reklama

Październik 2008

reklama
Andzia21 ja też mam problemy! niby mi się otwiera ale ciągle wyskakują jakieś błędy na stronie:wściekła/y: i po kilka razy otwieram forum:no:
Dziewczy jeszcze raz dziekuje za mile słowa, mam nadzieje ze jutro bede szczesliwa i te problemy mina!!!!

No rposzę a ja myślałam ze tylko ja tak długo siedze w necie:-p
Ewela a co kupiłaś:-p A zgodze sie z tobą ze jak człowiek juz ma kase i chce cos kupić to za ciula nie kupi:-D

minisia bedzie dobrze;-) przytul sie mocno do M i porozmawiajcie o czymś miłym:tak:

A do mnie dzis zadzwoniła szwagierka czy jedziemy z nimi na weekend majowy (ale ten drugi) bo ona własnie bedzie rezerwowac miejsca. Juz wczesniej jak tylko sie dowiedzielismy o dzidzi zrezygnowalismy z wyjazdu bo wiadomo koszta:zawstydzona/y:
Ale mój M tak mi wiercił dziure w brzuchu ze chyba sie skusze ale okazało sie ze tamte pensjonaty nie spełniaja naszych oczekiwań (ja musze miec aneks kuchenny lub stołówke -bo wiadomo dzieci) i teraz wyszło ze musze szukac miejsc:crazy: No nic cosik znalazłam i czekam na dalszy przebieg wydarzeń:-p(czyt. akceptacje reszty i czy sa wogóle miejsca:szok:)
A teraz spadam spać choć nie wiem czy szybko usne:-(
papa

Witajcie ja też wczoraj usiłowałam sobie kupić cos na komunię no i po paru godzinach łażenia po maximusie kupiłam majtki i balerinki a tego co chciałam nie!!! W normalne ciuch się nie mieszczę a ciążowych eleganckich to jak na lekarstwo. Może znacie jakiś sklep w okolicach warszawy godny zainteresowania??
życzę słoneczka dla was dziewczynki.

Kulfon niestety ja nie z Wawy wiec Ci nie pomogę. U nas są 3 sklepy z ubraniami ciążowymi i ceny mają moim zdaniem wygórowane - nawet za zwykła bluzeczkę z krótkim rękawiekim życzą sobie 150 zł. Ciąża nie trwa wiecznie wiec szkoda mi wydawać tyle kasy. Wolę kupować na allegro. Fajne bluzeczki masz już od 30 - 50 zł. Spodnie też można kupić taniej.

Czarna a Ty wogóle dzisiaj spaaś?? Ja jem właśnie sniadanko a potem muszę wyskoczyć po kwiatki do kwiaciarni, prezent zapakować, odprasować mojego M no i zabrać się za siebie hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry