Zdrowka dla wszystkich chorych malych i duzych :-).
Dzieki dziewczyny,u nas dobrze

.
Wizyta u psychologa ok,bylo az 2 psychologow,facet i kobitka i ogolnie mowilismy my jako dorosli co u nas itp i wyszlo ze to ja mam problem z odstawieniem alanka aby z nim nie spac itp

,kolejna wizyta 5 lutego i mamy przyjsc bez dzieci,sama nie wiem dlaczego,a przeciesz poszlismy do psychologa z oliwka,no ale niech im bedzie,jak oni tak do tego podeszli to chyba wiedza co robia i wiem ze bedzie git

.
Jesli chodzi o cyca to alanek dzis 12 dzien bez

,mnie bol piersi juz minal

,mleko nadal w nich jest ale nie bola i sa miekkie.Alanek juz ogolnie nie chce cyca,czasem sie jeszcze o niego upomni ale po wytlumaczeniu mu co i jak jest ok.Tylko musi sie do niego czesto przytulac ,do golej piersi i lubi je sobie jeszcze pomacac

,ale na to to mu jeszcze pozwalam.Jesli chdzi o odstawianie to wcale tak zle nie bylo jak myslalam,synek zas mnie zaskoczyl na pozytyw,choc musze przyznac ze Alanek ma chyba bunt teraz 2 latka bo zrobil sie niedobry

.
Ja mialam teraz 4 dni wolnego i bylismy u dziadkow w rybniku.
U nas meczacy dzis dzien,rano przed godz 8 juz wyszlismy od mojej mamy,pojechalismy na ligote do katowic do szpitala,tam spedzilismy prawie 3 godziny,Oliwka ma 94,2 cm i wazy 14,5 kg,jest ponizej 3 centyla wzrostu,przez prawie 5 miesiecy urosla tylk 9 mm
.
Jakos w kwietniu lub maju ma byc komisja do hormonu wzrostu,mysle ze najpozniej w wakacje oliwka zacznie brac hormon.
Do domu wrocilismy po godz 15,ja juz 4 pranie krotkie zrobilam,posprzatalam,zaniedlugo dzieci uspimy i moze jakis film na kompie sie zobaczy i nyny bo ja jutro ciezkie 12 h w pracy
.
MILEJ NOCY