Evelajna
Październikowa mama
Hejka,
Na ostatek dnia pracy Was podglądam i powiem, że szczerze współczuję problemów z migdałkami.
Brzmi strasznie i mam nadzieję, że nie odrosną france. Ale heca, że mleko na to wpływa mnie nieco rozbawiła
Natusia, oj jak Ci dobrze, że okulary precz pójdą. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze i szybko poszło.
Ula Karolina się zbuntowała?? Nie wierzę...
Przecież to cud dziecko. A mnie szkoda inwestować kasy w nie mój dom, za który słono bulę i tak. Myślę nad kredytem i własnym kątem, ale chyba na myśleniu się skończy. Oj jakby było miło mieć swoje 4 kąty 
Magdziunia mam taką książkę Encyklopedia Zdrowia. Jedz Zgodnie ze Swoją Grupą Krwi - D'Adamo Peter J. za 52,99 zł | empik.com Testowałam razem z tatą i jest w tym sporo prawdy
Nie chorować tam dziewczyny i dzieciaki! Lato idzie! U nas cudowne przedwiośnie
, +15, lekkie wiatry i zimne deszcze.
Na ostatek dnia pracy Was podglądam i powiem, że szczerze współczuję problemów z migdałkami.
Brzmi strasznie i mam nadzieję, że nie odrosną france. Ale heca, że mleko na to wpływa mnie nieco rozbawiła
Natusia, oj jak Ci dobrze, że okulary precz pójdą. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze i szybko poszło.
Ula Karolina się zbuntowała?? Nie wierzę...
Przecież to cud dziecko. A mnie szkoda inwestować kasy w nie mój dom, za który słono bulę i tak. Myślę nad kredytem i własnym kątem, ale chyba na myśleniu się skończy. Oj jakby było miło mieć swoje 4 kąty 
Magdziunia mam taką książkę Encyklopedia Zdrowia. Jedz Zgodnie ze Swoją Grupą Krwi - D'Adamo Peter J. za 52,99 zł | empik.com Testowałam razem z tatą i jest w tym sporo prawdy

Nie chorować tam dziewczyny i dzieciaki! Lato idzie! U nas cudowne przedwiośnie
, +15, lekkie wiatry i zimne deszcze.
;-)
, salon bez większych zmian, sypialnia z bordoróżowymi ścianami i wymiana kilku żyrandoli, karniszy, drzwi wew. i takie tam, ale kasa utopiona 

Za dwa dni powinny mi się przestać trząść ręce na tyle, co bym sobie "manikura" zrobiła nie obcinając połowy palca od razu, hehe. Bo kolano już sobie ogoliłam ze skóry. Ehh strasznie im zeszło z taką prostą diagnozą...