Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W dzień też nie czuję się najlepiej. Przez te rewolucje w brzuszku to mi się wydaję że ciągle jestem głodna, a jak coś zjem to łapie mnie zgaga albo mdłości. Ale jeszcze nidgy nie zwymiotowałam jedzenia, tylko zawsze jakaś żółć, albo co nawyżeszj herbatka miętowa :-(Hej witam,
Ja tez mieszkam w Anglii i znam tutejsze podejscie do przyszlych mam.
Niestety pierwsza ciaze poronilam w 6. tygodniu, lekarze w Anglii kazali mi brac witaminki i czekac. Podejscie ze bedzie jak chce natura pewnie wynika z najwiekszego w Europie odsetka ciaz u nieletnich (a ja juz po 30) i duzego przyrostu naturalnego... Bylam 3 tygodnie temu w Polsce i moj lekarz przepisal mi Duphaston wiec biore i jestem spokojniejsza (znowu w 6. tygodniu, trzymam kciuki).
Lekarz w Anglii pogratulowal drugiego podejscia i powiedzial ze on mi Duphastonu nie przepisze bo nie wierzy ze dziala... ale za to juz za tydzien mam wizyte u poloznej (nie musze czekac do 12. tygodnia).
Termin wyliczylam na 20. pazdziernika![]()
ale laskawie zapytal sie o co mi chodzi i nawet mnie nie zbadal powiedzial zebym tylko uwarza na siebie i przyszla za 2 tygodnie nic mi nie przepisal
a pol roku temu mowil ze da mi zwolnienie
.