reklama

Październik 2008

KAKA I CZARNA kiedy jedziecie ??????
z ta psia alergia to jakas MASAKRA tez bym podziekowala za takie drogie leczenie wwwwwrrrrrrrr
EVELAJNA no po calej nocy pracy i nie spania W domu spalam 2 godziny i nic wiecej przez caly dzien A teraz tez sie trzymam :-)
Jakos sie juz przyzwyczailam :-)
ASIU Rafalek drapal sie tez przy NUTRA? czy przy nim mial wysypke bez drapania ? Bo jesli przy nutra sie nie drapal to moim skromnym zdaniem zmien mu mleko znow na nutramigen
A z tym lekarzem to ja bym na bank poszla do innego To co ze on Rafalka nie zna TO GO POZNA i moze bedzie umial leczyc PO CO CHODZIC DO LEKARZA KTORY NIE WIE JAK LECZYC ???????

Wiec dzien jakos minal Spalam od 7,30 do 9,30 Pozniej Fryteczki z kolezanka (wiem o tym juz pisalam )
Pozniej w domu Oliwki obiadek Pozniej wielka rdosc z jej postepow ALE O TYM NA WATKU POSTEPOWYM
JEJKU JAKA JESTEM Z NIEJ DUMNA :-)

Pozniej spacer bo w koncu wyszlo sloneczko i bylo fajnie Drugiej kolezanki nie bylo bo jej sie plany zmienily
Pozniej Kapanie malej i padla Bo na spacerze nic nie spala Aha po drodze zakupy na jutro

A jutro swieto a ja mam NOCKE :-(

Lece na inne watki :-)

reklama
witam wieczorem i zmykam, my dziś zały dzień na dworze bo ladna pogoda, mały pochodził po lesie, posiedział na mchy i bawił się szyszkami i tp, bardzo mu sie podobało. Potem dopingował dziadka z kosiarką jak sie zbliżał był pisk i śmiech. Ach a psy są aaaaaa i aaaaaajjjjj, bo jak je widzi taki wydaje okrzyk.
Kaka- szczepionki na alergie nie ma, można odczulać ale najpierw trzeba zrobic teesty alergiczne. Szczępionka jest na grzyba, ale tu mozna zrobić badanie naskórka, trwa 3 minutki i jest tańsze niż szczepionka, która kosztuje troche kasy lub podehrzewa gronkowca z tym można walczyć autoszczepionką lub antybiotykiem, ale też posiew tańszy niż walic w ciemno. Ile ma lat psiunia. Encorton zadziała na wszystko, ale nie usunie przyczymy

Ja wykapana, zerkam na Ja Irena i Ja:tak:

Dorota ja mysle ze to nie bedzie winamleka, bo daje mu je juz jakis czas, gdyby to byla jego wina wysypka byla by szybciej:tak:
No i takie uroki pracy na stacji, moze poszukaj sobie innej 8 godz dziennie, przynajmniej bedziesz miala sw wolne, chyba ze taka praca i takie godz ci odpowiadaja, bo ja juz za nic nie wrocilabym na stacje, za stara jestem;-)i w sumie to praca dla samotnych (czyt. bez dzieci) albo dla takich co dzieci juz maja odchowane.

Kaka, Czarna ale wam zazdroszcze wyjazdu...

Patqa zosia w sobote dostala psa od dziadkow i tez jak maly go widzi to az piszczy , a jak raz go chwycil...to musielismy mu glowke wyciagac z raczek;-)Teraz juz nie pozwalamy go dotykac zeby mu krzywdy nie zrobil.

Zapomnialam napisac ze "moj" lekarz dal mi skierowanie na badania , IG tylko ogolne, a jak cos bedzie z nimi nie tak to wtedy juz bedziemy robisz szczegolowe. Narazie powiedzial zeby zostawic inhalacje zeby znowu sie tam cos nie zadzialalo.
Zmykam i zycze dobrej nocki

Czesc dziewczynki!My juz u znajomych jestesmy.Macio śpi wiec jest oki. Mam do was pytanko, waśnie sie dowiedziaam że moja kolezanka jest w ciąży i ma termin na styczen 2010. Chciałabym ją zarazic naszym babyboom :-)czy sa juz jakies dziewczyny ktore maja tez termin na styczen?nie wiem jak to sprawdzic. jak któras je odnajdzie to poproszę o link do ich forum :-)
pozdrawiam Was serdecznie.

Witam! Pzrepraszam że tylko o mnie ale wciąż coś....a to goście niezapowiedziani a to zakupy a teraz muszę nas spakować bo za 3 godzinki wyjazd. Zmykam i życze miłego długiego weekndu.

Udanego wyjazdu!

Cześć dziewczyny!!Przepraszam, że znów egoistycznie o sobie, ale wciąż czasu brak. Myślałam, że wczoraj w pracy wszystko na BB nadrobie, ale nie było szans...roboty mam sporo, więc tylko w przerwach zerkam tu, poczytam, popiszę i znowu praca i w kolejnej przerwie znowu poczytam, napisze itd... wieczorami też mi się nie udaje..przedwczoraj ze znajomymi byliśmy na lodach (był też kolega Szymka), Szymcio zjadł pół wafelka i ciasteczko z kleiku ryżowego, które koleżanka robila...pycha!! wczoraj natomiast moja babcia dziadkiem byli - oj wesoło było :-)Dzisiaj wziełam sobie wolne z nadgodzin, byłam już u fryzjera, a na 16 idziemy na ślub i wesele koleżanki z LO.. i niestety muszę wziąć sukienkę której nie chcę... do tej co chciałam nie mieszczę się..tzn w biuście za szeroko..grrrrrrrr..ale się wkurzyłam!!A jutro jedziemy do znajomych na 4 dni..jeszcze jedni będą!! oby tylko pogoda była..Szymek będzie miał koleżankę o 2 miesiące młodszą i jedną w drodze :-)W ogóle to mam zamiar się napić na dzisiejszym weselu...W R E S Z C I E !!!! tylko muszę uważać..kiedyś to mocną miałam głowę, natomiast po takiej prerwie to pewnie wypiję trochę i już będzie bania :-)Pewnie dopiero w niedzielę lub poniedziałek się odezwę :-( :-( :-(

I Tobie też!

Nie smecisz kobieto Gadaj co chcesz ja z checia poczytam
Cos ostatnio czesciej masz z M na pienku :confused2::-(

Raczej nie.
Po prostu cześciej o tym piszę :tak:

Asia a my się razem z Czarną wybieramy nad morze;-)

.

I tu wyjazdu super życzę!

Czesc dziewczynki!My juz u znajomych jestesmy.Macio śpi wiec jest oki. Mam do was pytanko, waśnie sie dowiedziaam że moja kolezanka jest w ciąży i ma termin na styczen 2010. Chciałabym ją zarazic naszym babyboom :-)czy sa juz jakies dziewczyny ktore maja tez termin na styczen?nie wiem jak to sprawdzic. jak któras je odnajdzie to poproszę o link do ich forum :-)
pozdrawiam Was serdecznie.

Link już dostałaś.
Ja z tym ostatnim testem miałam być właśnie na styczeń 2010 :-(

Idu spać. Mała już kima od dawna...
Pewnie pustki będą przez weekend :-(

DZIEN DOBRY witam sie swiatecznie :-)
LILUNIA ja wlasnie przykaciolke w ciazy chce zarazic BB ale na narazie nie chce :-(
Daj znac czy kolezanka sie wciagnela :-)
MAGDASF mnie chodilo o drapanie Rafalka Wysypka wysypka Ale jesli wysypka byla przy nutramigenie ale swedzenia nie bylo A teraz przy bebiko jest i wysypka i swdzenie to chyba lepiej jesli wroci do nutra bo przynajmnie Rafalek drapac sie nie bedzie No ale jak jest to najlepiej wie o tym ASIA :-)
Jesli chodzi o stacje to mnie to wlasnie odpowiada ze nie chodze codziennie do pracy Jesli chodzilabym codziennie to nianke musialabym wiecej razy wolac do Oliwi i nie wiem czy by mi sie to oplacalo Zastanawialam sie nad kasa w wielkich sklepach typu auchan i praca popoludniami Wtedy bym wogole na nianke nie musiala wydawac Ale jesli mialabym prace od poniedzialku do poatku od np 7-15 to codzienie nianka musialaby byc A to juz mi sie nie oplaca Ja nie uwazam ze praca na stacji to dla tych co dzieci nie maja Lub starsze dzieci :-)
Fakt najbardziej wkurza jak w swieto trzeba isc Choc jak ide w jakiekolwiek swieto na dzien to mam z kim mala zostawic i nie musze placic za nianke :-)

Ja sie robie coraz bardziej chora Ta Oliwka to mnei wykonczy Jeszcze w zyciu nie bylam tak czesto chora odkad ona sie urodzila Zawsze ona zaczyna byc chora a ja zaraz po niej Ona mnie zawsze zarazi :-(

A tu mnie czeka na 4 dni czeka mnie 3 dni pracy masakra
Teraz w pracy mam sajgonCo drugi dzien bede lazila na 12 godzin Troche mam teraz nasrane w tej robocie No nic trzeba to przezyc heheh

Chyba zaraz G bedzie robil przemeblowanie w pokoju Pozniej z Oliwka na spacer pojdziemy bo dzis upal u nas :-)

Mi się wydaje że tak naprawdę czy się wciągnie czy nie zależy od tego jaka na tym wątku jest ekipa. Oby takie same fajne laski jak i u nas :-D

U nas nocka lepsza. młody obudził się w umie raz ale za to efektownie. Walczył z godzinę zanim znowu poszedł spać. A dziś wielkie lenistwo a M zajmuje się Potworniastym :-D

reklama
Hello ... oj ostatnie dni to urwanie głowy - ciągle jak nie szkolenie to rady pedag. wracam padnięta bo przecież w między czasie jeszcze zajęcia i w jednej i w drugiej szkole ... ale jak to się mówi CIERP CIAŁO JAK CHCIAŁO.
Zazdroszczę wyjeżdżającym nad morze teraz ... oj pojechałabym sobie tak odpocząć ... niestety nie tym razem i nie teraz w czerwcu.

Młody śpi a ja latam po chałupie z farbą na głowie :-D tylko że muszę ją już zmyć.

Od rana jestem w dobrym humorku, bo wolne 4 dni się szykują i oby pogoda dopisała.
Dobra uciekam pod prysznic, ale jeszcze wrócę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry