reklama

Październik 2008

minisia ściskam Cię mocno, wiem że to trudne ale postaraj się tak bardzo nie smucić, pomyśl sobie że M na pewno nie chce żebyś tak bardzo się zadręczała, na pewno wróci do domku szybko z dobrymi wyikami badań
Ja takie bóle jak przy kolce też kilka razy miałam i zauważyłam że jak długo pochodzę to dość mocno boli mnie prawa pachwina

reklama
No widzę, że ja dziś ranny ptaszek jestem i pierwsza ćwierkam na forum.
Pogoda narazie do bani ale jest 7ma wiec wszystko się jeszcze może zmienić.
Śniło mi się dziś, że urodził mi się synek:)

Witam w ten piękny słoneczny poranek:tak:no ja niestety obudziłam sie z bolem głowy:-(zaraz ide do dentysty i jade w dalsza podróz a tak mi sie niechce:-( miłego dnia papap

Hej kobietki!
Ale sobie dzisiaj pospałam. Mi dzidzius śnił sie przedwczoraj - jak karmiłam ją/go piersia. osobiście stawiam na dziewczynke.
Od wczoraj drga mi dolna lewa powieka. Zaczyna mnie to irytować. Wogóle wczorajszy dzien był nijaki. Na nic nie mialam siły i ciagle chciało mi się płakać. Może odreagowałam ten remont.

Slonecznie pozdrawiam!!

Witajcie:-)
Ja już szczęśliwie w domu:tak:Wczoraj już nic nie pisałam bo padłam po 10 godzinnej podróży samochodem...Widzę że dużo się u Was dzieje, muszę nadrobić zaległości...Teraz lecę pranie wstawić, i do sklepu po jakieś jedzonko..Pogoda jakaś niewyraźna, a tam tak ładnie nad morzem...
minisia nie martw się, z mężem będzie dobrze. Zrobią mu wszystkie badania, i szybko wróci do domku- do Ciebie i Waszego dzidziusia.
Ewela24 uważaj na siebie i brzuszek, mam nadzieję ze ból głowy szybko minie.
Anula1975 drganie powieki może być oznaką niedoboru magnezu...

Hej ja bylam niedawno pobrac krew i oddac moc :tak:,ale gin kazal mi zrobic krzywa cukrowa i ja u tej babki wypilam te 50 g glukozy i poszlam do domu bo trzeba godzine odczekac a ja mieszkam zaraz obok przychodni i wiecie co w domu zwymiotowalam
ta glukoze i zaraz do nie ide bo juz zaraz minie godzina i musze jej o tym powiedziec
bo teraz jak ja wszystko zwymiotowalam nie ma sensu pobierac krwi:crazy:.

W tamtej ciazy tez pilam ta glukoze i tez wymiotowalam po niej.Powiem w czwartek ginowi
i najwyzej za jakis czas jak dzidzia bedzie wieksza to wtedy zrob8ie to jeszcze raz.
Dobra lece do przychodni

Anetka dzięki za podpowiedź z tym magnezem. A ja, jak na stara panikare przystało, myslałam ze to coś neurologicznego bo wczoraj na zakupach wystraszył mnie dzieciak na rowerze. Podjechał tak blisko ze o mało nie otarl się na mój brzucholek.

Juz jestem pobrala mi ta krew ale zaznaczyla ze wymiotowalam i ja jeszcze w czwartek lekarzowi o tym powiem

Ewela milej wizyty u dentysty i mielej pracki:-D

Anula mnie czasem tez tak skacze powieka :-D

Dobra ide zjesc cos nie slodkiego hihihhi

Dziewczynki musze wam cos napisac bo juz nie wiem co mam zrobic :-(
Kiedys pisalam wam o moim M i jego piciu :-(.I moja mama i nawet facet jej zauwazyl ze on przesadza z tym piwem tzn moj M nie wraca dziennie pijany ale prawie codziennie widac
ze cos wypil nie stacza sie i wogole ale wiecie cos ma wypite i tak jest prawie codziennie
ostatnio odkad zmienil prace :-(.W ten weekend porozmawialam z nim bardzo powanie i myslalm ze cos do niego doszlo ale wczoraj poszedl do pracy i zas wrocil podejzany :-(
on oczywiscie mowi jak zwykle ze nic nie pil ale ja wiem ze mnie oklamuje :-(.
Wczoraj byl przygnebiony bo cos tam w pracy jest nie tak z kasa :-( i ja nawet bardzo po nim
nie krzyczalam wczoraj tylko staralam sie z nim porozmawiac .I wczoraj on na internecie sam od siebie szukal czegos o lakoholizmie ,nawet wszedl na czata o alkoholu i gadal z ludzmi
i mowil ze potzrebuje pomocy i tak mi sie plakac chcialo .Staralm sie z nim wczoraj pogadac chcialam mu pomoc i nadal chce :-).Wiecie ja uwazam ze trudniejsze jest byc z takim czlowiekiem i starac sie mu pomoc niz go zostawic a ja chce mu pomoc.Chcemy aby zrobil sobie wszywke tylko nie wiem gdzie sie ja robi w moim miescie i wogole ona kosztuje a teraz nie mamy kasy :-(.Dziewczyny jest ciezko kocham go bardzo i chce mu pomoc ale boje sie ze nie bede umiala :-(

reklama
anula1975 weź magnez masz niedobór, drgania powieki pierwszy z objawów, kolejne moga byc skurcze łydek, jak nie chcesz łykac tabletek, to czekolada,kakao, orzechy i zero kofeiny cnej herbaty, wypłukją Mg. Magnez tez uspokaja. w stresie wiecej spalasz magnezu.
ewelka mnie rano obudził ból głowy, ale mokry recznina głowe zadziałał
dorotka można podać cukier dożylnie,przynajmiej tak się robi krzywą cukrową u zwierząt, bo niby jak je namówisz na wypicie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry