reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

No własnie Dorotko , niekoniecznie...
Własnie czytam post Madziuni na fb;/ Kłopot spory dla rodzica jak się dziecko nie dostanie mimo, ze uczęszczało wczesniej do przedszkola.

Ula, a myślałąm ze tylko mój portfel taki wychudzony:cool2:

reklama
Witajcie - złość we mnie wzbiera i wylewa się żółć. Nerwy mam tak zszarpane, wszystko pod górkę.
Państwo w państwie - kolejny rok kiedy to syn nie może dostać się do przedszkola w Pruszkowie. Tu mieszkamy, tu płacimy podatki, człowiek jest uczciwy, uprzejmy i co .... jedno wielkie G*A*W*N*O.
Napisałam odwołanie od decyzji i poszłam do dyrektorki - grzecznie wysłuchałam i swoje dodała.
Dla mnie to jest chore, że my jako pełna rodzina, oboje pracujący (nauczyciele) niestety nie możemy zdobyć miejsca w przedszkolu dla synka.
Granda w biały dzień - ja wiem, że są kryteria przyjęte przez gminę. Ale skoro oboje pracujemy to chyba jakieś kryterium spełniamy.
O wszystko trzeba się wykłócać, mordę mieć od ucha do ucha i krzyczeć najgłośniej.
Mam dość dzisiejszego dnia a na dodatek boli mnie głowa, oczy i serce - jak tak dalej pójdzie to do emerytury na bank nie dożyje. Smutne i prawdziwe.
Odechciało mi się i żyć i wszystkiego :-:)-:)-:)-:)-(

Czesc dziewczyny serdecznie POZDRAWIAM.

MAGDZIUNIA - faktycznie krew ze złosci cie moze zalac. Antos wiadomo było ze zostaje bo potwierdzałam tylko w przedszkolu ze zostaje . Maks tez sie dostal do tego samego co Antos.

KAKA - GRATULACJE DLA HANI. A JAK MAŁY KRUSZEK SIE CZUJE I TY

CZARNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

U NAS JAK ZWYKLE CZYLI BUJAMY SIE Z ASTMA KTORA NA WIOSNA SIE NASILIŁA .
RESZTA LECI JAKO TAKA

A ZAPOMNIAŁM NAPSAC NAJWAZNIEJSZE PAMIETACIE KIEDYS JAK PISAŁAM ZE DRECZY MNIE SASIAD ZE ZA GŁOSO ZE DZIECKO PŁACZE LUB SIE SMIEJ - CO SIE OKAZAŁO ZE TO TYRAN DOMOWY BIŁ ZONE I NIESPEŁNE ROCZNE DZIECKO I PO JEDNEJ Z TAKICH AKCJI GO ZAMKNELI TERAZ MA PROKURATURA I KURATORA SADOWEGO DODOATKOWO MA POSTEPOWANIE W SADZIE O UKARANIE ZA BEZPODSTAWNE WZYWANIE POLICJI PO TYM JAK ZŁOZYŁAM SKARGE NA POLICJE ZE MAM DOSC WARIATA I ZE MNIE NEKA I DZIECI. DOBRZE ZE KOBIETA SIE Z DZIECKIEM WYNISŁA TYLKO SZKODA DZIECKA:no:

AGAMIR masakra z tymi sasiadami,dobrze ze tak to sie dla tej kobiety i dziecka skonczylo:tak:.
MADZIU rozumiem ze jestes wsciekla:angry:.3 maj sie kochana.

Mnie glowa boli a jest rano jeszcze:wściekła/y:.Wiec ja juz pojechalam z Oliwka do przedszkola,wrocilam ,ugotowalam obiad juz caly:tak:,ogarnelam,alanka uspalam,pralka sie dokonczy jak on wstanie.Na jakies zakupy z M pojdziemy jak alanek wstanie,Po przedszkolu oliwki jestem umowiona z kolezanka na plac zabaw lub u niej na kawce;-).M do dzieci popoludniu i dzien jakos zleci.

Milego dnia

A u nas znów zapalenie spojówek u młodej :dry: wieczorem trochę ropki się pojawiło, od rana więcej.... no cóż. Maciek miał tak w zeszłym roku, gdy miał 2 czy 3 razy pod rząd i mu przeszło. Plus jest taki, że młodej jest łatwiej zakroplić oczko, bo nie ucieka i się nie broni :-p

Witajcie - dziś już o niebo lepiej.
Ale napiszę na zamkniętym co i jak :tak:

Danusiu
zdrówka dla maleńkiej.

Agamir boszzzzzzzzzzzzzzz co za facet - dobrze, że go zamknęli. Ale przecież wyjdzie kiedyś ... wrrrr. Co za człowiek.

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy :tak:

Byłam dziś na egzaminach gimnazjalnych w komisji. Później pozałatwiałam parę spraw i czuję się wypompowana.
A dodatkowo jakieś przeziębienie mnie łapie .... no hellou weekend się zbliża i w planach była wycieczka rowerowa a tu zatkany noc i oczy jak u królika. Co do tego drugiego to dlatego, że wczoraj w domu się poryczałam z zaistniałej sytuacji, dałam upust złości.
A dziś może i dlatego katar się przyplątał.

Właśnie nastawiłam wodę na pierogi z mięsem, bo mnie naszło.
Starania na razie odłożone w czasie - więc nawet się za bardzo nie kwapię do tego :-p
I wczoraj skończył mi się @ więc nowy cykl rozpoczęty :tak: zobaczymy co będzie.
Dobra lecę na zamknięty :-p:-D

A my sie czujemy dobrze. II symestr i jest całkiem ok. Ruchów chyba jeszcze nie czuję, bynajmniej nie jestem pewna.

madziunia czasami lepiej czyżyki wychodza bez specjalnego długiego planowania:cool2:
A zajdłabym dobre pierozki z miesem:tak:

hello panieneczki tylko nie bijta za mocno:-D:-D:-D:-D

Kochane moje bardzo bardzo dziękuję za wszystkie życzonka!!!! i składam spóźnione dla Karolki od Uli i Martyny naszej

Co do przedszkola moje smerfy sie dostały choc mały nie cieszy się z tego powodu:-D:-D:-D u mnie niestety remoncik dalej trwa ale tak to jest jak się robi samemu ehhhh i szczerze mam już dość (fizyczne zmęczenie) sorka że nie odpiszę każdej z osobna ale szczerze padam na pyszczek. Jak wszystko się zakończy obiecuje poprawę

reklama
Helo!

Ciepluśkie życzenia dla solenizantek Karolinki małej (Ulowej), Martynki i Czarnej!!

Ula, pytanie! A jak się będę do Ciebie wybierać, to jak się skontaktuję? Przeca służbowego grata doma zostawię! :-D
Tak serio, to wysłałam mamie, tacie i dziadkowi i mam maaasę zaległości. Nawet wobec własnego brata:-p

Kaka teraz właśnie będę miała weekendy na przyjemności, hehe
Dorotka kurde co za lekarka... Z drugiej strony może lepiej, że się wbijecie według standardowej kolejki, to może nie "odwali badania" na odczep się...

Kaka zimna krew, tak, to jest to... Brawo! I jak się pięknie udało:tak:

Magdziunia jeju... Z daleka jak na to wszystko patrzę, to sama nie wiem co myśleć. Ten nasz kraj jest tak idiotycznie poukładany...
Ja miejsce dla Tusi mam. Płacę 1200eu co miesiąc i luz... (Oczywiście nie płacę, ale jakbym chciała to do wyboru, do koloru przedszkoli:dry:)

Jutro wariacki dzień. Tuśka ma wycieczkę z przedszkola, ja w tym czasie kopsnę się do krwiopijców w szpitalu. Po przedszkolu młoda pójdzie na drzemkę, a ja popracuję. A wieczorem impreeeezkaaaa!!!:-D:-D:cool2::cool2: Kolega przylatuje z Pragi i idziemy się hurtowo ubzdryngolić. Do 20 biorę Tuśkę ze sobą, a potem ją m odbierze.

Do góry