reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

hihihi no to się będzie działo.

No my też myślimy o małej księżniczce dla naszego księcia i tak staranka może rozpoczniemy na wiosnę bo tym razem chcę maleństwo na wiosnę a nie całą zimę w domu siedzieć :wściekła/y:. Zresztą w tedy Kacperek będzie miał już 2 latka i będzie bardziej rozumnym chłopce..... no i pójdzie do żłobka :-p:-D

Ja nie wiem dziewczyny jak wy możecie się przy waszych pociechach nudzić. Ja bardzo bym chciała się ponudzić. Marzy mi się poleżeć i poczytać książkę i nic, zupełnie nic niemusieć robić!!!!!!!!!!!!! choćby przez jeden dzień.....eh a może by tak na coś zachorować....:-p

reklama
Marma ja też coraz bardziej się skłaniam do prób w przyszłym roku :)
Nie wiem tylko jak fizycznie wytrzymam dwójke maluchów... ale z drugiej strony, nie chce miec jedynaka i chciałabym mieć już jak najszybciej za sobą pieluchy...

A do złobka Maciek idzie od wrzesnia :)

Staramy się już od lutego, ale nie wychodzi:-(
Nawet raz myślałam, że się udało...
Z tym, że dopiero 4 razy miałam @
Może suwaczek przyniesie szczęście.

A dziś według niego owulacja...
I dzisiaj mamy 3 rocznicę ślubu :-)

Wszystkiego Najlepszego-niech się dzisiaj uda:tak::-)Tego Wam życzę:tak:
Ja po porodzie nie mam już regularnej @ .Jak zaczniemy się starać to na pewno kupię testy owulacyjne. Przy Rubenku sprawdziły się :tak::-) Już niemogę się doczekać...

Hahahaha Marma....bedziesz sie juz tylko cieszyc...co innego wam zostanie;-)

A u mnie nudy...na spacer nie idziemy bo Zocha dzisiaj musi zostac wdomu z niewiadomo mi powodow, ale pani pielegniarka kazala dzis zostac w domu wiec sie kisimy...Niby musze sprzatac ale chyba wole sie nudzic niz okna myc dzisiaj :-D

Czesc dziewczynki :-)
My wrocilismy w poniedzialek pozno wieczorem. Wesele było w miare udane :-) Mały zaraz po kosciele usnął, obudził sie dopiero po obiedzie, zjadł fure jedzenia weselnego i Patryka babcia powiedziała ze sie bardzo zle czuje, wiec zabiera małego i chce jechac do domu. Wiec od około 19 mielismy juz spokoj i bawilismy sie do samego konca czyli jakos po 4 :-) Ja wygrałam taniec wykupny i flache dostałam, Patryk w jakims innym konkursie wygrał express do kawy (gazeta super expres i mala paczka kawy):tak:
We wtorek o 4 rano Patryk juz do pracy jechał, ja wczoraj jakos nie mogłam odespac, ogolnie byłam padnieta, rano wziełam małego do lozka, spalismy, a potem obudził mnie huk jak Rafał spadł z lozka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no: Pierwszy raz no :angry::angry: Na szczescie mamy w miare nisko i wykladzina jest, wiec popłakał moze z minute i rozrabiał dalej :dry: Mama mi troche pomogla rzeczy rozpakowac wczoraj, malego juz poprałam, jeszcze nasze musze, ale nie moge sie za to zabrac, hehe. Mały zjadł dzisiaj o 15, 2 lyzki obiadu i zasnal w krzeselku do karmienia, przenioslam go, teraz spi w lozeczku i czekam az wstanie, to musze mu cos do jedzenia dac, hehe :-D

To super że weselisko udane :) Oj ja się też wyszalałam na weselu siostrzyczki :) Szkoda, że jak na razie temat wesel zamknięty. Jeszcze bym sobie poszalała :) Właśnie kończę obiad, młoda się młodym zajmuje a po obiedzie na zakupy.

reklama
My mamy zaproszenie kolejne na 12 wrzesnia teraz i wstepnie powiedzielismy ze tak, ale zobaczymy jak kasa bedzie, bo chwilowo kiepsko.
A jeszcze 2 Patryka kuzynki sie powoli szykuja, wiec tez czekamy kiedy to nastapi :-)
U mnie w rodzince juz wszyscy w sumie pozenieni, wiekszosc robila male sluby dla najblizszych, ehh :-( Tylko kilka wiekszych wesel było, w tym moje :-D hi hi

Do góry