Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro zadzwonie do tepsy, bo nie wiem o co kaman.Polaczenie jest-internet nie dziala...szkoda gadac. Mlody wiekszosc dnia przespal, wieczorem zapodalam mu wieksza dawke przeciwgoraczkowego syropu i gowniarstwo nie chcialo zasnac
Teraz mysle ze to na bank zeby bo na dole dziaslo ma tak spuchniete i taka bule w miejscu 4-ki ze nie dziwota ze go boli. Tylko nie wiem czy jest mozliwe zeby az taka wysoka ta goraczka byla
Od jacka pozwolenie mam;-)wiec jak wszystko wypali to sie wybawie. Tylko jacek powiedzial ze grzeczny tez nie bedzie bo jedzie na szkolenie do sosnowca na piatek i sobote...Oooo, teraz to już Kochana z górki będzie - siwizna na skroniach, zmarszczki mimiczne na czole i kurze łapki, plamy na dłoniach, żylaki, włosy wyrastające z nosa.... Skleroza to przy tym pikuś!...Starość nie radość (rocz.86')![]()

...
Ja dziś w % -owym humorze)) Wróciłam z baletów ok 2 (babski wypad, tańce, swawole
)) ) Spałam do 10, P zajął się chłopcami od rana a teraz przyniósł mi śniadanko. ale mi dobrze...

Moja Weronika ma goraczke 39,6 pieknie(
zegnam sie milej nocki papa