reklama

Październik 2008

reklama
Evelajna, Beza- no doodkurzacza :-) rewelacja !! Odkąad mamy to cudo to nie ma histerii przy czyszczeniu noska!! 5 sek w każdej dziurce, czyściutko i bez płaczu!! szok!!! nie ciągnie mocno, wiec śluzówki nie uszkodzi, za to łatwiej niż ciągnąc ustami..
Czarna - ale Lacha z Ciebie!!!! ten z którym tańczysz to Twój M ??
Kaka - no to nieźle !!

A my wczoraj mieliśmy urodziny nr 2 - tym razem dla rodzinki... fajnie było..teście przyjechali z bratem M, moje babcie , mój dziadek, brat mamy z żonką (młodszą od siebie...). Na obiad to samo co tydzień temu na Kinder Party - "tajskie", Canelonii ze szpinakiem, sałatka z rucolą, tort i ciasto czekoladowe, babeczki. Młody szalał, dostał wieeeeeeeeeeeeeelkiego misia, do którego od razu zaczął suę tulić, traktor, Duplo. Pogubił się w prezentach..ledwo dostał misia, a tu już traktor wjechał... z M się trochę poprztykałam, ale szybko było OK...(obiecał parę razy, że mi pomoże w organizacji imprezy, albo przynajmniej zahmie się Szymkiem, a tymczasem jak zniknął rano w pracy tak wrócił 10 minut przed przyjazdem teściów...a wcale nic ważnego nie miał w robocie). Jak to facet... ich pomoc ogranicza się do....nieprzeszkadzania... ehh....
Niestety nie wiele się napiłam, bo robiłam za kierowcę i babcie z dziadkiem zawoziłam do domku, ale okazja jeszcze nie jedna będzie (np dzisiaj - z okazji niedzieli trza jakieś piwko otworzyć).
To taki skrót ostatbich dwóch dni..o dzisiejszym nie piszę bo nic sie nie działo..rodzinny poranek, spacer ze znajomymi i tyle....

Super wieści
u nas dzien fajny, kino, szybkie zakupy bo już stęskniłam się za młodym, ale i tak nas kupe czasu nie było, dopołudnia byliśmy na spacerku 2 w 1 czyli ogarneliśmy troche padoki, młody spał dziś teściom 2 razy, raz usnął nam w aucie jak do nich jechaliśmy, przełożyliśmy do wozka i się drzemnął, i potem po obiedzie też im zasnął w wózku, chyba odsypiał wczorajszy dzień, za to wieczorem ciężko yło, zmęczony, płaczliwy a polożyc się nie chciał

A jA sie nachwalilam ze neta juz mam a tu dupaq kurde nie chce dzialac:wściekła/y: Jutro zadzwonie do tepsy, bo nie wiem o co kaman.Polaczenie jest-internet nie dziala...szkoda gadac. Mlody wiekszosc dnia przespal, wieczorem zapodalam mu wieksza dawke przeciwgoraczkowego syropu i gowniarstwo nie chcialo zasnac:sorry: Teraz mysle ze to na bank zeby bo na dole dziaslo ma tak spuchniete i taka bule w miejscu 4-ki ze nie dziwota ze go boli. Tylko nie wiem czy jest mozliwe zeby az taka wysoka ta goraczka byla:cool:
W czwartek jedziemy na slask do moich rodzicow, z bratowa sie umowilam ze w piatek zostawiam dzieci z moja mama a my idziemy na balety:rofl2: Od jacka pozwolenie mam;-)wiec jak wszystko wypali to sie wybawie. Tylko jacek powiedzial ze grzeczny tez nie bedzie bo jedzie na szkolenie do sosnowca na piatek i sobote...
Mialam poczytac, nie poczytalam, mam nadzieje ze mi wybaczycie, jak bede miala mojego neciora to dziecka sprzedam babce i odpisze, a teraz pedze na zamkniety;-)

Kaka o jeny! No to się strachu najadłaś... Będzie przywiercać regał do ściany? Robcio, z którym się spotykamy też taki akrobata i regał w robocie co rusz.

...Starość nie radość (rocz.86'):-D
Oooo, teraz to już Kochana z górki będzie - siwizna na skroniach, zmarszczki mimiczne na czole i kurze łapki, plamy na dłoniach, żylaki, włosy wyrastające z nosa.... Skleroza to przy tym pikuś! :-D:-D:-D:-D

...
Ja dziś w % -owym humorze :))) Wróciłam z baletów ok 2 (babski wypad, tańce, swawole :))) ) Spałam do 10, P zajął się chłopcami od rana a teraz przyniósł mi śniadanko. ale mi dobrze...

Nooooo, ale Ci dobrze.. Mój wypad zaplanowany na 12 grudnia i rajuśku!!!! niech nic nie wypada:happy:

Te gorączki maluchów to pewnie na zęby, bo jak nic innego nie ma, to jedyne słuszne wytłumaczenie.Nerwicy dostaniemy i my i dzieci. Ale wyjdą kiedyś. I potem wypadną:sorry:

Idę się uczyć, bo egzamin się zbliża milowymi krokami, a ja ciągle na początku książki!!! Aaaaaaa!!!!:szok:

Aniu na tym pierwszym jestem z M;-) fajnie że imprezka sie udała:tak::tak:
Patrycja a na czym byliście??? Słyszałam ze fil 2012 jest Zaje.... i zamierzam w piatek isć z M na niego;-) bo w ten weekend nie było juz biletów:szok::szok:
Magdasf może i to na ząbki ale obserwuj Stasia;-);-) Ale Ci się piąteczek zapowiada:cool2::cool2:

DZIEWCZYNY ZACHĘCAM WAS DO LEKTURY NA ZAMKNIĘTYM!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry