Minisia pewnie fajnie, jak rodzice się zdecydują, ale tak jak mówisz na nowych zasadach, bo tak to z deszczu pod rynnę. Mam nadzieję, że się wszystko fajnie ułoży i każdy będzie zadowolony.
Małaulka fajnie jak tak dzieciaki przyjdą rano się przytulić, bo 8 to rozsądna godzina :-) Moje od czerwca mieszkają razem i bardzo sobie to cenię :-)
Gosia zdrówka dla M!!!
Marma i dla Kacperka zdrówka, niech się w starym roku wychoruje, co by nowy zacząć w pełni sił!
Magdasf z tego co słyszałam, to dużo jelitówek w te święta szalało, bo u mnie znajomi też padali
Dorota nie martw się, ale też nie daj się zbyć, pytaj, pytaj, pytaj.
A ja po wczorajszym dniu pracy lewdo żyłam. Tak mnie psychicznie wykończyli, że z ogromną radością leciałam do domu, do łóżka i kołderki. Jeszcze w niedzielę dostałam @ trzy dni za wcześnie. Dobrze, że akurat u siostry była, a nie u babci, bo zupełnie się nie przygotowałam

A dziś dzień pod znakiem prania, prania i prania. Jeszcze porządek w zabawkach trzeba zrobić, bo wszystko siępo kątach wala, a po południu może do reala skoczymy, ale nie na jakieś okazje, tylko po prostu zakupy trzeba zrobić, a jak coś w oko wpadnie to też nie bedzie źle.
Sylwestra raczej spędzimy z dziećmi. Jakieś filmy obejrzymy i tyle. Ja pierwszego idę na nockę więc szaleć nie będę. No chyba, że sąsiadami coś wykombinujemy, to tak w większym gronie jakaś imprezka, ale nic konkretnmego nie ustalone.