reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

A u mnie dzisiaj super dzionek u kolezanki z BB, z Trojmiastek :-) Siedziałysmy sobie w ogrodku, dzieci sie bawiły, fajnie fajnie :-) Spiekłam sobie kark i prawa reke i piecze, jutro lewa musze sie obrócic do słonka :-D hi hi :-)
A mnie czeka kupa roboty na niedziele, a nie chce mi sie nic przez ta pogode :-)
A jutro sie znowu z Trojmiastkami spotykamy :-) Dzisiaj nas 4 było, a jutro ma byc wiecej, bo w Gdyni pokaz zaglowców swiata :-)
Ok uciekam lulac :-) Buzka

reklama
Witam z rana - pogoda cudna a ja nie śpię od 5.00 przez mojego smrodeczka kochanego.

Ciesze się, że takie dzionki wczorajsze udane - baseniki, spotkanka i wyjazdy.
Wczoraj po południu była u nas burza - przyszło nagle, powaliło na sucho ostro, później popadał drobniutki deszczyk, który de facto wyparował szybciej i zrobiła się duchota :baffled:

Młody fika w swoim nowym łóżeczku i albo gada do siebie i zabawek po swojemu ... albo marudzi.

Lecę poczytać co na innych wątkach.

a ja dostałam @ po ponad popłtorarocznej przerwie :-(. Młody spał do 8 z przerwą na cyca o 6 i dokazuje na podłodze a ja wcinam sniadanko

NO witam panienki u nas tak pieknie ze nie mam kiedy zasiasc do kompa a jak zajde czas to zawsze cos innego wyskoczy:-D:-D:-D:-D Poczytałam was i jestem na bierzaco:-p

Witam sie i ja:-) Dziś u nas upaalnie tak jak i u was. Nic sie nie dzieje i nuda. Wczoraj byłam z koleżanką na wieczornych zakupach. Faceci zostali z dziećmi a my fruuu. Tzn tylko ona miała sobie coś kupić ale oczywiście jak to ja nie mogłam sie powstrzymać i tak o to tym sposobem mam kolejną pare butów, bluzke i spódnice i sukienke:-p Maksio ma kolejnego ząbka. Górna lewa jedynka wyszła. Z Adamem sie śmiejemy że teraz to mu zęby rosną jak grzyby po deszczu:-p No ale dobrze że bez marudzenia. Pozdrawiam :-)

Wpadłam na chwilkę, ogarnięte mieszkanko, więc mogę iść do ogródka pomagać mężowi.
Narazie - jeśli nie padnę wieczorkiem to wskoczę tutaj.
Pa

Ale tu pusto widać ze pogoda śliczna. My cały dzień na dworze w cieniu przesiedzilismy i z podwórka prawie sie nie ruszyłam, sprzątanie, pranie i stajnia tradycyjnie, po południu M pojechał po deski na wzmocnienie belek i do wieczora je cieli, więc ja dziś odbiłam sobie z małym wczorajszą nieobecnosć, oczywiście basenik zaliczony. Małego cos wysypało wczoraj i nie wiem czy to truskawki, agrest czy potówki. A ja chodze posktecana przez @

reklama
Pati :-D super, że mogłaś odbić sobie dzionek z maluszkiem a @ niezazdroszczę.
Ja nadal czekam na swoją i mam nadzieję, że pojawi się w sierpniu po moim powrocie z nad morza.

Oj zmęczona jestem - jutro też pracowity dzionek się zapowiada.
I dobrze - przynajmniej coś pożytecznego porobię a mały na powietrzu spędzi prawie cały dzionek.

Do góry