Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
malena chyba w miarę szybko poszło wam odstawienie? mam nadzieję że nam się też uda w miarę szybko, tak we wrześniu bym chciała
:-)

kurde ale nimiło z ich strony tak w ostatniej chwili sie wycofacDzien doberek:-)
Magdziunia u nas tez byla mega burza, zrobilo sie chwile przyjemnie ale za sekund 5 znowu zrobilo sie duszo...Jedyny plus takiej pogody ze szamac sie nie chce;-)
Bluzeczke wymienilam, ale juz madrzejsza przymiezylam![]()
Kasa topnieje a jeszcze tyle do kupienia...Jestem troche zla bo kolezanki mialy przyjsc mi pomoc i wczoraj obie zadzwonily i jednej i drugiej cos wypadlo, chcialy kogos podeslac ale juz nie chcialam bede musiala podolac sama
Ucieam do mojego malego szkodniczka

Ale ty obrotna to sobie poradzisz
Wiesz miałam jechac ale qrw..... nie ma juz połączenia bezposredniegoczarna tak mi się przypomniało :-), będziesz w tym roku w Rumii u siostry?

ale moze cos wymysle zobaczymy moze jednak jest jakies wyjscie musze obadac PKP
ale wtedy spotkanko murowane!!!!!!!!!!

Co do połączenia to dojezdzasz do Gdyni (na pewno jest jakis pociag) i stad masz kolejke SKM, autobus R, bierzesz taksówke lub ktos po Ciebie przyjezdza :-) Nie widze problemu :-) hi hi Mam nadzieje ze do zobaczenia!!