Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Kobietki
Witam na forum...
W Walentynki zrobiłam test i wyszły IIPotwierdziłam to jeszcze testem ciążowym z krwi...
Wg kalkulatora BB termin mam na 20 października...
Napiszcie jak wyglada pierwsza wizyta u lekarza,
Buziaki dla wszystkich
Halo dorota12345.. - ja sobie podczytuje Was czasami, żebya wiedzieć jaki przyost naturalny będzie w PaździernikuWitajcie :-) ja juz po wizycie u gin. potraktowal mnie fajnie :-) nie tak jak tez z przychodni
Na poczatku jak zwykle wywiad co i jak jak to sie stalo ze poronilam 1 ciaze :-(
Jakie mam teraz dolegliwosci .Pozniej badanie na kozle i powiedzial juz nie wiem dokladnie
ale cos w stylu ze macica jest opuchnieta czy powiekszona :-) ale wiem ze to dobrze :-)
Pozniej zrobil mi usg dopochwowe i bylo widac pecherzyk ktory ma teraz 2,65 mm :-) .
Gin mowil ze na takiej pierwszej wizycie to on ma za zadanie okreslic czy jest to ciaza maciczna
czy niestety pozamaciczna i powiedzial mi ze jakby u mnie byla pozamiciczna to on
nie znalazby takiego malego pecherzyka tak szyko :-) a znalazl bardzo szyko :-)
Dal mi zwolnienie narazie do 10 marca i 10 marca nastepna wizyta :-)
Zapisal mi na podtrzymanie tabletki LUTEINA zna je ktos ?
Dorota1...9 własnie przeczytałam...
Niestey z wizytą u lekarza musze poczekać do marca, mam nadzieję, że nie bedzie późno na pierwsze badania...
Mam jeszcze pytanko... czy na poczatku powiększyły wam sie piersi? Bo mi tak... i bola okropnie....