reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Witam sie wieczorkiem musze sie pochwalic:-D
moja niunia wlasnie poszla spac ponewaz wpadli wieczorem znajomi i przyniesli Werci prezenty jutro wkleje na fotkowy oraz slicznego torcika urodzinowego:-Dale my jutro i tak kupimy bo ten zostal juz nadjedzony poniewaz cala zabawa polegala na tym zeby mala sie nim ubrudzila :rofl2:i jednak chyba nie wezmiemy tego ze zdjeciem ale wlasnie jakiegos z masy cukrowej:tak:

reklama
no mialam dobrego nauczyciela inaczej bym siedziala i patrzyla w sufit:cool2:
:cool2::cool2::cool2::cool2:
A ja dalej bez wieści...szlak mnie trafia... nawet nie wiem gdzie i kogo mogę pytać ... ehhh... Szymek grzeczny cały dzień, więc i my mamy luz.
kurde współczuje tego stresu:no::no::no:
asiu o co wyszł słonko, bo u mnie pogoda super, młody odbił sobie wczorajsze siedzenie w domu
aniu może sms dojdzie
minisia ja ledwo łapie swój z powietrza a nadajnik jest w biurze

A u nas dzisiaj kupa roboty zrobiona, zostały jeszcze 3 płyty ale przy nich będzie troche zabawy i pauzy, bo jak położymy przykryjrmy sobie dotychczasową dziure w kotłowni, więc musimy wszystko co duże pokupować i wpakować na góre, ale już tak fajnie widać co i jak.
no super ze robota idzie w takim tempie:tak:
Witam sie wieczorkiem musze sie pochwalic:-D
moja niunia wlasnie poszla spac ponewaz wpadli wieczorem znajomi i przyniesli Werci prezenty jutro wkleje na fotkowy oraz slicznego torcika urodzinowego:-Dale my jutro i tak kupimy bo ten zostal juz nadjedzony poniewaz cala zabawa polegala na tym zeby mala sie nim ubrudzila :rofl2:i jednak chyba nie wezmiemy tego ze zdjeciem ale wlasnie jakiegos z masy cukrowej:tak:
eee kobieto widzę ze i życie towarzyskie u was kwitnie SUPER

U nas dzionek lekko zalatany. Byliśmy u chrześniaka M na urodzinkach tam mały przewrócił krzesło na siebie i rozciął sobie koło oka i nabił guza przy samym ciemiączku:-:)-:)-( Mam nadzieję ze nic nie bedzie się działo:no::no: A potem przywalił nad drugim oczkiem. Więc wygląda jak Michalczewski po walce:sorry:
Kurde szkoda że nasze siatkarki przegrały mam nadzieje ze jutro wywalcza brąz:tak::tak:
A ja zaraz idu na filmik z M:rofl2:
Buziaki

Hej mamuśki :-D

Ja dziś się o niebo lepiej czuję. Za to M padł jak betka :-(żeby tylko małego nie dopadło....

Wczoraj zabrałam małego do rodziców co by mi pomogli w opiece bo ja sił nie miałam a M całkiem uziemiło w łóżku. Okazało się że siostra robi ognisko na które przy okazji się załapałam :-D Było bardzo miło i widziałam się z kilkoma osobami których dawno nie widziałam :-D

Witam
my dzisiaj troche szybciej.pije kawe, mlody niszcze gazete , na dworze pizdzi strasznie...
patqa kolo 18 wyszlo slonce wiec na spacer poszlismy.ale ta pogoda jakas taka dziwna tu.mam wrazenie ze w kazdej chwilimoze zaczac padac
Aniaaa dzwonilas?

Hej.

Mam nadzieję, ze nie bedzie to odczytane jako szczyt dwulicowosci ale dzieci nic nie mają do naszych kłótni...

Lilianko! Sto lat w dniu Twojego święta!

Czesc Mamusie! Dawno Mnie nie bylo i bardzo za to przepraszam. Nie sadzilam, ze reszta jest taka wytrwala, ze pisac nawet kilka razy dziennie, jak wczesniej. Nasz Radus niedlugo tez konczy roczek. Chodzi, gada, ma 8 zebow i ciagle je (nadal karmie piersia, bo uczulenie na krowie mleko nie przeszlo), wrecz pochlania :) Julka to juz duza panna i w wielu rzeczach jest mi pomocna :*
Niedlugo z M. (byc moze na Boze Narodzenie) wylądujemy po drugiej stronie oceanu. To dzieciaki beda mialy frajde, bo wszyscy z rodziny wlasnie tam :)
Caluje Was mocno Kochaniutkie. Wklejam kilka fotek:
Obraz 718.jpgObraz 740.jpg

:***************************:cool2:

Wrócić mają dopiero 14 października (przyszła środa), więc sporo czasu jeszcze. Nie da się dodzwonić ani do Ambasady w Laosie ani w Wietnami - i tu i tu jest Ambasada. A wieści dalej żadnych... chłopak siostry też nic nie wie... ehhh...jutro rano będę dalej dzwonić. Z ostatnich ich wieści wynika, że byli w byłej stolicy Laosu, a to jest na północy (nie na samej północy, ale w północnej połowie), a doczytałam, że tajfun przeszedł głównie przez południe, bliżej granicy z Kambodżą, gorzej jak już wtedy w Wietnamie byli, albo w między czasie na południe się przemieścili...

Jak usypiacie dzieci w dzień?? U nas os tygodnia to koszmar, bo Szymek ciągle wstaje...jest nieprzytomny ze zmęczenia, ale wstaje w łóżeczku.... wieczorem nie ma tego problemu ...

reklama
Ania trzymam kciuki!!!
u nas usypianie od jakis 2 tyg znowu idzie ciezko.ale to chyba wina zebow znowu bo idzie czworka na dole.bez sensu troche bo dwojek u gory nie ma jeszcze.mlody tez wstaje i spac nie chce a jest tak zmeczony ze co 2 kroki na podlodze sie kladzie a spac nie chce.wogole tylko na rece by chcial mimo ze noszony nigdy nie byl.stoi i rece wyciaga.
ja dzisiaj wieczorem jade do mamy na pare dni.musze pogadac z jakimis ludzmi bo dostaje sama na glowe tylko z mlodym.i dol mi sie porzadny wlacza wiec czas sie ogarnac.

Do góry