reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

reklama
Wlasnie zaraz musze poszukac tej kartki z pinem Moze nie wyrzucilam :-)
My juz obie po sniadanku Ja ubrana i umalowana :-)

Oliwka marudzi caly czas i nie chce sie sama bawic Ani nic sama robic :-(
Jest juz rano a ja juz nie moge sluchac jej jeczenia :-(
Wypilam wlasnie meliske

Ide szukac pinu i sprzatac Jak Oli pojdzie na drzemke to wpadne :-)

A to moja Lady, po ścięciu przeze mnie:
Obraz 868.jpgObraz 870.jpg

Gosia LADY super Slicznotka :-)
Moze ty fryzjerka powinnas zostac?

Gary pozmywane,Posciel przebrana.Pranie sie wiruje Jeszcze 2 musze nastawic :-)
Kurze wytarte,Rybka sie rozmraza Oliwka spi :-)

Wszystko bylo by git Gdyby nie to ze zapomnialam ze dzis u mnie w klatce jest koleda
Chcialam przyjac ksiedza I tydzien temu o tym myslalam Ale przez ten szpital na smierdz zapomnialam Teraz slysze Jak dzwonia dzwonkiem pod drzwiami I pierwszy raz zadzylo mi sie aby zapukali do drzwi Dobrze ze Oliwka spi Wiec jest cicho a ja z psem zamknieta w pokoju Musze przeczekac az sobie pojda Masakra jakas

dorota kolęda w listopadzie :szok: to dopiero masakra ;-)
Gosia śliczne włoski ma Julcia :tak:
Asia no to udanej próby, żebyście się zgrali i szybko kaska z tego była :tak:

właściwie to ja nie wiem czy wolę słońce czy pochmurno, dziś świeci pięknie za to wszystkie kurze widoczne i ze szmatą w kółko można latać
miłego weekendu babeczki :-)

No a my wieczorem sie znowu poklocilismy przez telefon i niby jutro mamy sobie porozmawiac jak przyjedzie... Ciekawa jestem, znajac go to przyjedzie jak gdyby nigdy nic i zapomni o tym... No i jutro chyba nie ide do szkoły. No ale musze troche posprzatac i w koncu lodowke rozmrozic planuje, wiec moze i dobrze...
No i zamarynowałam sobie mięsko i jutro robie Gyrosa (sałatke) :-) Mniam mniam, z sosem czosnkowym bo my lubimy :-D

Ok chyba czas spac...

Dawaj przepis;-)bo ostatnio za duzo znajomych robi gyrosa :tak:a ja nie znam przepisu:eek:

helol
Dorka poszukaj dokumentow do telefonu tam masz na bank pin.chyba ze wywalilas :/
Martynka powodzenia!
ja dzisiaj jade do mamy i na probe z tym zespolem.mlody wstal przed 6 i teraz znowu poszedl spac.a ja ide na sniadanko:)

Czekamy na wiesci!
Gosia LADY super Slicznotka :-)
Moze ty fryzjerka powinnas zostac?

Gary pozmywane,Posciel przebrana.Pranie sie wiruje Jeszcze 2 musze nastawic :-)
Kurze wytarte,Rybka sie rozmraza Oliwka spi :-)

Wszystko bylo by git Gdyby nie to ze zapomnialam ze dzis u mnie w klatce jest koleda
Chcialam przyjac ksiedza I tydzien temu o tym myslalam Ale przez ten szpital na smierdz zapomnialam Teraz slysze Jak dzwonia dzwonkiem pod drzwiami I pierwszy raz zadzylo mi sie aby zapukali do drzwi Dobrze ze Oliwka spi Wiec jest cicho a ja z psem zamknieta w pokoju Musze przeczekac az sobie pojda Masakra jakas

:-D:-D:-D:-DDorotka pójdzie do piekła:-D:-D:-Dżarcik Dorka raz nie zawsze ;-)

czesc mamuski
my juz po sniadanku mój podzwonił po taxach iii.... CHB w poniedzialek bedzie na koncie ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!:tak:
no to do zobaczenia pozniej

Witajcie, a u nas dookoła coraz więcej wody bo ciągle pada i pada:-:)-(

Siedzimy w domu bo nie da się nigdzie wyjść, Lenka spała do 8.00 a teraz się bawią z tatusiem..

Dorota ta kolęda to jeszcze z zeszłego roku czy już z tego nowego??? :szok:
Minisia to zaszalejesz z kaską:-D:tak:
Blond powodzenia!!
Gosia śliczna córcia!

cZESC dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Ja na chwilke bo nie mam czasu . Mały jest super pokarmu mam dla dwoch wiec jest oki. Antos strasznie zazdrosny zaczał domagac sie piersi chodzi płącze a jak mam małego na rekach to sie złosi wiec jak tylko moge i mam czas zajmuje sie Antkiem musimy to przejsc. Obowiazki karmienie i waglaeci na łep n szyje dzis juz 10 kg mnej mnie a w ciazy przybułam 7 jej jem i nic. Ale to dobrze bo 25 grudnia mamy wesele i nie bede wygldc jAK HIPOPOTAM .Miłego weekendu .

Dorotka plan dobra rzecz my mieslismy teraz modyfikujemy troszke trudno ale warto

Witajcie, a u nas dookoła coraz więcej wody bo ciągle pada i pada:-:)-(

Siedzimy w domu bo nie da się nigdzie wyjść, Lenka spała do 8.00 a teraz się bawią z tatusiem..

Dorota ta kolęda to jeszcze z zeszłego roku czy już z tego nowego??? :szok:
Minisia to zaszalejesz z kaską:-D:tak:
Blond powodzenia!!
Gosia śliczna córcia!
Oj to niewesoło Ulka z ta woda
a co do kasy no coz czekam na CHTX ;-)

reklama
cZESC dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Ja na chwilke bo nie mam czasu . Mały jest super pokarmu mam dla dwoch wiec jest oki. Antos strasznie zazdrosny zaczał domagac sie piersi chodzi płącze a jak mam małego na rekach to sie złosi wiec jak tylko moge i mam czas zajmuje sie Antkiem musimy to przejsc. Obowiazki karmienie i waglaeci na łep n szyje dzis juz 10 kg mnej mnie a w ciazy przybułam 7 jej jem i nic. Ale to dobrze bo 25 grudnia mamy wesele i nie bede wygldc jAK HIPOPOTAM .Miłego weekendu .

Dorotka plan dobra rzecz my mieslismy teraz modyfikujemy troszke trudno ale warto
Agamir to fajnie ze tak wam sie uklada i mleczka starcza :tak: a maly faktycznie zazdrosny bedzie to normalne ale tak jak pisze jak najwiecej sie nim zajmuj to napewno nauczy sie ze ma malego braciszka a mamusia kocha obu rowno:tak:

Do góry