Hello:-) Nie wiem jak wy ale ja mam dzisiaj mega wielkiego lenia

Nic kompletnie nic mi sie nie chce, mialam tyle planow, a tu tylko pranko wywiesilam;-)
Zaliczenie z informatyki juz mam, jestem przeszczesliwa, siedzialam do pozniej nocy, wkurzalam sie bo nie wiedzialam wiele rzeczy, a ze nie chcialam dostac dost to musialam pojac rzeczy ktore tak naprawde nie przydadza mi sie w zyciu. No ale udalo sie dostalam bdb, i jedno mam juz z glowy (a w zasadzie 2 bo facet z wykladow przepisuje ocene z cwiczen) :-)
Stasio jeszcze tydzien jest w domku, Zosia juz dzisiaj poszla do szkoly, juz sama chciala, bo 2 dni zaleglosci to pol dnia odrabiania. Poza tym swiruje bo na religii nie byla

a ona musi bo komunia, bo musi zdawac modlitwy
Trina ja w zaleznosci, czasami ubieram skarpetki i dres, albo rajstopy i na to dres i tak biega w przedszkolu. To moje w zaleznosci zalezy od mlodego, bo on jak baba, rano sam wybiera sobie ubrania;-) dol jest mniej dla mnie wazny, za to nie ubieram koszulek z dlugim rekawem, tylko podkoszulek, bluzka z krotkim rekawem, bluza i kurtka, bluze zdejmuje od razu po wejsciu do sali
Ciril ile was kosztowal odbior domu, i jakie dokumenty musieliscie miec?? My rok sie za to zabieramy i zabrac nie mozemy, ale to kwestia finansowa bo ciagle cos. O ile dobrze pamietam ty z lodzi jestes? Jesli tak to jakie okolice??
Wanilia oczywiscie, ja tez nieraz mam nerwa...i wierz mi nieraz nie mam juz na nic sily. W pracy fizycznie i psychicznie sie wykanczam, do tego szkola, zaczynaja sie powoli egz, zaliczenia, do tego zaczynam pisac prace licencjacka, do tego musze rozpoczac praktyki, ale nigdy przenigdy nawet przez mysl mi nie przeszlo to co dziewczynom;-) Raczej tak jak ty, ze najchetniej bym uciekla. Rozumie ze ludzie sa tylko ludzi, ale tak mozna wiele by tlumaczyc (nawet to co dla nas jest niewytlumaczalne) juz sie nie zaglebiam bo mogla bym sie rozpisac za bardzo

No i powoli zaczynam rozgladac sie za prezentami, za 35 dni swieta

ale mi czas pedzi niemilosiernie. W czwartek mam lekarza, bo juz nie daje sobie rady z moimi kolanami, leki przeciw bolowe i masci juz nie dzialaja.
Dobrej nocki dziewczynki