Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i mam orzech do zgryzienia.
i może koło 13 wyjdziemy na spacerek a przy okazji odbiorę Laurę z przedszkola;-)

ehhh szkoda ze nie udało się uniknać tego szpitala:-my po szpitalu, byliśmy na 2 dni diagnozować Stasia żółtaczkę i wyszło , że przeszedł cytomegalię, najprawdopodobnie w moim brzuszku (wynik IgG pozytywny), poza tym wyszły bakterię w moczu i powtarzamy posiew. Jeśłi się potwierdzi to znowu szpital na 8-10 dni:-( kurna, czy to się nie skończy!?!?
ehhh ty to masz pod górkęJa was kochane podczytuję ale napisać coś to już spory wyczyn. Mój genialny mąż stwierdził dzisiaj że skoro Kacper śpi to go zostawi dziś w domu i tym sposobem z magam się z 2,5 latkiem w szczycie buntu, który dziś stwierdził że jest dzidziusiem i mam robić przy nim to samo co przy Przemku i generalnie ciągle ryczy albo dostaje ataku histerii i z Przemkiem który ciągle mi kolkuje a jak nie kolkuje to i tak z rak nie schodzi i ciągle wisi na cycku. Dziś jedyne 3 godziny próbowałam wyjść po zakupy bo w lodówce światełko zostało... Lilunia i Wanilia ja was podxziwiam jak dajecie rade z dwójką cały czas w domu....

Karolka skoro uciekałaś z stamtąd to w czym problem???A ja dzis dostałąm propozycje pracy od eks eks szefai mam orzech do zgryzienia.

bo nie wiem jak Ty z Sebą ale ja z samikiem nigdy nic nie kupie

Właśnie zbieram żniwo - mam jelitówkę. Jessssu aby na mnie się skończyłoMARTYNA - GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!!!!!!!
WANILA - jeśli to bakterie, których generalnie w układzie moczowym nie powinno być to raczej się nie martw. U nas też się to zdarzyło.Z racji choroby Miska mieliśmy gorącą linie z naszym nefrologiem i jak w badaniu wyszły bakterie (które zazwyczaj są w nosie i ukł.pokarmowym), to kazał odkażać Borasolem i smarować Tridermem. Po tygodniu inna bakteria i inna maść - Pumafukort. I jak ręką odjął. Do tej pory spokój. Ja pobierałam mocz później w rękawiczkach żeby nie nanosić tych paskudztw i nie tracić niepotrzebnie nerwów. Nie ukrywam jednak, że rodzinny nasiał nam strasznej paniki i też mielismy trafić do szpitala. Dużo zdrówka dla Was. I lepiej żebyście do szpitala już nie trafili bo stamtąd dopiero zbiera się żniwko zakażeń.
)