reklama
J
justyneczka
Gość
to forum naprawdę spadło na psy
na zamkniętym są kasowane moje posty które nie odpowiadają KACE, MAGDZIESF CZARNEJ i BLOND także... miło
wyszło szydło z worka że to co piszecie tutaj jest obgadywane na konferencjach na skypie
Czarna jeszcze swoje pousuwaj jak jestes taka skrupulatna, chyba że się pogubiłaś... hehe
i sie dziewczynki obruszyły hehe...
na zamkniętym są kasowane moje posty które nie odpowiadają KACE, MAGDZIESF CZARNEJ i BLOND także... miło
wyszło szydło z worka że to co piszecie tutaj jest obgadywane na konferencjach na skypie
Czarna jeszcze swoje pousuwaj jak jestes taka skrupulatna, chyba że się pogubiłaś... hehe
Usuwam te posty bo niestety twoje podejście do pewnych spraw jest na poziomie szkoły podstawowej. Nie wiem co chcesz w ten sposób osiągnąć chcesz nasz z kłócić z dziewczynami z BB? To co było na Skypie to nasza prywatność nikt nie wypisuje tego co Ty tam pisałaś. A Tobie najwyraźniej się nudzi, szukasz przyjaciół kup sobie psa ale pluszowego co by leżał jak go położysz. Ehh dziewczyno pogubiłaś się w tym wszystkim
malaulka
Podwójna mamusia
Czarna a będziesz ścinać włoski??
Kasia mam nadzieję że z Martynką już będzie ok..
Trina zdrówka dla Maciusia, straszne te dziecięce choróbska
Ja zrobilam dziś pomidorówkę z kluseczkami,
Lenka od wczoraj robi często kupki noi chyba w końcu stan jej uzębienia się zwiększy
Karolina dziś w domu bo w irysowie referendum i szkoły zamknięte, broją obie dziś jak nie wiem co

Lenka od wczoraj robi często kupki noi chyba w końcu stan jej uzębienia się zwiększy

Karolina dziś w domu bo w irysowie referendum i szkoły zamknięte, broją obie dziś jak nie wiem co

Jeszcze nie wiem co zrobie moze wycieniuje moze ze tne zdaje sia na nichCzarna a będziesz ścinać włoski??
Karolina dziś w domu bo w irysowie referendum i szkoły zamknięte, broją obie dziś jak nie wiem co![]()

Sami kupkuje na żółciutko jak noworodek chyba tez coś tam rośnie mu w paszczy

malaulka
Podwójna mamusia
No właśnie chciałoby się dokładnie pooglądać całą paszczę a tu d..... nie da i koniec:-)
My już po spacerku zjadła budyń i teraz się bawi, Karolina jezdzi na hulajnodze z koleżanką i byle do wieczorka kąpiel jedzonko i spokój. Mam nadzieję że dziś znów prześpi całą noc jak poprzednią
może stwierdziła, że skoro niedługo skończy roczek to już nie wypada w nocy jeść

My już po spacerku zjadła budyń i teraz się bawi, Karolina jezdzi na hulajnodze z koleżanką i byle do wieczorka kąpiel jedzonko i spokój. Mam nadzieję że dziś znów prześpi całą noc jak poprzednią

reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
W szoku jestem z tego postato forum naprawdę spadło na psy

MAGDA super ten domeczek

MARMA tys jest dobra z tym ADHD

MIRABELKA powiadasz kolejna Oliwka sie urodzi

U mnie nic ciekawego wiec sie nie rozpisuje Po pracy zmeczona jestem jak diabli Oliwka w domu marudzi a pozadomem jej sie podoba

MILEGO WIECZORKU
Podziel się: