reklama

Październik 2008

Rzeczywiście, gorączka czai się na każdym rogu :tak: Ale nasze Maluszki są silne i dają radę:tak:

Witam się Kochane!
Wczoraj miałam/mieliśmy bajeczne nic-nie-robienie:-p. Za to dziś trzeba się wziąść do roboty. jak ja kocham poniedziałki

reklama
Cześć mamuśki :)

Ostatnio nie miałam zbyt wiele czasu żeby zajrzeć, a raczej żeby coś napisać. W sobotę byliśmy we Wrocławiu. Ja poszłam pozbyć się paru rzeczy po bąblu a M z Kacperkiem poszli na spacer. Później obiadek w Bazyli i wizyta u znajomych a wieczorkiem impreza u siostry. Pierwszy raz coś w mnie zaskoczyło na wrocławskim rynku a widziałam już tam wiele rzeczy. Tym razem był facet i grał na fortepianie. Coś niesamowitego. Im bliżej samego rynku tym dźwięk coraz głośniejszy i wyraźniejszy a gdy już jesteś na miejscu po prostu efekt niesamowity. Stałam z otwartą buzią no i oczywiście kupiliśmy płytę która też jest niesamowita. Same znane przeboje przerobione na fortepian.Posiedzieliśmy chwilkę u znajomych, Kacper pogryzł Michałka i tamten cały czas od niego uciekał z płaczem a jest od Kacpra starszy o 6 miesięcy.... Wczoraj w sumie siedzieliśmy z M w domu ale za to musieliśmy przedyskutować parę spraw i podjąć pewne decyzje. Między innymi o tym że idę na studia tylko jeszcze nie wiem czy zrobię psychologię czy kurs uzupełniający z pedagogiki i uzupełniające z pedagogiki i podyplomówkę. A M odchodzi z firmy i idzie do pracy w kancelarii i robi aplikację.Mam tylko nadzieję że uda mi się połączyć dom, pracę i studia... no i nie wiem czy nie będę musiała zrezygnować z planów drugiego dziecka.... M ma już 36 lat i zostać tatusiem kolejnego dziecka po 40 to raczej spore wyzwanie..... Postaram się częściej zaglądać. Buziaki

Marma - to faktycznie sporo zmian u Was !! Skoro M ma 36 lat, to jeszcze 4 lata na robienie drugiego dziecka... może warto...
Czarna - fajnie wyglądacie jako parka.

Faktycznie sporo gorączek..nas na razie omija. Nie było jeszcze chyba żadnego dziaciaka chorego na grypę, nie??

A ja w pracy.... zimnoi tu coś dzisiaj.. marznę jak cholera.... chyba jakiś bezrękawnik muszę sobie kupić.... albo gorąca herbatkę sobie zrobię.. na kawkę mam ochotę, ale mleczka nie ma :-( za to ekspres będziemy mieć w firmie, to będzie rano pyszna kawka :-)
Miłego dnia Mamuśki !!

czarna czytałam nieźle, 2012 efekty super
mirabelka a co z nią nie tak???
minisia zdrówka
marma zmiana goni zmianę. powodzenia

witam nocka ładna, młody wstał dopiero o 7, teraz ja pije kawkę, a młody bawi się autkami. Wiecie co zaczyna mnie przerażać ten kryzys w nfz i bagatelizowanie świńskiej grypy, ten chłopak z gorzowa o którym mówią w tv to mój kolega z klasy. Trzymam kciuki oby było dobrze.

czarna czytałam nieźle, 2012 efekty super
mirabelka a co z nią nie tak???
minisia zdrówka
marma zmiana goni zmianę. powodzenia

witam nocka ładna, młody wstał dopiero o 7, teraz ja pije kawkę, a młody bawi się autkami. Wiecie co zaczyna mnie przerażać ten kryzys w nfz i bagatelizowanie świńskiej grypy, ten chłopak z gorzowa o którym mówią w tv to mój kolega z klasy. Trzymam kciuki oby było dobrze.

A mi sie podoba postawa naszej Minister zdrowia:tak::tak: oglądałam tydzień temu "Teraz My" i jestem tego samego zdania co ona:tak::tak: A jak ktoś bardzo chce sie zaszczepic niech załatwi sobie szczepionke z zagranicy:-p:-p
Szkoda mi tego chłopaka ale ja na jej miejscu też bym nie brała takiej odpowiedzialności na siebie

Malenia witaj po wczasach:-D:-D:-D

Marma oby wszystko poukładało sie po waszej myśli:tak::tak: a podjęte decyzję były tymi najlepszymi dla was;-)

Witam poniedziałkowo, czekam aż młody padnie i wtedy spokojna kawka i chwila relaksu:-D:-D

No to sie witam i ja
Wiec tak mala nadal goraczkuje rano38,8 ale nocka minela spokojnie sen, sen ,sen :tak:
u nas zimno i pada buuu jedno pranie sie pierze ;)) drugie schnie ;-)obiadek sie robi tylko nie ma kto posprzatac:-p

Patrycja zazdroszcze filmiku i ogolnie wypadu do kina ja poluje na torentach na 2012:tak:
Marma suuper zmiany mam nadzieje ze wszystko sie ułozy tak by znalazl sie czas na wszystko:tak:a tak jak pisze Ania macie 4 lata na dzidzie:tak:

MagdasF zdrowka dla Stasia!!!

Ostatnia edycja:
Oj! tego wątku nie nadrobię.
Zaraz jakieś fotki wrzucę.
Pogoda dopisała. Zaliczyliśmy Szklarską, Zamki Czocha, Książ i Bolków
Skalne Misto w Czechach i ogólnie LB.

Tylko czemu tak krótko!:-(

No to sie witam i ja
Wiec tak mala nadal goraczkuje rano38,8 ale nocka minela spokojnie sen, sen ,sen :tak:
u nas zimno i pada buuu jedno pranie sie suszy drugie schnie ;-)obiadek sie robi tylko nie ma kto posprzatac:-p

Patrycja zazdroszcze filmiku i ogolnie wypadu do kina ja poluje na torentach na 2012:tak:
Marma suuper zmiany mam nadzieje ze wszystko sie ułozy tak by znalazl sie czas na wszystko:tak:a tak jak pisze Ania macie 4 lata na dzidzie:tak:

MagdasF zdrowka dla Stasia!!!

hmmm jak to rozumiec:cool2::cool2::cool2::cool2: ojjj biedaczka pewnie meczy sie z temp:-(:-(:-(

DZIEWCZYNY NA ZAMKNIĘTY!!!!!!!:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry