Helo!
Ciepluśkie życzenia dla solenizantek Karolinki małej (Ulowej), Martynki i Czarnej!!
Ula, pytanie! A jak się będę do Ciebie wybierać, to jak się skontaktuję? Przeca służbowego grata doma zostawię!

Tak serio, to wysłałam mamie, tacie i dziadkowi i mam maaasę zaległości. Nawet wobec własnego brata
Kaka teraz właśnie będę miała weekendy na przyjemności, hehe
Dorotka kurde co za lekarka... Z drugiej strony może lepiej, że się wbijecie według standardowej kolejki, to może nie "odwali badania" na odczep się...
Kaka zimna krew, tak, to jest to... Brawo! I jak się pięknie udało
Magdziunia jeju... Z daleka jak na to wszystko patrzę, to sama nie wiem co myśleć. Ten nasz kraj jest tak idiotycznie poukładany...
Ja miejsce dla Tusi mam. Płacę 1200eu co miesiąc i luz... (Oczywiście nie płacę, ale jakbym chciała to do wyboru, do koloru przedszkoli

)
Jutro wariacki dzień. Tuśka ma wycieczkę z przedszkola, ja w tym czasie kopsnę się do krwiopijców w szpitalu. Po przedszkolu młoda pójdzie na drzemkę, a ja popracuję. A wieczorem impreeeezkaaaa!!!

Kolega przylatuje z Pragi i idziemy się hurtowo ubzdryngolić. Do 20 biorę Tuśkę ze sobą, a potem ją m odbierze.