reklama

Październik 2008

Kaka i co to juz postanowione ze wracasz do pracy ????????? Nawet cie podziwiam :tak:
Ja juz ogarnelam mieszkanie i poucze sie kilka minut i ubieram sie i jade do innego miasta zlozyc wniosek o nowa karte na NFZ
Ja mam jeszcze karte na nazwisko panienskie a juz ponad rok jestem mezatka a jeszcze nie zaminielam tej karty :rofl2:.Jak sie chodzilo do pracy to nie bylo czasu jechac a na poczatku ciazy to same wiecie jak bylo ze lezalam plackiem w domu.Teraz w koncu dobrze sie czuje :-D i dzis fajna pogoda wiec wsiade w busika
i zajade tam zlozyc ten wniosek o nowa karte ,pozniej do mamy do pracy sie przejde i wroce z mama do domu :-D

reklama
Siędzę już 2 miesiące w domu i wypoczęłam. Teraz mogę wracać ale nie dłuzej niz miesiac...Naprawdę miło słyszeć, że się lepiej czujesz:tak:

Oj czarna dobrze będzie ze spodniami zdolna kobitka z Ciebie :-)
Ja tez musze mame zagonic do poprawek spodni , a jakiś czas temu kupiłam sobie takie na allegro RURKI JEANSOWE DLA MŁODEJ MAMY ROZM 29 WYPRZEDAŻ (352463232) - Aukcje internetowe Allegro musze poczekać na paczke jeszcze trochę.:-)
Wiecie co Ci lekarze to są beznadziejni... moja siostra z mojim siostreńcem była u 2 ostatnio z czego 1 powiedział ,że mój siostzreniec ma tylko zapalenie gardła. Drugi tez wczoraj znał sie lepiej bo powiedział ,że ma początki zapalenia oskrzeli. Aż wkońcu pojechali do szpital wczoraj wieczorem i okazało sie ,że juz ma zapalenie oskrzeli i teraz w szpitalu musi być :zawstydzona/y: ciekawa jestem co im tam odwali bo on na tyłku niemoże usiedzieć a ma 1 rok i 6 miesięcy :-)
zawadka wszystko bedzie ok z synusiem
kaka no to ja Cie podziwiam ,że jeszcze tam chcesz wracać , ja to bym sie niezdecydowała raczej
dorota1-9 u mnie tez niedługo bedzie rok po ślubie ale nie zabrałam sie jescze za zmiane dokumentów no u ginekologa mam na 2 nazwiska a prawko i dowód zostawiłam bo ja sobie zostawiłam swoje nazw. a męża jako 2 wziełam

Andzia no fachowcow mamy ze HEJ :-( a nie martw sie jakos sobie dadza rade z nim w szpitalu ,pewnie nie on sam bedzie taki rozrabiaka hihih

Kaka troche ci zazdroszcze ze mozesz isc do pracy ,ciekawe jak to bedzie ze mna :-)
Tak czuje sie lepiej juz od soboty na szczescie .Oczywiscie jakies bole mam non stop co chwile mnie albo brzuch na @ boli albo mnie kuja jajniki itp :-) ale jest oki ,i wszystkie mamy takie klucia :-)

Ppatqa no ja sie juz nie moge doczekac ;-) mam nadzieje uslyszec tylko same dobre wiesci :-)
Ale troche zaczynam sie martwic :-( nastawilam sie ze bedzie oki obym sie nie pomylila :-(

kulfon - gratuluję super wieści:tak:
Minisia - aby do jutra i już będziecie razem:tak:

ppatqa - też tak myślę:tak: masz koniki?
czarna79- trzymam kciukasy za pierwszy raz;-) ja nawet za szycie sie nie biorę bo tylko popsuję, to mój brat potrafi o niebo lepiej sobie coś uszyć, zszyć niż ja:zawstydzona/y:

wiecie co po paru godz pracy juz mi sie nie chce tu siedzieć bo zlożyłam wniosek o 1dzień urlopu i od razu padło pytanie a kto mnie bedzie zastępował:wściekła/y:jak cały misiesac mnie nie było to OK a teraz 1 dzień to problem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale u nas niektórzy musza poczuć sie wazni:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry