Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bynajmniej nudno nie było

A mój pędrak tak się rozszałał że nie mozna go spuścić z oka

Wczoraj poszłam z bratową na spacerek i wróciłam z 5 bluzkami

ale co tam 4szt były po 10zł

(jedna) wiec spoko loko

fajne zakupkiHello panienki
Dalej mi tu wracać bo Malenia dobrze napisała FORUM NAM UMIERA!!!!
Magdziunia I co u lekarza????????
Ania widać dzien pełen wrazeńBynajmniej nudno nie było
Malenia Natusia gratki dla waszych ślimaczków
A ja czekam na mój sprzecik jak na zbawienie. Teraz korzystam z kompa stacjonarnego ale ciężko mi bo nie mam dzieci w zasiegu wzrokuA mój pędrak tak się rozszałał że nie mozna go spuścić z oka
Po za tym pogoda do d...Wczoraj poszłam z bratową na spacerek i wróciłam z 5 bluzkami
(jedna) wiec spoko loko
![]()
Hej mamuśki
Oj wiedzę że wszystkie zabiegane. My wyjeżdżamy dziś więc pewnie odezwę się dopiero po powrocie.
Gartki dla Izuni :-)
Gratki dla IzyOj widzę, że forum umiera... :-(
U nas rewolucja prawdziwa, bo się Iza w końcu zaczęła turlać oraz pełzać do tyłu
Dobrej nocy wszystkim!

i tak się czuję.
U nas cały tydzien zabiegany a to ur cioteczki, a to przegląd auta a to zakupy przed wyjazdem. Jestem w trakcie pakowania, i szału dostaje!!!!chyba całe szafy zabiorę!!! jedziemy na tydzien nad morze a potem do sępólna krajeńskiego do rodzinki. Maciuś pozna wreszcie swoją prababcię.miłego dzionka.pozdrawiam.
A ja czekam na mój sprzecik jak na zbawienie. Teraz korzystam z kompa stacjonarnego ale ciężko mi bo nie mam dzieci w zasiegu wzrokuA mój pędrak tak się rozszałał że nie mozna go spuścić z oka
Po za tym pogoda do d...Wczoraj poszłam z bratową na spacerek i wróciłam z 5 bluzkami
(jedna) wiec spoko loko
![]()