Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nieee, ja sie nie zdradziłam, minisia wcześniej na zamkniętym swpominała dlatego przytoczyłam
czesc babeczki, widze ze plotkujecie o mnie![]()
nieee, ja sie nie zdradziłam, minisia wcześniej na zamkniętym swpominała dlatego przytoczyłam
![]()
u was dlugi weekend wiec pewnie dlatego pusto;-)

W obecnej sytuacji nawet filmu żadnego normalnie nie możemy zobaczyć, posiedzieć na kanapie. Bartek przesypia noc od dawna. Martyna we wrzesniu pójdzie do przedszkola więc nie chcemy jej fundować dodatkowych atrakcji w tym czasie. Lepiej jak się szybciej przyzwyczai do obecności brata.Zobaczymy czy to wypali. U moich rodziców spali razem w jednym pokoju, na działce też i dali radę. Ubaw mieli, bo Bartek chichrał się do Martyny, a ona wołała np, że "chcą soku" Jestem dobrej myśli :-)
) Na 12 lecimy do kościoła, a po obiedzie może jeszcze na jakiś spacer albo sprzątanko. Zobaczy się.
o 14 jadymy po tatusia i na zakpuki,może wkońcu sobie kupię jakieś buciki:-)
ale zazdroszczę tego weselicha

Ja mówie dobranoc smutna bo sama ale tez i szczesliwa) bo mój mąż szczęśliwy
)
A to link moze jeszcze nie nzacie tej stronki a moja niuni dzis usnela sluchajac tych melodii
Na dobranoc, kołysanki, życzenia, bajki, midi, grafika...
Może ja niewdzięczna jestem
, ale dzwoni M do rodziców, a matka gada, że coś tam coś tam i Martyna z pieluchą na spacerze
To ja od miesiąca z dzieckiem do miasta, na spacer, do lekarza, a ta co najgłośniej o nocniku krzyczała teraz z wygody moje starania zaprzepaści
Przepraszam, że tak przy niedzieli i po kościele, ale nie mam komu się wyżalić