reklama

Październik 2008

Hej nocka taka sobie
MINISIA jejku jak ona ci pozno chodzi spac :szok:

Dzis sie pakuje i popoludniu jade do tescia Wezme swoj bezprzewodowy internet i postaram sie cos napisac bo tesc ma komputer

Milego dnia mamuski :tak:

reklama
Hey Dziewczyny,
u nas bez zmian. W nocy Raduś nie chciał spać, a jak wstaliśmy to u M. zaczął się znowu ból i pognaliśmy na pogotowie. Leży teraz pod kroplówą, dostal to samo, co wczoraj. Zarejestrowałam go na jutro do urologa. Lekarz powiedział, że jak atak się powtórzy, to niestety znowu będzie dostawał te silne przeciwbólowe... :-(:-(:-(

GOSIU oj biedny ten twoj M :-( zdrowka dla niego

Ja sie wkurzylam bo dzwonila babka z tej kliniki co czekmy na wyniki badac I mam przyjechac z Oliwka an ajkies dodatkowe badania krwi 25 stycznia Po tym badaniu zas czekanie okolo 3 tygodni na wyniki Oi mnie chca wykonczyc :-(
Staralam sie wyciagac ta babke jak tylko moglam Ciglam ja za jezyk strasznie bo zalezy mi aby dowiedziec sie jakie sa wyniki Ale powiedziala tylko tyle ze maja za malo krwi Ze podejzewaja u niej chorobe genetyczna i chca wiecej badan Ze czesc wynikow tych cyto genetycznych na ktore czekamy juz jest ale ona mi nie moze powiedziec wynikow
Dzwonilam do lekarzy i kazali zadzwonic kolo 13 Kurcze marwi mnie to dlaczego nic mi nie mowia?????Dlaczego zas badania ????

Wiatjcie!
Święta udane, goście dopiero pojechali, a ja padam.
Izunia się rozszalała, zakochała w koniku na biegunach.
Młody kopie jak nie wiem co :-)

Tak z grubsza poczytałam.
Dorotka trzymaj się!
Zdrówka dla Gosinego M. i małych chorowitków!

Czas wrócić do szarej rzeczywistości...

Dzien doberek:-) U nas dzien jak co dzien, maly szaleje, zocha sie nudzi;-)bo brat jej wszystko zabiera, i chodzi i jeczy a co to bedzie za pare lat...:shocked2::-D
Planow na dzis brak, moze na spacer pojdziemy jak nie bedzie padac:tak:

D:tak:oroka ty nie martw sie na zapas, chociaz wiem ze tak do konca sie nie da, dobrze ze wola sprawdzic, dowiedziec sie wiecej, niz znowu mieli by cie zostawic z niczym:tak:

Gosia zdrowka dla m., "urodzenia" kamienia to nie lada wyczyn dla facetow, naprawde wspolczuje.

Minisia mnie tez nie wylogowuje, moze hmmm ...albo nic nie napisze bo sie pogniewasz:-p:-p:-p:-D

Ja od wczoraj dieta, bo pomimo jelitowki przytlam 1200!!!!!!!!!!!!1 W szoku jestem, no i troche zla na siebie, ale mam nadzieje ze szybko se te kg pojda:sorry2:

Narazie mamusie

Minisia pewnie fajnie, jak rodzice się zdecydują, ale tak jak mówisz na nowych zasadach, bo tak to z deszczu pod rynnę. Mam nadzieję, że się wszystko fajnie ułoży i każdy będzie zadowolony.
Małaulka fajnie jak tak dzieciaki przyjdą rano się przytulić, bo 8 to rozsądna godzina :-) Moje od czerwca mieszkają razem i bardzo sobie to cenię :-)
Gosia zdrówka dla M!!!
Marma i dla Kacperka zdrówka, niech się w starym roku wychoruje, co by nowy zacząć w pełni sił!
Magdasf z tego co słyszałam, to dużo jelitówek w te święta szalało, bo u mnie znajomi też padali :baffled:
Dorota nie martw się, ale też nie daj się zbyć, pytaj, pytaj, pytaj.

A ja po wczorajszym dniu pracy lewdo żyłam. Tak mnie psychicznie wykończyli, że z ogromną radością leciałam do domu, do łóżka i kołderki. Jeszcze w niedzielę dostałam @ trzy dni za wcześnie. Dobrze, że akurat u siostry była, a nie u babci, bo zupełnie się nie przygotowałam :baffled:
A dziś dzień pod znakiem prania, prania i prania. Jeszcze porządek w zabawkach trzeba zrobić, bo wszystko siępo kątach wala, a po południu może do reala skoczymy, ale nie na jakieś okazje, tylko po prostu zakupy trzeba zrobić, a jak coś w oko wpadnie to też nie bedzie źle.
Sylwestra raczej spędzimy z dziećmi. Jakieś filmy obejrzymy i tyle. Ja pierwszego idę na nockę więc szaleć nie będę. No chyba, że sąsiadami coś wykombinujemy, to tak w większym gronie jakaś imprezka, ale nic konkretnmego nie ustalone.

Ja juz spakowana i gotowa Jeszcze tylko pojemy z Oliwka zupki i jedziemy

Zaniedlugo bede dzwonila do tych lekarzy Mam nadzieje ze cokolwiek sie dowiem

Wiem ze dobrze ze robia jeszcze badania Ale to dopiero 25 styczen a gdzie jeszcze wynki JA OSZALEJE :-(

MALENKO jak fajnie ze synus kopie Normalnie zadzroszcze :-)

Witam - dziś u nas słonecznie, ale wiaterek jest.
Chcemy wybrać się z młodym na pływalnię ... ale sama nie wiem.

Poza tym nic specjalnego - lekkie porządki zrobione, obiadek w planach jest.
Tylko nie chce mi się go już robić hehehheheh.

Dorotko - ja wiem, że nie możesz się doczekać, ale pamiętaj pośpiech jest złym doradcą ... już niedługo się wszystko wyjaśni i na pewno będzie dobrze.
Ja wiem .. łatwo się mówi jak to nie dotyka mnie bezpośrednio.

Trzymam kciuki za pomyślność badań.

reklama
witam
Dorotka trzymam kciuki tak jak pisze Krola bedzie dobrze i napewno chca sie upewnic :tak:

a ja od dzis dieta! narazie jestem o jednej kawce i tyle :tak:wiem ze jesc trzeba i bede ale narazie oczyszczam sie po swietach:tak:

Gosia miejmy nadzieje ze juz sie atak nie powtorzy:happy2:

laski na fotkowym kilka zdjec ze swiat a jakbyscie sie dziwily co dzieci moje na dworze wysypuja to pokarm dla renifera ;) maja tu taki zwyczaj zeby dac jedzonko dla niego jak Gwiazdor bedzie podkladal pod choinke prezenty :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry