Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Procesji niet, ale wyciągnęłam M. na długi spacer z Izunią.
Zahaczyliśmy o knajpkę, w ogródku zjedliśmy tam obiadek a Izunia deserek.
Teraz śpi po spacerku a ja kawusię piję...
Ale ldzie dzieciaki ubierają.
Upał dziś straszny a tu czapy na uszy, skarpety, buty, długie rękawy!
Chyba, ze ja przesadzam z wyletnieniem...
Ale my na krótki rękawek, kapelusik tylko na słońce i skarpetki ściągamy na słoneczku.
W szoku byłam. Oczywiście pinda ze mnie straszna bo dziecko sie męczyło a ja nie te co trzeba dziąsła smarowałam
Dobrze, że Marika padła wieczorem bez problemu, ten katar ją wymęczył, zresztą wyszalała się u dziadków. M. wyszedł na piwo, więc mam chwilę dla Was. Pewnie większość baluje na dlugim weekendzie.
No ale stwierdzam dzis że jestem głupią matka. :-( Pisałam wam wcześniej że mały marudny że zęby mu idą górne jedynki bo ma rozpulchnione bulwy na góże. No i smarowałam mu maścią te górne dziąsła. No ale idiotka ze mnie straszna bo nie wpadłam na to że może idą mu jeszcze inne zęby i dolnych dziąseł nie ruszałam. Ja dziś patrze a on dolna dwójke ma na wierzchu.W szoku byłam. Oczywiście pinda ze mnie straszna bo dziecko sie męczyło a ja nie te co trzeba dziąsła smarowałam
![]()

I jeszcze jedna sprawa
ASIU rozmawiałam z mamą i siostrą. No i to z tym jajkiem to sie pomyliłam bo je sie przelewa jak dziecko sie przestraszy. No ale nie ważne. Rozmawiałam z nimi i one wpadły na pomysł że może Rafałek jest schynięty. Mówiły ze to sie sprawdza w taki sposób że dziecko powinno dotchnąć łokciem do zgiętego przeciwnego kolana. No i ze można to też sprawdzić u masażysty od takich spraw. Że lekarz żaden tego nie zauważy i że są poprostu tacy ludzie co sie tym zajmuja. Nie wiem czy to to może być u Rafałka ale chciałabym ci pomóc żebyście sie tak oboje nie męczyli tym jego płaczem