reklama

Październik 2008

Oj Dorcia, naprawdę Ci współczuję...teraz masz pod górkę ale potem to już tylko z górki. Wyśpij sie kochana, jutro napewno będzie lepiej:tak:

reklama
dorotka a mi sie śniło że ukuszył mi się cały ząb i nie miałam gdzie iść bo przez weekend wszystk zamknięte, zresztą teraz mam straszie realne sny.
kakato ładnie się wybawiłaś
U mie dopiero popołudniu przestało padać, połaziliśmy po dworze a na klacje zrobilśmy grila, zaraz zmykam spać, bo padam.

Cześć Dziewczyny:)

U mnie piękne słoneczko za oknem:tak: i miejmy nadzieję, że tak już będzie do konca dnia. Planujemy dzisiaj pojechać albo do teściówki - choć jeszcze nie wiem, czy dziś przypadkiem nie pracuje:baffled:, albo do rodziców na grilla. Tak czy tak będzie miło:)

Wczoraj napiłam się zimnego mleka z lodówki i coś mnie gardło szczypie. Mam nadzieje, że nie będzie z tego kataru.

Czesc dziewczyny u mnie dzis juz trochu lepiej :tak: ale boje sie ze w kazdej
chwili moze sie to zmienic :wściekła/y:.
Zab jak narazie mniej boli a to dziaslo mam straszne jest ono czerno czerwone
i wielkie i grube ,spuchniete :crazy: az sie boje w poniedzialek dentysty bo bez znieczulenia sie raczej nie obedzie a jak bedzie chciala wbic mi znieczulenia czyli
igle w to bolace dziaslo to ja umre :crazy:.

Ja bym sobie gdzies jutro z M pojechala ale nie wiem jak sie bede czula ,
nie wiem ile kasy bedziemy mieli i nie wiem czy autobusy jezdza jutro :crazy:.

No ale postaram sie czegos dowiedziec i cos wymyslec :-D.

Ide lezec milego dnia a ja dzis sama w domu :crazy: u mnie sloneczko.pozniej
na spcer z psem pojde.Do pozniej

cześć u mnie też słoneczko
Mam pytanie czy ktoś może wie coś o półpaśću, moja mama jest teraz na to chora i ja się boję żeby nie złapać

cześć u mnie też słoneczko
Mam pytanie czy ktoś może wie coś o półpaśću, moja mama jest teraz na to chora i ja się boję żeby nie złapać

Ja nic nie wiem niestety na ten temat :no: ale mysle ze jak poszukasz cos na necie
to sie czegos dowiesz:tak:.

Ja ide do sklepu bo jestem i glodna i niedobrze mi rownoczesnie :crazy: ,a w domu nic nie mam do jedzenie .Ja mam nadal mdlosci i wymioty i nie sadzilam ze beda
sie one ciagly do 15 tygodnia ciazy:rofl2:.

Widze ze wszystkie dziewczyny w rozjazdach .

dzwoniłam do gina i pytałam, jak złapie może byc problem, więc unikam mamy, ustaliliśmy że my z M i ojciec korzystamy z łazienki w domu a mama na zakładzie, no i goyujemy osobno, w dwóch kuchniach, dobrze że całe socjalne mamy też na zakładzie a zaklad jest przy domu. Gin kazał unikać kontaktu, ostro o higiene w kuchni i łazience. Z nerwów rycze i boli mnie głowa.

Ewele mały czy duzy śłub - i tak będzie mnóstwo emocji i kupa stresu:) Uważaj na siebie. Sukienka już wybrana??

ślub spory ok130 osób, a sukienka to jeszcze nie, bo to jeszcze ponad rok:tak:
Byłam dziś na USG moja dzidzia jest duza :tak: serduszko jest zdrowe ma 4 komory, machała rączkami i nóżkami, to było niesamowite az łezki mi poleciały, szkoda że jeszcze nieznam płci dzidzi ale ciesze sie że jest zdrowa, wracałam dzis do domku, a tak lał deszcz i wywróciłam sie bo poślizgnełam sie na błocie:-( dobrze ze na dupe, rozryczałam sie ze złosci, mam nadzieje ze nic dzidzi sie niestało:-(

Witam
Normalnie ale sie steskniłam za wami:-p ogólnie było gicior dużo śmiechu i pełen luz:-p Była tam tez ciotka u teściów i my tak ciage o ciazy dziedzi itp a ona tak mi sie bacznie przygladała i chyba zakumała ze jestem w ciazy:-D albo tesciówka powiedziała:laugh2:
kaka super ze sie wybawiałaś ale miałam jakies takie przeczucie ze napewno do północy nie przetrwasz:-D

Dorotka dużo zdrówka i sily życze;-)

ewela ja bym czekała do daty tak jak ustaliliscie. W koncu to wasz slub a nie rodziców

ppatqa półpasiec to dość poważna choroba. Ale jezeli bedziecie ładnie przestrzegać tego co mówił gin bedzie dobrze;-) mój brat kiedyś miał i nikt wiecej nie załapał:-(

reklama
kurde tak mnie boli cos po lewej stronie między persią a brzychem, tak zarywa i strasznie koli mnie w lewym jajniku, jak nigdy i to po tym upadku:-(a jak cos sie stało dzidzi?zaczynam sie bac:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry