minisia
pazdziernik '08
Trina to robisz to co ja od dzis robie
Od dzis sie biore a Oliwke bo inaczej pozniej nie dam sobie z nia rady :-(
Doradzcie Czy nocnego oduczania jedzenia Mam tak nagle calkiem ja oduczac?Ze dac wieczorem a pozniej juz tylko herbatka lub woda Czys stopniowo Moze woda zabarwiona lekko mlekiem?
I co z nia robic w nocy jak pic nie bedzie chciala nic oprocz mleka ?Przeciesz nie moge pozwolic jej plakac pol nocy Musze ja obudzic? I co znia robic? Jak myslicie?
Aha i jeszcze chce nauczyc ja spania o podobnych godzinach W dzien juz zaczelam to stosowac Nie ma lekko ale nie poddaje sie Ale na noc nie wiem czy narazie tylko jedno Czyli to oduczanie jedzenia w nocy Czy razem to oduczanie z uczeniem zasypiania zrobic?
JAK MYSLICIE
Dorka ja ci powiem tak ja bym dawala herbatke nic bym nie zabarwiala mlekiem ;-)
Dwa jesli juz auczysz w dzien do spania o stalych porach mysle ze w nocy mozesz juz smialo podawac jej herbate nauczy sie zobaczysz noc-2 i bedzie dobrze no sama musisz wyczuc staraj sie byc nieugieta ale jak zobaczyszze mocno placze to daj mleka ja nie umiem tak doradzic zebys nie myslala ze ci ja kaze meczyc
sama bedziesz widziala na ile plcze z glodu a na ile z kaprysu
napewno nie bedzie lekko ale musisz byc twarda

z nosa kapie.wiec chyba w sama pore tam poszlismy albo tam cos zlapal chociaz chyba tak szybko by go nie wzielo.
) Do miłego.