reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
to forum naprawdę spadło na psy

na zamkniętym są kasowane moje posty które nie odpowiadają KACE, MAGDZIESF CZARNEJ i BLOND także... miło ;)

wyszło szydło z worka że to co piszecie tutaj jest obgadywane na konferencjach na skypie

Czarna jeszcze swoje pousuwaj jak jestes taka skrupulatna, chyba że się pogubiłaś... hehe

i sie dziewczynki obruszyły hehe...

Usuwam te posty bo niestety twoje podejście do pewnych spraw jest na poziomie szkoły podstawowej. Nie wiem co chcesz w ten sposób osiągnąć chcesz nasz z kłócić z dziewczynami z BB? To co było na Skypie to nasza prywatność nikt nie wypisuje tego co Ty tam pisałaś. A Tobie najwyraźniej się nudzi, szukasz przyjaciół kup sobie psa ale pluszowego co by leżał jak go położysz. Ehh dziewczyno pogubiłaś się w tym wszystkim

Czarna a będziesz ścinać włoski??
Kasia mam nadzieję że z Martynką już będzie ok..
Trina zdrówka dla Maciusia, straszne te dziecięce choróbska:no:

Ja zrobilam dziś pomidorówkę z kluseczkami,
Lenka od wczoraj robi często kupki noi chyba w końcu stan jej uzębienia się zwiększy:-D
Karolina dziś w domu bo w irysowie referendum i szkoły zamknięte, broją obie dziś jak nie wiem co:no:

Czarna a będziesz ścinać włoski??
Kasia mam nadzieję że z Martynką już będzie ok..
Trina zdrówka dla Maciusia, straszne te dziecięce choróbska:no:

Ja zrobilam dziś pomidorówkę z kluseczkami,
Lenka od wczoraj robi często kupki noi chyba w końcu stan jej uzębienia się zwiększy:-D
Karolina dziś w domu bo w irysowie referendum i szkoły zamknięte, broją obie dziś jak nie wiem co:no:
Jeszcze nie wiem co zrobie moze wycieniuje moze ze tne zdaje sia na nich:cool2: Tak mi sie włosy plączą ze nic juz nie pomaga:-(

Sami kupkuje na żółciutko jak noworodek chyba tez coś tam rośnie mu w paszczy:rofl2:

No właśnie chciałoby się dokładnie pooglądać całą paszczę a tu d..... nie da i koniec:-)

My już po spacerku zjadła budyń i teraz się bawi, Karolina jezdzi na hulajnodze z koleżanką i byle do wieczorka kąpiel jedzonko i spokój. Mam nadzieję że dziś znów prześpi całą noc jak poprzednią:tak: może stwierdziła, że skoro niedługo skończy roczek to już nie wypada w nocy jeść:-D:-p

reklama
to forum naprawdę spadło na psy

na zamkniętym są kasowane moje posty które nie odpowiadają KACE, MAGDZIESF CZARNEJ i BLOND także... miło ;)

wyszło szydło z worka że to co piszecie tutaj jest obgadywane na konferencjach na skypie

Czarna jeszcze swoje pousuwaj jak jestes taka skrupulatna, chyba że się pogubiłaś... hehe

i sie dziewczynki obruszyły hehe...
W szoku jestem z tego posta :szok:Ja nie w temacie Jakie posty sa usuwane :rofl2:

MAGDA super ten domeczek :tak:
MARMA tys jest dobra z tym ADHD :-D
MIRABELKA powiadasz kolejna Oliwka sie urodzi :-D

U mnie nic ciekawego wiec sie nie rozpisuje Po pracy zmeczona jestem jak diabli Oliwka w domu marudzi a pozadomem jej sie podoba :cool2:
MILEGO WIECZORKU

Do góry