reklama

Październik 2008

A ja dziś pierwsza noc w domku i dobudzić się nie mogłam:tak:Wstałam gdzieś ok 9, a potem poszłam do pracy zanieść zwolnienie. Kierowniczka oczywiście zepsuła mi humor:crazy:Powiedziała że nie spodziewała się że dostanę ze szpitala zwolnienie "AŻ" na miesiąc. Tak więc do 15.05 mam zwolnienie a na wizyte kontrolną do lekarza prowadzącego za 7 dni. Też idę coś zjeść, bo chyba mi apetyt wraca :-)

reklama
Kaka chcesz dostać po tyłku:crazy: termofor na plecy!!!!! Kobieto krwotoku dostaniesz albo skurczy:wściekła/y: nie można sie nagrzewać. Dlatego zakazane są gorące kąpiele. NO

Dorotka1234..... Toxo przechodziłaś i masz przeciwciała wiec Twoja dzidzia jest BEZPIECZNA
bardzo mnie zdziwiła opinia twojej położnej ze mozesz niby jeszcze raz zachorować przeciez to bzdura:szok:

Ewela normalnie chciałabym zobaczyc twojego mena z tym strachem w oczach przed przyszłym teściem:-p

Jak juiż gdzieś usiądę to jest ok...problem pojawia sie jak muszę wstać i gdzies iść. 10 minut zajmuje mi doczłapanie do kuchni...a nie mam daleko.

Bo ja wiem...wróciłam wczoraj ze spaceru i nagle zaczęlo mnie boleć...i ani stać ani usiaść...jak już usiade to jest trochę lepiej po jakims czasie ale jak zaczynam chodzić to wymiękam i nogę sobie odgryzę. Moze źle stanełam albo nadwyrężyłam sobie stawy...jak wróci M to pójdzie do apteki.

reklama
Kaka nie wiem czy coś na to dostaniesz:no: Teraz nawet wyczytałam ze sa tabletki na bóle stawów które uzywają do wczesnych poronień:szok::wściekła/y::-(
Wydaje mi sie ze powinnaś oszczedzac noge i wstawac tylko kiedy musisz. Dobrze ci zrobi masaż i ćwiczenia tą noga;-)
Moze coś ci przeskoczyło i stąd ten ból.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry