Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzięki bo u mnie wszystko się pokićkało z @Czarna z tą regularnością to całkiem na bakier a i sama @ różna , raz krócej, raz dłużej ale to nie jest normalna @ tylko takie plamienia, wkładka wystarcza.
A co do fryzurki, to mi też się podoba![]()

i jak tam sytuacja????u na lekki katar istan podgąraczkowy wczoraj był. Więc chyba nici z przedszkola jutroChociaz dzisiaj niby lepiej. Zobaczymy wieczorem.
mam proste włoski ale nie gładkie kilka pociągnięć prostownicą i jest okCZarna fryzurka super! Ty masz całkiem proste włosy czy Ci się wywijają? Musisz prostować?
Ja też w grudniu zmieniłam trochę te swoje długie proste włosy,bo ciągle miałam to samo. I układam na szybko po myciu na szczotkę.

to chyba czas zaprzestac planowac a działaćOstatnimi czasy mam generalnie wielka niemoccodziennie wieczorem robie plan na kolejny dzien, a na nastepny dzien...du.pa blada z tego wszystkiego....
spadam chociaz pranko wywiesic, milego babeczki.

no i masz problem z głowy zaoszczędzisz na wózkuPowiedziałam Hani ze bedzie miała braciszka lub siostrzyczkę. To się uparła ze siostra będzie i ze będzie ją wozic w koszyku na rowerze![]()
ehhh współczuje niby miód na dziąsełka działa cudaNIGDY WIĘCEJ DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!!! .
będzie dobrze a długo cie tam będą trzymali???? i juz jutro masz operacje czy w piątek???czesc !! ja na sekundke bo w pracy jestem.... trzese sie juz ze strachu przed jutrem i mam juz "przykurcz" zoladka...grrrrr...
![]()

trza się rozejrzeć za jakimiś drobnostkami na zająca ale sama nie wiem co bo szczerze nie mam gzie już tego upychać!!!!!!