reklama

Październik 2008

Ja znów na chwileczke:-p
ZDRÓWECZKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW

GRATKI DLA NOWYCH ZĄBKÓW

GRATKI MINI SOLENIZANTOM ZA KOLEJNE MIESIĄCE

To tak na wstępie:rofl2:
Dorotka czysc czysc tego nochala co by dalej nie spływało

kaka hmmm bedzie dobrze jeszcze znajdziesz robote. Popytam moze ktoś coś bedzie wiedział:rofl2:

Marma wow 40 stopn ja juz bym miala pełne gacie:szok::szok::szok:

patrycja to sie Kamis rozbrykał

Lilunia hmmm dziwny ten panieński:sorry: U mnie troszku na panienskim sie działo, zdjecia głęboko schowane:-D:-D:-D

Kate fajnie ze wyjazd sie udał Powodzenia w pracy

Magdasf jak po lekarzu??????? I jak po plebiscycie
zdjeciowym??

Mały spiocha wiec mam chwilke dla siebie. Chatka ogarnieta, pranka poprane i wywieszone. Mam nadzieje ze wyschna bo znow zapowiadaja burze i deszcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzis mam w planach powoli przygotowac jakies juz rzeczy na wyjazd bo jutro mam tak zawalony dzien ze nie wiem czy sie z wszytstkim wyrobie:-D:-D:-D

reklama
CZARNA CZYSZCZE CZYSZCZE :tak:

jENY tAKA JUZ MA WSIO W DOMU POROBIONE A U MNIE TAKI SAJGON JA W PIZAMIE TYLKO OLI UBRANA JAKO TAKO :tak:
Teraz konczymy jesc kaszke sinlac I idziemy na spacer bo Oli marudna I ziewa wiec moze zasnie na spacerze :tak:

090609_102214.jpg odkrylam dzis NOWE ZDOLNOSCI:-D

090609_102842.jpgCIEKAWE CZY UDA MI SIE TAM WEJSC

kakaowocnych poszukiwań, a może tu coś znajdziesz Kancelaria Prezesa Rady Ministr�w - internetowa baza og�osze� o wolnych stanowiskach pracy w s�u�bie cywilnej tu są chyba tylko biurówki, a tych ogłoszeń nie ma w gazetach i UP
lilunia 4 h :szok:
justyneczka no kondycja będzie, nawet ćwiczyć teraz mam czas dopiero jak młody spi po 21, ale już sił nie zawsze starcza
Marma zdrówka
Dorotka zdrówka dla śmigającej Oli
czarna zdróweczka i by wyjazd był :-D

Mam chwile bo młody zasnął na cycu i wyjde dopiero jak wstanie, chwilka relaksu. Bo na dwzorze robota już czeka, byle tylko chciał młody w wózku siedzieć

Melduję,że jestem w miarę na bieżąco :sorry:
U nas jakby światełko nadziei, bo Martyna po zyrtecu lepiej, a Bartek wczoraj wieczorem mocno kaszlał, ale dziś jest ok więc chyba też wychodzi na prostą. M marudzi,że gardło go boli :baffled:
Zanosiło się na piękną pogodę, a tu chyba będzie padać :baffled:
Lecę, bo kotły pod parą i jakoś szybko głodna się zrobiłam.

KASIU ZDROWECZKA :-)
PATI Ty jak zwykle masz duzo roboty :-)

My bylysmy na godzinnym spacerze Oli pospala ta godzine Dluzej nie bylam bo tak strasznie parno u mnie mimo wiatru Tylko ze ten wiatr ieply jest I jakos ta pogoda na mnie dziala OSLABIAJACO :-(

Teraz jemy obiad ale jakos ciezko nam to idzie :-(

Hejka!!

Sorki na wstępie, że tak mało odpiszę, ale wczoraj tyle się napisałam i wszystko przepadło!! ogólnie w pracy mam włączone BB i jak mam chwilkę to piszę... właściwie to od rana, aż do końca pracy coś sobie tam skrobię od czasu do czasu....
Czarna - nie ugiełam się i dobrze, bo M zmiękł i zaczął się baaardzo przymilać :rofl2:
Dorotka - kolega poznał dziewczynę ostatnio przez internet..na portalu chyba SYMPATIA. Zakochani są teraz strasznie w sobie! Jak Ty jeździsz z Oliwką do Katowic?? autobusem?? pociągiem?? ja jeszcze nie jechałam z Szymkiem autobusem nigdzie...znowu katar???? a może to alergia?? bo chyba nie jest tak często przeziębiona??
Magdasf - ale masz cwaniaka w domu! a co będzie jak już sam zacznie sam chodzić !!
Evelajna - no Szymek różnie się budzi... ale czasem z taką rozpaczą ciągnie i ciągnie..i chyba wierzyć nie może że jego 2 najlepsze przyjaciele-pocieszyciele zawodzą ...dostaje już sztuczne czasem, ale tylko NAN2 akceptuje. Fajne fotki z randki.
Magdziunia - super, że imprezka udana.
Natusia - gratki ząbka
Asia - oj współczuję Ci...ciekawe czemu tak płacze....
Kate28 - fajnie, że wróciliście..szkoda tylko, że pogoda do banii...
Marma - dużo zdrówka!!
Wesolutka - witaj!!!! Jagunia jest wcześniakiem, może dlatego jeszcze nie siedzi..urodziła
MamaMaksa - dobrze, że już Ci dołki przeszły!!
Czarna - współczuję tych chorób :-(
cdn

Dzien dobry , w koncu sie witam:-)

Wkurzona jestem na maxa, u lekarza bylismy...Poprostu rece mi opadly, weszlismy do super centrum ktore ma takie swietne opinie, zaplacilam 80 zl za wizyte. Weszlam z mlodym do lekarki, i zaczynaja sie pytania dlaczego przyszlam i po co tak konkretnie, wiec mowie ze lekarz rodzinny kazal isc do alergologa bo podejrzewa astme oskrzelowa i trzeba najpierw sprawdzic czy to nie jest na tle alergicznym, zapytala sie ile dziecko chorowalo i ile razy bralo lekarstwa, wiec mowie ze teraz bierze 10 raz antybiotyk ale w tym raz bylo niepotrzebnie jak mial te 3 dniowke, a ona do mnie no niech pani nie przesadza 10 razy....nosz qrwa nie wymyslilam sobie liczby, tylko on non stoper chory...Kazala go rozebrac, osluchala go, powiedziala ze jak najszybciej z pampersow zrezygnowac, najlepiej jakby juz tylko na nocnik robil (:no::szok:) i ze pewnie ktos w rodzinie ma znamie, bo maly ma na brzuszku i ramieniu takie "myszki" wec mowie ze ja mam, a ta znowu zmmierzyla mnie tym swoim bazyliszkowym wzrokiem.
Napisala ze trzeba zrobic ogolne badanie moczu, i ogolne badanie krwi....ale musze sobie sama pojsc do pediatry po skierowanie u nich zrobic nie moge,nic na temat alergii, nic na temat badan z krwii na alergie, nic kompletnie nic.
Powiedzialam ze bierze Zyrtek 2x 5 kropli, to stwierdzila ze nie potrzebnie mu daje, pyta sie jakie lekarstwa bierze mowie ze ma inhalacje z boruduala i pulmikortu, znowu wielkie oczyska zrobila, i zmienila mu te kropelki na inny lek ...o takim samym dzialaniu. :szok: No i duzo na powietrzu, i dlaczego nie karmilam piersia bo pewnie dlatego...A i zamiast cos na temat alergii albo chorob oskrzeli dowiedzialam sie ze dziecko ma zeza i musze do okulisty z nim isc...normalnie jestem zla!!
Kazala przyjsc za 2tygodnie, wiec znowu 80 zl trza bedzie wyrzygac...

Juz nie wiem co robic, chyba na slasku z nim pojde, mama mojej bratowej pracuje w takiej przychodni, tam placi sie 30 zl za wizyte i w tym jest zwykle badanie krwi za specjalistyczne trzeba juz placic ale zawsze cos. Albo bede poprostu czekac do tego wrzesnia i pojde na NFZ...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i musze sie pochwalic, wczoraj moj demolator , pierwszy raz na czworaka przemieszczal sie ....do tylu, pare kroczkow ale zawsze cos:tak::-);-)

Magdasf1 jakaś dziwna ta baba:eek: A zezowaniem się nie przejmuj, byłam z tym ostatnio u okulistki i powiedziała żeby się nie przejmować bo ma prawo do 2 roku żeby tylko obserwować czy oko ucieka czy zezuje.
Dorotko a może to rzeczywiście alergia ten ciągły katar

Razem z Kacperkiem przysnęło się nam podczas burzy. Maluch jeszcze śpi choć strasznie się wierci tak mu ten katarek przeszkadza. A ja może zabiorę się za jakieś sprzątanko. Tak strasznie nic mi się nie chce. Na obiad dziś pizza :-D

reklama
MAGDASF skontroluj to na slasku tak jak mowisz
ANIAA ja G poznalam tez przez neta ale [rzez CZATA Ciesze sie ze niektorzy lepiej umieja trafic :tak:
Na SYMPATIA jestem zarejestrowana Ale tam aby pisac do kogos trzeba zaplacic jakis tam abonament czy cos takiego Co miesiac Pisali do mnie kilka razy ale same chlopy o 20 lat starsze :confused2:

Z tym katarem Oliwi to moze macie racje Moze to alergia Ale teraz i tak testow se nie zrobi Musze leciec Oli nic nie daje mi zrobic A zaraz do pracy wiec musze sie szykowac Odezwe sie jutro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry