DOPIERO O 22 ALE SOBIE PORE WYMYSLILI :baffled:
Udanej imprezy Dorotko :-) W warszawie będą grali w sobotę, będzie tez dźem i t.love. Z chęcią bym poszła ale jedziemy do rodziców jutro po południu.
katepewnie wyjdą zębolki,skoro już białe dziąsełka:-)
spróbuję jeszcze raz wkleić

YouTube - szaleństwa generała

nieamowity jest :-D uśmiałam się do łez. a jaki super irokez na główce ;-)

trzymam kciuki!!!!!!!!

nio mały sie nimi bawił jedynie to go skłoniło do turlania sie:-D:-D:-D

hmmmm moze zwykłe przeziebienie;-)

koniecznie daj znac bo ja sie tez szykuje do zrobienia jej!!!!

Ja pierd.... ale aparat. Normalnie jest niesamowity a ta jego fryzka jakby miał doczepione włoski:-D:-D:-D

Evelajna ty jestes agentka nie moge z ciebie

A my sie zdrzemnelismy wszyscy 2 h:-p:-p:-p nawet mały przespał pore obiadowa:-D:-D:-D Kurde powiesiłam pranko i co???? zaczął padać deszcz!!!!!!!!! co za pogoda znów w domku bedzie schło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie musze wam pokazac co przed 10 min mój mały zrobił. Mama zasiadł do kompa a on....
Tylko nie patrzcie na bałagan!!!!!!!!!!! i pokrzywiane żaluzje bo mały nagminnie je wygina:-D:-D:-D:-D

Czarna mój K jak zobaczył Twoją fotkę to mówi "Dobrze że nasz M jest w miarę spokojny" ;-) Widocznie Sami by wolał zasłonki w innym kolorze ;-)
U nas wieczorem był wujek z Cioteczką, wypiliśmy po piwku, ja oczywiście karmi ;-) Macio zasnął o 21.30. ostatnio stale tak mi zasypia, ale ja sie ciesze bo wstaje o 8.00 ;-) budzi mnie akurat na powtórkę Brzyduli.jakos zaczełam to ostatnio oglądać. Zazwyczaj przez całą noc pocycoli się raz, czasem dwa a dzis biedny obudził sie w srodku nocy z okropnym płaczem. Dosatł espumisan i posmarowałam mu dziąsełka i zasnął. Miłego dzionka życzę. u nas pada i pochmurno :-( bleee

reklama
Witam

KATGEN witaj Serdecznie zapraszam do udzielalania sie na wszystkich watkach :-)To niezla ma wage ta twoja Iza :-)
Jak sie u nas zadomowisz to czekamy na fotki :-)
PATI moze dzis wyjdziesz z Kamilkiem na spacer Jak lekarz pozwolil to idz :-)

U nas nocka jak zwykle z kilkoma pobutkami
Rano jakas zla bylam a Oliwi spac sie chcialo ale non stop na brzuch a na nim nie usnie I nakrzyczalam na nia i wyszlam zpokoju Ta zaczela plakac a ja musialam troche poczeka i sie uspokoic NIE NADAJE SIE NA MATKE I NIE MOIWCIE ZE GLUPOTY GADAM I ZE JESTEM NAJLEPSZA MAMA DLA OLIWKI
WATPIE CZY NAJLEPSZA MAMA KRZYCZY NA POL ROCZNE DZIECKO :-(
JESTEM TAKA NA SIEBIE ZLA :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry