reklama

Październik 2008

kaśkasiunia witam nowa mamusie
Anula zycze jak najmniej kurzu i syfu podczas remontu
Kaka a jakie kolorki planujecie????
Dorotka dzieczyny maja racje. Dzidzia rośnie i musie czasami poboleć.
Moze to wiązadła? mnie bardzo czesto bolą. Ale jezeli tak Cie to niepokoi
połóż sie i poleż. Moze nie tyle co przestanie ale uśnierzy troche te kłucia i bóliki
Ewela co sie stało???/ coś cie bolało ze nie mogłaś spać????
Udanych zakupów

K@siek powodzenia w remoncie. A nielepije było zrobić to za jednym zamachem?????
jak to sie mówi za jednym bałaganem:)))

ps. ale wam zazdroszcze tych remontów ja juz swoich zmain sie nie moge doczekac.
Bo albo zmieniamy mieszkanko (pisałm kiedyś o tym) a jak sie nie uda to w wakacje przerabiamy
lekko pokoje (malowanie meblowanie itp)

reklama
boze a ja zdazyłam wsawic obiadek, przebrac posciel, powiesic pranko a teraz siedze i podrzewam olej na włosach a tu dalej ciszaaaaa:szok: Ale tak to juz jest jak ja mam czas posiedziec tp tu nikogo nie ma:-D
wieszałam pranie i musiałam przywiazac suszarke do barierek tak wieje:szok:

Anula nakrzycz na swoją pralkę czy coś, moja padła tydzień temu, całkiem kaput. Dowiedzieliśmy się że wymiana części byłaby na tyle droga, że bardziej opłacało się dołożyć i kupić nową. Tak więc po tygodniu ręcznego prania doczekałam się dziś nowej, tylko że przy okazji było dokładne sprzątanie całej łazienki i już jestem padnięta, a tu czytam że u was poważne remonty.

A ja byłam na mieście. Słonko piękne, wiatr tez jest ale mimo to jest duszno...Kupiłam sobie kolczyki i błyszczyk na jutrzejsze wesele.
Dziś idę na zupełną łatwiznę i robię zupkę z morżonki na kostkach rosołowych...ale właśnie na takie coś mam ochotę. I wiecie co...jestem strasznie dziś senna.

Nowe mamusie przeoczyłam:zawstydzona/y: WITAM SERDECZNIE:tak:

Dorotka nie wiem co Ci radzić...odpoczywaj jak pisze Czarna, jeśli lekarz nie widzi w tym nic niepokojacego to nie ma co sie stresować. Ciąża oprócz tego że jest milym doświadczem to i bolesnych doświadczen nie oszczedza, szczególnie na koniec 9 miesiąca;-)

Czarna byloby super zrobic wszystko od razu ale ta osoba która remontuje nie ma az tyle urlopu zeby to zrobic teraz. A poza tym nie mielibysmy gdzie tych wszystkich gratów trzymac, to tylko 48m2, do tego nasze rzeczy i rzeczy babci, która magazynowała wszystko przez 74 lata swojego zycia:-) jej pokoj to istna graciarnia, 100 kwiatków i 20kg makulatury:rofl2:

k@siek my kiedyś wynajmowalismy mieszkanie po starszej Pani. Miała nawet meblosciankę na wysoki połysk w kuchni oraz pełno serwet, serwetek, kwiatów sztucznych, figurek zwierząt i kryształów. Całą piwnicę wypełniliśmy tymi rzeczami heheheh

K@siek upssss to sorka nie wiedziałm ze to od was niezależne. No to współczuje podwójnej roboty:-(

kaka a ja czekam na Niki i tez na miasto wybywam:-p U mnie dzis rosołek:rofl2:
hmmm tak sobie mysle ze zapodaz nam jakies fotki z wesela tzn ciebie:-p Tyle sie szykujesz i stroisz ze az jestem ciekawa tego efektu;-)

Czesc dziewczyn ja wzaielam sie za przeglad szafy i porzadki i przygotowania do wyjazdy bo maz zabiera mne na dlugi weekend nad morze i juz sie ciesze. Ja na obiadek robie zupe szpinakowa i pierozki z soczewica. Poszłam na spacer z pieche ale strasznie wieje wiec szybko wrociłam. Przegladam wózki i nie wiem ktory wybrać.

reklama
Dziewczyny dziekuje wam za dobre slowa :tak:
Polezalam sobie i pewnie zaniedlugo znow bede lezala :rofl2:.Ogolnie czuje sie lepiej
ale dzis mimo sloneczka za oknem i wiatru to mam jakas gorsza kondycje
ale to chyba normalne nie mozna sie w ciazy zawsze dobrze czuc :rofl2:.
Jakas senna tez jestem .Ide zaraz z psem na spacer i kupie sobie cos dobrego hiihi.

Wczoraj dobrze sie czulam ale za to chumor nie mialam wczoraj dobry ,
normalnie czulam jak mi chormony buzuja hihihih.

Zjadlam frytki i troche mnie zolad boli ale spoko narazie lekko i niech tak pozostanie.

A ja wam zazdroszcze tych remontow ja tez bym cos nowego zrobila,ale najwazniejsze to brak kasy a po drugie to wynajmujemy to mieszkanie i nie wiadomo
na jak dlugo :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry