reklama

Październik 2008

Kaka a co ty sie przejmusz tym prezentem slubnym. Przecież i tak mało co sie widujecie:-p wiec niebeda krzywo patrzeć i podpisywać też nie trzeba nie beda wiedziec od kogo:-p:-D:-D
ja teraz na ur zazyczyłam sobie pościel ;-) (u nas sie pytaja i robia wspólne prezenty)

reklama
Jak sie na spokojnie zastanowiłam to śpieję się sama z siebie...robię z igły widły. Kupiłam fajniutką posciel i wydałam w sumie tylko 50 zł wiecej. Bez allegro nie mogłabym żyć hihi. Znalazłam trochę tańszą ale bardzo elegnancką posciel super pakowaną.
Znikam na angielski bo mnie młody pogania:)

Witam popołudniowo:-p

Tak sie nałaziłam ze mnie całe podeszwy bolą:szok::baffled: i tak wszystkiego niezałatwiłam jutro cdn:sorry2:
Dorotka1234..... Co do Twojego M to gdzie on pracuje ze tam mozna sobie wypić????? Przecież mo ze wylecieć z pracy z paragrafem w papierach:szok: Według mnie takich zachowac nie mozna tolerować i nie daj sobie tłumaczyć ze koledzy:no: Ja to kiedyś przechodziłam i dlatego poźniej zostałam samotną matką ale to długa historia. Teraz jestem szczęśliwa i tylko to sie liczy:tak:
ps co do prawka to też sie przyznałam ale ostatnio sie zapisałam na kurs. I tez ledwo mi wchodzi nauka. Ale teraz juz po ptakach musze dokończyć:tak:

Czarna jesli moge miec nietypowa prosbe to jak mozesz to ja dam ci moj nr gg
to moze tam pogadamy o tym co mnie gnebi,bo czuje ze ty jakos mozesz mi
pomoc a mnie rozmowa dobrze zrobi wiec jak moge to chetnie napisze moj nr gg
a ty jak bedziesz chciala to napisz ???????????????????/:-D:-D:-D

Hej ja cały dzień przepracowałam na dworze, wydzierzawiliśmy dodatkowe 0,7 ha, już ładnie zaorane i cos tam przez agrturystyke sąsiada, ale to co zobaczylśmy to szok, tyle śmieci gruzu i szkła, że ja nabierałam 6 wiaderek szkła z szyb, słoików i butelek. Czy ludzie przestana wysypywać śmiecie gdzie popadnie pole stało niczyje więc dawaj. W lesie naokoło też nie jest lepiej,wszędzie śmieci. Sorry że tak marudze ale się zdenewowałam, my się staramy, sortujemy śmieci, na wiosce stoją nawet pjemniki, a i tak wywiozą na pole lub do lasu.

Czesc dziwczyny.Ja dopiero wrocilam z pracy, mialam ciezki dzien ale musialam zajrzec co u Was.Powiadomilam dzisiaj moja szefowa o ciazy.Kurcze tak sie denerwowalam ze rece mi sie trzesly a na koniec sie poplakalam.W sumie to przyjela to z usmiechem i powiedziala ze jak ja sie ciesze to ona tez, wiem ze lubi dzieci wiec pokazalam jej fotke.Najgorzej jak sie zapytala ktory to tydzien, a ja musialam odp ze 16.troche mi sie zrobilo glupio ze dopiero jej mowie ale tu w Anglii nie jest tak jak w Polsce.Umowe mam do 01.07. wiec nie sadze zeby mi ja przedluzyla, ale trudno, dzidzia jest dla mnie najwazniejsza.Nie ta praca to inna.Troche mi lzej na sercu...

Witam z samego rana...widzę, że jeszcze śpicie:)

Agniesia25 trzymam kciuki zeby się wszystko dobrze rozwiazało. Może szefowa ma serce;-) i zostaniesz. Zeby mieć kasę musiałabyś pracować do konca??

dzisiaj mamusia zaprosiła mnie na gofry:) Wie kobieta jak mi dogodzić:)

Witam bez słoneczka, ale mam nadzieję że ciepło, zaraz idę małego odprowadzić do przedszkola to się przekonam.

Agniesia25 wszystko będzie ok, szefowa też człowiek i może przedłuży umowę:tak:

Kaka zazdroszczę Ci gofrów, ja to sobie moę kupić tylko takie tłuste gotowe w markecie hihih

reklama
Ja też witam już niestety siedze w pracy pogoda zapowiada sie ładna a tu cały dzień w biurze, blle. Mam nadzieje że jakoś jeszcze uda mi się wpaść. Acha tak rano to ledwo wstałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry