reklama

Październik 2008

Avialle przyjmowałam krew z monitoringu i zonk wyszło podjrzenie u jednej sztuki, wice tak dla spokoju. A do połówkowego mam jeszcze troche czasu
Wyrobiłam się z prasowaniem, jak dostwne L4 to jak pójde do księgowej musze dowiedzieć się co ze składkami na izbe, bodo tej pory potrącała z wypłaty i przelewała, a teraz dzwoniła że juz mi płaci zus, mam nadzieje że można napisać podanie o zawieszenie składek, jak nie pracuje.

reklama
dorota123456789 no my mielismy taki powazyny kryzsy tez juz chcielismy sie rozstac,teraz wcale nie czuje ze jest w porzadku ciagle niedomowienia i takie inne. Malo przyjemne szczegolnie jak sie oczekuje dziecka.Generalnie moj mąż niezbyt odpowiedzialmnie sie zachowuje.
A wy dziewczyny kiedy idziecie na połówkowe usg?

A moj M bardzo odpowiedzialnie sie zachowuje :crazy: bo nie potrafi w pracy odmowic
wypicia alkoholu i tak dziennie przychodzi pod wplywem alkoholu:crazy:.
Ja mam ojca alkoholika i nie pozwole aby moje dziecko mialo to samo co ,a
nawet podobnie:crazy:.Wiec narazie staram sie grzecznie ale za jakis czas jak to nie pomoze to moze sie skonczyc nieciekawie:crazy:.Bardzo go kocham ale ja wiem co to znaczy miec alkohol w domu i nie pozwole mu zniszczyc mojemu dziecku ani mnie zycia:tak:.Zobaczymy ja to bedzie

Jakos mnie zoladek boli i tez zoladek przeplata sie z bolem brzucha jak na @ juz sama nie wiem
co mnie boli :-(.
Ide cos posprzatac i ogolic nogi hihihihi bo sie do 14 nie wyrobie :-)

Witam!Mafa szczerze to termin mialam miec na 24wrzesnia,ale po pierwszym usg podali mi na 09pazdziernika:)a ostatni okres mialam 17grudnia.:)Nie wiem jak mam to zmienic,zeby pokazalo mi 18tygodni:(pozdrawiam

Juz naprawilam:)Jest to moje pierwsze dziecko:)mam troche stracha jak sobie poradze...jak narazie to mieszkamy z chlopakiem w Anglii i nie bede miala na codzien pomocy od rodziny,no,ale mysle,ze nie bedzie zle:)Dziewczyny znacie juz plec dziecka czy wolicie niespodzianke?bo ja wlasnie czekam na usg(22maja)i mam nadzieje,ze mi powiedza:D

Ja nie znam płci ale 14.05 mam USG ciekawe czy cos bedzie widać:rofl2: Ja lubie niespodzianki ale w tej kwestii akurat bardzo bym chciała wiedziec JUŻ:-D Poradzicie obie drogi Motylku bez rodzinki. Mnie tez nikt nie pomagał chociaż wszyscy na miejscu, tylko w gosci przyjezdzali dzidzisia oglądać. Mnie to akurat wkurzało bo tylko skakać koło wszystkich trzeba było a akurat nie miałam na to ochoty ani siły:baffled: Tak wiec napewno sobie poradzicie bo nikt Wam nie bedzie przeszkadzał;-):happy:

Witaj Motylku. Ja mam termin na 8mego i jutro idę do gina, więc moze się dowiem co ma miedzy nóżkami:)

Jak się czujesz?? Powiedz nam jeszcze cos o sobie: ile masz lat itp.

Motylek ja nie znam jeszcze plci bo to troche za wczesnie :rofl2: ale w swoim czasie
sie dowiem.Ja chce wieciec jaka bedzie plec dziecka i to jak najszybciej:tak:

Ja juz troche ogarnelam mieszkanie jeszcze zostalo zmywanie i golenie sie :tak:

Dzis nie czuje sie tak dobrze jak wczoraj mam nadzieje ze sie wspaniale poczuje
po wizycie u gina:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry