Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) . Az normalnie nie wierze
Szok. he he
Nocka u nas może być. Tzn z Maksem super ale ja jakoś dziwnie spałam. Głowa jakaś ciężka była
Ale mam nadzieje że sie przyzwyczaje. Miłego dzionka zycze:-) A no zapomniałabym. Umowa o mieszkanko nowe podpisana. Tak ze sie ciesze. I MAksio ma kolejnego, siódmego zęba:-)Witamy kolejna mamusie. U nas chwilowo przestój wakacyjny ale i tak zapraszamy do pisaniawitajcie :-)
chętnie się do Was przyłączę o ile to możliwejestem mama prawie 9 miesięcznej Ani i prawie 2 letniego Michałka
myślę że będę miała z Wami o czym pogadać
pozdrawiam z deszczowego Krakowa![]()

Oż ty tobie to nigdy doscElwia witaj;-)
A my po niedzielnym grillu. Dieta poszła w odstawke heheheh
Pozdrowionka.

ojjj zaraz lece na zdjeciowyWitaj ELWIA. Cos mi sie wydaje że mamy tak samo na imie:-) Czyżby Elwira?
No mamuśki ja po warkoczykach. Siedziałam 7 godzin. A efekty na fotkowym. Kiepskie zdjęcia bo robione kamerką internetową. Jak zrobie lepsze to nie omieszkam sie pochwalić;-) Buziaki

no brawo no to teraz odliczanie do przeprowadzki ale masz fajnieWitam się i ja. U nas pogoda ok. Słoneczko ładnie świeci. Cosik mi sie zdaje że bedzie dziś cieplutko. ObyNocka u nas może być. Tzn z Maksem super ale ja jakoś dziwnie spałam. Głowa jakaś ciężka była
Ale mam nadzieje że sie przyzwyczaje. Miłego dzionka zycze:-) A no zapomniałabym. Umowa o mieszkanko nowe podpisana. Tak ze sie ciesze. I MAksio ma kolejnego, siódmego zęba:-)

i gratki za zebola u nas 6 sie przebija;-)

Wczoraj byłam u sis bo mamy pewne problemy z moim bratem (az sie scyzoryk w kieszeni otwiera) i przy okazji plotkowania farbnełam sobie włoski

A jak kiedyś Laura zrobiła nam jazde u moich rodziców (czyt płacz i fochy) to wszyscy robili oczy bo nie wierzyli ze ona tak potrafi