Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja wiem zer bedzie oki
.
i dziekuje za dobre slowa
.
i mam nadzieje ze tak pozostanie

ale pieczywa nadal niemam:-(

w przyszłym tyg bedzie fota;-)
. Na razie mam nadal ograniczony dostęp do kompa bo moje dziecko wymaga stałej opieki tzn jedno z nas musi byc przy nim aby czasem nie kusiło go wstawanie bo do jutra ma zakazane. W środe wracam do pracy na jakis miesiąc półtora więc powinnam być na bieżąco
Siedzenie w domu to jest cięzka sprawa bo non stop się wyszukuje co by sie zjadło
ale juz w pon rusze na spacerek to troszke spalę te zjedzone kalorie. Byłam u gina i wizyta była krótka, posprawdzał szyjke - OK, i prace serduszka dziecka i tez było Ok. Następne tym razem gruntowne badanie 21.05. 
.
.Jak wracal;ismy to zaczal mnie bolec typowo brzuch ale typowo podbrzusze wiec sie nie martwie.A apropo boli to mnie czesto kuja janiki

A ja ide na wizyte 12 jak mi sie zwolnienie kończy a usg to niewiem kiedy teraz będe miała ,może prywatnie sie wybiore tyko niewiem gdzie w warszawie maja dobre...

Aha ogladala moze ktoras z was film z porodu w necie?podajcie stronke.Ja wczoraj ogladalam porody i rozwoj maluszkow w brzuszku na DISCOVERY SCIENCE super film musze sprawdzic czy odcinkowy jak tak dam znac.