reklama

Październik 2008

A wogóle toładnie podglądać. Jakoś nie mogę się odnaleść na nowym wątku. Strasznie dużo mamusiek. Wiadomo czas zweryfikuje ile dzieci dotrwa do października.
Kaka ja chciałam drugą dziewczynkę i byłam na początku podłamana ze drugi chłopiec ale teraz cieszę się strasznie. To chyba kwestia przyzwyczajenia do myśli:tak:

A co do innych wątków to ja jakoś nie umiałam się odnaleźć na wrześniowym, na początku tam pisałam a teraz nawet nie zaglądam:cool:
Zupełnie inny klimat jest u nas na paździoszkach:tak:

reklama
Wanilka - sto lat dla juniorka!!!
Kaka - wiesz, chłopca łatwiej zrobić, więcej ich się rodzi :tak:
Agamir - no rozwija się werbalnie, ale cięzko jest, bo mówi straaaaasznie niewyraźnie i po swojemu przekręca. Myślę, że w szkole będziemy mieli doczynienia z dysleksją :-(
A co do innych wątków, to się zgadzam, trudno się wbić :tak: ale ja tu zaczęłam się bardziej udzielać dopiero we wrześniu 2008, poźniej miałam przerwę i dopiero jak młody miał kilka miesięcy, znów wróciłąm i trwam, więc wszystko jest możliwe :tak:
A co do mojego meldowania, to mam w tel internet, więc w razie P dam znać :tak: na razie się nie zanosi. Może młoda wybrała sobie 29.02 ;-) od poniedziałku ma być cieplej, a od przyszłego weekendu już na + więc poczekam do odwilży, jak obiecałam :-p

Najgorsza to czekanie...ale Ty już bliżej końca niż ja heheheh
Z chłopcem to jest tak, ze chciałabym ale jakoś sobie wyobrazić nie umiem heheheh Za to dla drugiej dziewczynki nawet imię jedno mi się juz jakiś czas w głowie kotłuje;-) TYm razem Barbara Hanna;-)

oj nic nie mów o końcu, bo stres mnie zjada :baffled:
Dziś mi się sniło, że razem miałyśmy termin i obie się przeterminowałyśmy, mam nadzieje, że nie proroczy....
ja też od początku miałam imię dla chłopca, mimo że celowaliśmy w dziewczynkę :tak:
a ulubiona koleżanka Maćka z przedszkola nazywa się Hania ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na sekundke, ponieważ jestem pierwszy dzien w pracy, ale tylko 4h, ponieważ nie mogę długo siedzieć ze zgiętą nogą....

KAKA - GRATULACJE !!!!!! I PO CICHU ZAZDROSZCZĘ !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry