• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Nie pooczytam was bo oliwka zaraz wstanie ide do niej aby nie plakala
dowiedzialam sie wlasnie ze dzis po 14 w szpitalu bedzie koncert zespolu lzy
wiec fajnie przejde sie z oliwka na koncert :-)
przynajmniej jakas odskocznia

od dzis zaczynam pic ze 2 conajmniej dziennie melisy
juz sobie kupila i pierwsza meliska sie pije wlasnie hihihi
wierze w to ze jak bede pila dziennie to na cos mi to pomorze i przy okazji oliwce dziennie pod wieczor zapodam meliski :-)
gadalam z lekarzami moge jej dawac :-)

reklama
czarna, ppatqa kanapa wizualnie jest ok, bardzo prosta, zajmuje mało miejsca i o to nam chodziło, tylko że stara miała grube oparcia na których T. kładł głowę jak oglądał TV i 145 cm szer. a ta 120, więc jak Iga leży z nami to mu nogi wystają ;-) (w tym tygodniu kupuję małej piankę bo mam zainteresowanych na łóżeczko) no i jest potwornie twarda, prawie jak decha co mi pasi ale T. nie a ja nie powiem, mam satysfakcję, bo 4 dni nie gadaliśmy dlatego że ją kupił bez uzgodnienia ze mną i to wtedy kiedy mamy z dziesięć ważniejszych wydatków w kolejce
Marma dużo zmian się u was szykuje, trzymam kciuki za realizację :tak: T. został tatą w wieku 38 lat właśnie rok temu ;-)
malena super że pozwiedzaliście sporo, ja właśnie w tamte okolice planuję letni wypad z bazą w Szklarskiej Porębie. Izunia rewelka :-D
ppatqa o kurcze, to chodzi o tego księdza?
Magda a przygotowany tekst na powitanie teścia wypalił? bo chyba coś tam miałaś w planach ;-)
minisia to widzę że odległośći rozłąka też na ojca nie działają, ciężki charakter
Marma lepsza czekolada niż kupa, Iga parę dni temu złapała pieluchę z kupskiem którą chwilę wcześniej położyłam na podłodze bo zadzwonił telefon i ja gadałam a ona jeździła po podłodze, z 2m2 miałam "nawozu" na panelach ;-)
dorota koncert w szpitalu super sprawa :tak: trzymajcie się dzielnie

Iga kończy drzemkę, przestawia mi się od kilku dni na jedną dziennie, tylko że ona różnie rano wstaje i czasem jest jedna czasem jeszcze dwie
dzisiejszą noc mieliśmy straszną, T. się wiercił, młoda budziła przez zęby i cycoliła a koło 24 cinquecento rypnął koło bloku w znak i przód skasowany, T, wybiegł zobaczyć, trzech wstawionych gości wysiadło i uciekli :szok: za chwilę policja, straż itd. do pustego samochodu

Wybaczcie, tylko Was poczytałam. My od rana rejs po sklepach, bo M. sie uparł, że zbuduje kominek w salonie przed wyjazdem:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: Więc kupiliśmy wkład, rury i resztę rzeczy potrzebną do instalacji. Jutro cd, tym razem do obudowy kominka:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: A jednak kocham poniedzialki, pal go licho z robotą:-p
Ja chcę na zamkniety !!!!!!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:
Zgodzicie się ze mną????:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Hej babolce.

Pogoda dziś całkiem fajna. Niestety jak wracam z pracy robi się szarówka. Hanka własnie tnie komara...w płaszczu i kozakach bo zasneła w samochodzi a z autopsji wiem ze nie moge za dużo przy niej grzebac jak śpi bo sie budzi. Więc otworzyłam u niej okno w pokoju i mam nadzieje ze bedzie ok.

Gosia...3 zdjecia, wniosek i musisz poczekac na rozpatrzenie;-)

mirabelka ale nocka, niestety tak
dorotko trzymaj się

A u nas poniedziałek pechowy, M pojehał na poczte wysłać paczke, a tam jakaś babce spadła paczka mu na noge, palec złamany, paznokieć cudem się trzyma, to było jakieś ostre żelastwo bo M ma aż buta rozciętego, a babka nawet nie przeprosiła, tp teraz będzie miała jazde.

No a my wróciliśmy ze szczepień i zobaczymy jak nam nocka minie. Ale jestem dumna ze swojego synka zapłakał dosłownie na moment przy ukłuciu. Ja już taka odważna nie byłam i ręka mnie boli po tej szczepionce. Mam nadzieję że nic nie będzie młodemu bo jutro mamy te zajęcia a w piątek zawożę go na weekend do teściów. Jego pierwsza samotna noc poza domem bo w piątek tam nocuje i wracam w sobotę a M go odbierze w niedzielę. Trochę boję się go zostawiać tam samego no ale zawsze musi być w końcu ten pierwszy raz.....

ppatqa nieźle......
minisia widzę że u Was pogrom
mirabelka73 no to sobie pospaliście... a M dobrze tak....

Mirabelka i zemściło się na m.:-D:-D
Malena
boki zrywać:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Magda, Minisia
grunt to odpowiednia taktyka:laugh2:
Czarna to Niki będzie dyskoteki urządzać jak "starych" nie będzie:cool2: Ta stacja to chyba głośnik do tych bezprzewodowych mikrofonów, ale też się nie znam.
Marma to chyba z dwojga złego lepsza czekolada niż kupa jak u Mirableki:laugh2:

...
Ja chcę na zamkniety !!!!!!!!!:cool2::cool2::cool2::cool2:
Zgodzicie się ze mną????:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Ja też, ja też :rofl2::rofl2:

Patrycja urzędniczka mu tą paczkę zrzuciła na nogę???

Ta świńska grypa to jak do tej pory mniej ludzi zabiła niż zwykła sezonowa. Jak czytam o tych przetargach na szczepionki, to mam wrażenie, że po prostu ktoś chce na tym zrobić. A że było sporo przypadków ciężkich powikłań po szczepieniach a nawet śmierci, to ja się nie będę szczepić. Do tego ostatnio coraz częściej doszukuję się jakiś spisków dziejowych więc:rofl2::rofl2::rofl2:
A propo's spisków, to znaleźli się odpowiedzialni za wybuch metanu i śmierć górników w kopalni Wujek- Śląsk? Bo słyszałam, że kobitka, która miała wytoczyć oskarżenia została okradziona z laptopa i dokumentów, a jak kradzież zgłaszała, to ją przymknęli za rzekomy "stan po spożyciu" i zaraz potem z tego powodu straciła pracę... Co za zbieg okoliczności. No a kilka dni później już inna afera była na tapecie, żeby odwrócić uwagę i sprawa zdaje się zgasła...
Ooooo, znowu mnie poniosło:sorry:

mirabelka to faktycznie noc pełna wrażeń:eek:
marma zuch chłopak!!
ppatqa no to pięknie na waszej rodzince jakieś fatum ciąży czy co??najpierw tata teraz maż oj akysz złe moce:-D:-D
no a tak serio to co teraz dalej skoro jej wina powinna poniesc dpowiedzialnosc bo to juz nie mala ranka ale dosyc powazny uraz:eek::crazy:

mateusz sie obudził bez bólu gardła juz i prawie gorączka spadła ale jutro do szkoły nie pójdzie a mamusia będzie dukała że syn chory:-D:-D:-D:-D

reklama
U nas pogoda dziś była ładna, aż humor się poprawia:-)
Coś ostatnio Bartek marudny ale to chyba na zęby bo wychodzą mu czwórki (nie ma jeszcze żadnej trójki:cool2: )
A ja zrobiłam sobie maseczkę na twarz coby humor jeszcze bardziej poprawić i czekam na M:happy:

ppatqa kurcze a ja jutro na pocztę się wybieram bo avizo mi zostawił:sorry::sorry::eek::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry