• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

witam po przerwie, ale naskrobaliście,
czarna super ze idziesz na imprezke, my impreza domowa, ale jeszcze nie wiadomo u kogo
dorotko sprawdza się u nas są na lakierni w zakładzie i wyciągają

jejku nie wiem co komu, ja tak w biegu. W sobote siadłam dopiero wieczorem jak znajomi przyśzli, a tak to zakupy, to spacery z młodym to stajnia, Werka na jazde, to góra. Ale za to wieczór z %. wczoraj młody miał długą drzemkę to i my kimneliśmy, ale potem też cały dzień coś, była siostra M z rodzinką, potem moja kumpela- będzie nam ciągła sprawe o odszkodowanie. Dziś tez młyn od rana. Ja sprzątam w ciuchach młodego, bo znowu dostaliśmy całą torbę ciuchów po chrześniaku i musze to gdzieś wcisnąć. Ok pędze dalej

reklama
Czesc dziewczynki,

Wypada nie wypda- troche nas znowu nie ma, zycie wciaga, praca dom, szkola, dojazdy, wyjazdy. Dlugo by sie tlumaczyc. Ale jesesmy, zagladamy i czasem postaramy sie cos skrobnac.
Pozdrowionka :) :happy:

No i my wróciliśmy z weekendowych wojaży i teściowe mnie bardzo odciążyli i sobie odpoczęłam. W dodatku teściowa znowu wydała na nas kupę siana bo kupiła małemu kozaki za jedyne 200 zł ( żadne inne nie chodziły mu na nogi... :( ) mi sweterek i małemu konika na patyku który robi ihaha i rusza mordką :) Na razie nie mam czasu was poczytać bo pora zabrać się za jakiś obiad no i za małego.Zajrzę później. Buziaki.

no
Nie wiem co jest bo dzis tez jeszcze jakostak sie zle czuje a ja jak ide na zakupy a mam zly humor to cosnie tak:eek::sorry:bo ja uwielbiam wydawac kase:-D:-D:-D:-D
i jak po zakupach:-p:-p
lecimy zaraz na spacer, ładnie u nas
a u nas dziś pochmurnie:crazy::crazy::crazy: Jak mała Oliwka???
czarna super ze idziesz na imprezke, my impreza domowa, ale jeszcze nie wiadomo u kogo
ja tam przy dzieciach nie lubie zbytnio domowych imprezek tak hucznych:sorry: bo faceci siedza i pija a baby mało ze obsługują to jeszcze przy dzieciach maja zajecia:confused2: Ale nie jeden rok to przechodziłam wiec teraz czas sie zabawic:rofl2::rofl2:
No i my wróciliśmy z weekendowych wojaży i teściowe mnie bardzo odciążyli i sobie odpoczęłam. W dodatku teściowa znowu wydała na nas kupę siana bo kupiła małemu kozaki za jedyne 200 zł ( żadne inne nie chodziły mu na nogi... :( ) mi sweterek i małemu konika na patyku który robi ihaha i rusza mordką :) Na razie nie mam czasu was poczytać bo pora zabrać się za jakiś obiad no i za małego.Zajrzę później. Buziaki.

No i super ze wróciliście wypoczeci z naładowanymi bateriami:tak::tak:

Wesolutka nie no takie kiecki to ja się nigdy nie odważe:no::no::no:
Mojemu M podoba się taka:

!!!MONA!!! NIEZWYKŁA SUKNIA W KOLORACH (38) (822744552) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale ja nie stety mam gdzie nie gdzie za duzo wiec odpada (choc róznie to bywa)

Moja sis ma taką i tak myśle za jak ona nie założy to ja ja pożycze:) ~~~ ! ! WYPRZEDAŻ ! !~~TU R.38~~ 36-48~~ (824569436) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

te tez mi sie podobaja WYPRZEDAZ ostatnie sztuki (812696094) - Aukcje internetowe Allegro

ehhh sama nie wiem musze najpierw chyba po mojej dziurze polatac

Ehhh a u nas brzydko wyszykowalismy sie do wyjścia a tu deszczyk:crazy::crazy::crazy: Wiec siedzimy w domku.
Na fotkowym wrzuciłam filmiki jak wam sie jeszcze nie znudziły:cool2:

Ostatnia edycja:
No moj M juz wczoraj pojechał i znowu sama. W sobote szedł z Rafałem do samochodu i puscił małego samego a ten sie wywrócił na betonie, ale dobrze ze sie rekami podparł, dzieki temu nos tylko lekko zdarł i warge przygryzł, bo ma strupka. Ehh faceci :-D Na 3 min ich samych z dziecmi zostawic :-D he he

No i w sobote na noc mały został u dziadków, my bylismy chwile u kolezanki na piwku, potem sie w domu troche poklocilismy i poszlismy spac dupami do siebie, a w niedziele nam listwa pod łózkiem pękła.... haha. Za gruba jestem :-D Potem bylismy na zakupach i po małego i koło 22 M juz jechał.

A mały wstał rano o 9.15 :-) Do 7.30 spal w lozeczku, a potem go wziełam do siebie, to sie tylko przytulił i spał dalej :-) A dzis mnie do południa słoneczko było, a teraz szaro- buro i pada :-( Mały spał prawie 2h od 13, potem zjadł obiadek i teraz szaleje, rozrzuca zabawki i mnie zaczepia co chwile, a mi sie nic nie chce :-( Ostatnio mam juz chwile załamania z tą Patryka delegacją, nie wyrabiam juz sama... A na miejscu nic znalezc nie moze :-( Dostał 3 takie jakby propozycje, ale wszystko na wiosne dopiero, bo teraz tzw. martwy sezon :-(

A Rafał własnie znowu skacze po łózku i klaska przy tym. W koncu sobie łeb kiedys rozwali...

Ostatnia edycja:
Czarna - bardzo fajna ta co się Twojemu M podoba. Jaki kolor?? czerwona?? ja jestem za tą.
Minisia - okład z piersi, Gondolier i M będzie zdrowy.

Widzę, że sporo imprezowych weekendów było na forum.... u mnie niestety impreza bez %.... grrrrr.

Miłego wieczorku.

Czesc dziewczynki,

Wypada nie wypda- troche nas znowu nie ma, zycie wciaga, praca dom, szkola, dojazdy, wyjazdy. Dlugo by sie tlumaczyc. Ale jesesmy, zagladamy i czasem postaramy sie cos skrobnac.
Pozdrowionka :) :happy:
Rozumiem, rozumiem. Fajnie, że jesteś :tak:
Wow, super babcia!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
No moj M juz wczoraj pojechał i znowu sama. W sobote szedł z Rafałem do samochodu i puscił małego samego a ten sie wywrócił na betonie, ale dobrze ze sie rekami podparł, dzieki temu nos tylko lekko zdarł i warge przygryzł, bo ma strupka. Ehh faceci :-D Na 3 min ich samych z dziecmi zostawic :-D he he

No i w sobote na noc mały został u dziadków, my bylismy chwile u kolezanki na piwku, potem sie w domu troche poklocilismy i poszlismy spac dupami do siebie, a w niedziele nam listwa pod łózkiem pękła.... haha. Za gruba jestem :-D Potem bylismy na zakupach i po małego i koło 22 M juz jechał.

A mały wstał rano o 9.15 :-) Do 7.30 spal w lozeczku, a potem go wziełam do siebie, to sie tylko przytulił i spał dalej :-) A dzis mnie do południa słoneczko było, a teraz szaro- buro i pada :-( Mały spał prawie 2h od 13, potem zjadł obiadek i teraz szaleje, rozrzuca zabawki i mnie zaczepia co chwile, a mi sie nic nie chce :-( Ostatnio mam juz chwile załamania z tą Patryka delegacją, nie wyrabiam juz sama... A na miejscu nic znalezc nie moze :-( Dostał 3 takie jakby propozycje, ale wszystko na wiosne dopiero, bo teraz tzw. martwy sezon :-(

A Rafał własnie znowu skacze po łózku i klaska przy tym. W koncu sobie łeb kiedys rozwali...
Kochana, rozumiem, co czujesz, u nas było tak przez ostatnie 4 lata, w tym moje wyjazdy zagranicę od 2 do 5 miesięcy. Porażka. teraz jak M. rzucił pracę, mamy siebie w końcu. I dzieci mają tatę (ile by tego czasu nie było, zawsze pobawi się z nimi wieczorem). A tak tylko dziadki i dziadki :sorry: No, ale się rozpisałam.... Będzie dobrze:tak:

U nas domowe zoo
Czarna, z tymi watkami ciazowymi, to dobry pomysl:tak:ladnie czysto i przejrzyscie:tak: Ladne sukienki, w kazdej bedziesz super wygladac:tak:

reklama
Hej mamuski Ja zaraz oszaleje z tym moim netem Aby wejsc na bb Wejsc na pazdziernika I na ostatnia strone glownego watku Potrzebowalam ZAGNIJCIE ILE MIN ??????????????????
AZ 40 MIN :szok::szok::szok:
MASAKRA

CZARNA fajnie ze dla M jest taka piekna :tak:Ale Twoj ma racje bo TYS JEST LASKA :tak:
MINISIA ciesze sie ze humorek juz lepszy I zdrowka dla M
MARMA fajnie ze odreagowalas I JAK Z M ???????????????

Ja rano ogarnelam siebie i Oliwke
o 10 bylysmy u kolezanki Oliwka pobawila sie z 3 tygodnie strasza od niej kolezanka Pozniej do przychodni poszlysmy Oliwka spala odkad tylko wyszlam od kolezanki W przychodni na spiaco ja rozebralam Ona dalej spala Pogadalam z pediatra Nie badala Oliwki Bo po co ona jest zdrowa A ostatnio byla codziennie badana Pozniej Oliwke ubralam na spiaco I ona spala az do domu doszlysmy :-)
W domu obiadek zrobilam Oliwka zupke zjadla :tak:

Po 16 bylam u laryngologa To jest maz naszej pediatry Weszlam i nic mowic nie musialam bo ON O WSZYSTKIM WIEDZIAL :tak::tak::tak::tak:Przepisal leki Ale z uszkami nie ma zle Kontrola za 2 tygodnie :tak:

Teraz Oliwka szaleje Ja sie bawia z nia
Zaraz kapanie I moze usnie o 20 lub po 20 :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry