malaulka
Podwójna mamusia
Lilunia Lena wstaje tak około 7.00 czasem jak np dziś o 6.40 ale leży jeszcze ze mną na łóżku i sobie gada o wszystkim
tylko oczywiście najpierw jej muszę przynieść mleko w kubeczku :-)
Marma fajny wózeczek
Magdasf1 widzę, że wam dziś 7 lat mija, więc życzę dużo jeszcze wspólnych rocznic szczęścia i miłości, my w sobotę mieliśmy już 11 stą
Samuelku serdeczne życzenia dla Ciebie w dniu urodzin
Dzieńdoberek, u nas dziś rano był mróz -2 stopnie, więc od samego rana palę w kominku żeby nam ciepło w d... było
Wybieramy się niedługo do znajomych a po południu do naszego zamku na paradę, dzieci mają się przebrać w stroje na halloween i właśnie na zamku będą jakieś atrakcje.
tylko oczywiście najpierw jej muszę przynieść mleko w kubeczku :-)Marma fajny wózeczek
Magdasf1 widzę, że wam dziś 7 lat mija, więc życzę dużo jeszcze wspólnych rocznic szczęścia i miłości, my w sobotę mieliśmy już 11 stą

Samuelku serdeczne życzenia dla Ciebie w dniu urodzin
Dzieńdoberek, u nas dziś rano był mróz -2 stopnie, więc od samego rana palę w kominku żeby nam ciepło w d... było

Wybieramy się niedługo do znajomych a po południu do naszego zamku na paradę, dzieci mają się przebrać w stroje na halloween i właśnie na zamku będą jakieś atrakcje.

, oby tylko ten katar.....
oczywiscie probował wyłazić, 5x wyrzucał wszystko, co chwila chcal pic... A wczoraj wstał o 4 rano wiec nie wiem skąd miał tyle siły... W końcu po kolejnym opróżnieniu łóżeczka powiedziałam, że zabieram wszystko i nie oddam. A ten w ryk i powtarza "oda mi, oda mi". No żesz normalnie szczękę z podłogi zbierałam. Tresura żłobkowa robi swoje ;-) Wyrażenia uzyteczne w kontaktach z innymi dziecmi jednak przyswaja :-)
mam za mało cierpliwości i energii jak na matkę.