ppatqa
Październikowe mamy'08
witam
agamir zdrówka dla maluszka
kaka, blond zdrówka dla was, kaka no a jakieś zdjęcia dzidzi
magda kujon by chciał wszystko w przedterminach

trina cierpliwości, choć mi teraz tylko czasem żal ze juz nie cycole, ale jak przypomne sobie ze wiczorem cycał przez 2 h, a potem co 1-2 h w nocy pobudka, to już nie wracam, i zasuszam się całkowicie
Prawa ręka dobrze, jedynie czasem sciegno wypada, ale z lewą gorzej, ostrzykanie niewiele dało bo ciągle boli, za długo czekałam( od grudnia) i wyskakuje mi co chwila nadgarstek, oczywiscie orteza w użyciu rzadko, bo nie mam kiedy przy młodym, dziś dostaje na łeb bo Kamil ma wolne w przedszkolu i w domu roznosi obydwu, moje młodsze spało dziś tylko godzine między 10 a 11, i padło dopiero po kapieli o 20.
agamir zdrówka dla maluszka
kaka, blond zdrówka dla was, kaka no a jakieś zdjęcia dzidzi
magda kujon by chciał wszystko w przedterminach

trina cierpliwości, choć mi teraz tylko czasem żal ze juz nie cycole, ale jak przypomne sobie ze wiczorem cycał przez 2 h, a potem co 1-2 h w nocy pobudka, to już nie wracam, i zasuszam się całkowicie
Prawa ręka dobrze, jedynie czasem sciegno wypada, ale z lewą gorzej, ostrzykanie niewiele dało bo ciągle boli, za długo czekałam( od grudnia) i wyskakuje mi co chwila nadgarstek, oczywiscie orteza w użyciu rzadko, bo nie mam kiedy przy młodym, dziś dostaje na łeb bo Kamil ma wolne w przedszkolu i w domu roznosi obydwu, moje młodsze spało dziś tylko godzine między 10 a 11, i padło dopiero po kapieli o 20.
to super a jaki kierunek?bo troche nie w temacie jestem
.Powodzenia.No fakt Czestochowa troche blizej 
zart.
.Dzien minal szybko.Rano szykowanie do przedszkola,przeprawa autobusem do przedszkola

.Mam juz dosc,postaram sie wykorzystac domownikow do prac ale znajac mnie to wiecej sama zrobie