malaulka
Podwójna mamusia
Kaka a te prezenty to na zajączka ma się rozumieć? a moja fryzurka to jak zawsze z krótkich na krótkie...
Czarna a to tylko że nieregularne czy jakieś inne problemy jeszcze? u mnie to w sumie tak od początku
Ania trzymam kciuki za Ciebie jutro!!!
A u nas dzień jak co dzień czyli szkoła i przedszkole, dziś basen z Karoliną bo ten mały dzikus musi się nauczyć pływać a mamuśka na solarkę:-)
Noi jestem słomianą wdową do piątku, dzieci śpią a ja siedzę z pieskiem...
Czarna a to tylko że nieregularne czy jakieś inne problemy jeszcze? u mnie to w sumie tak od początku
Ania trzymam kciuki za Ciebie jutro!!!
A u nas dzień jak co dzień czyli szkoła i przedszkole, dziś basen z Karoliną bo ten mały dzikus musi się nauczyć pływać a mamuśka na solarkę:-)
Noi jestem słomianą wdową do piątku, dzieci śpią a ja siedzę z pieskiem...
Teraz dopiero do was zagladam,troche z grubsza poczytalam co tam u was i zauwazylam tego posta Minisi;-).To bardzo milo ze o mnie pytacie.To wiec tak na szybko napisze co u mnie.Wiec od jakis 6 miesiecy mieszkamy z tata alanka i ukladam sobie zycie na nowo.Mieszkam teraz w czestochowie.Z mirkiem uklada nam sie dobrze,docieramy sie ale w koncu moge powiedziec ze jestem szczesliwa
.Jest malutka jak na zespol turnera przystalo,jest pod kontrola lekarzy i wkrotce zacznie brac hormon wzrostu.Niestety od zawsze miala tiki i ostatnio neurolog zasugerowala ZESPOL TURETA nie wiem jak to sie pisze wiec sorka:-(.Bierze silne leki psychotropowe ale za wiele one nie pomagaja,z tikami jest coraz gorzej
.W przedszkolu pani stara sie dla niej o wczesne wspomaganie aby miala to w przedszkolu i ostatnio bylam z Oliwka u psychologa i mala bestia rozwija sie znakomicie