reklama

Październik 2008

Ja juz po wizycie jest oki ale dzidzia nie chciala pokazac mamusi co ma miedzy nozkami :-(
Ale jestem szczesliwa ze jest oki.
16 czerwca usg polowkowe wiec moze wtedy pokaze co ma dzidzia :-)
A 11 czerwca ide do nowego gina nie wiem czy bedzie mi robil usg ale jak bedzie to moze 11
sie dowiem kto taki u mnie mieszka :-)

Motylku wiem co przezywasz bo ja juz wielokrotnie sie przeprowadzalam 10 razy chyba
i wiem co to znaczy :-)
Uwazaj na siebie i dzidzie :-)

reklama
Wszystkiego naj naj naj dla wszystkich solenizantek :tak::tak::tak:!!!

Wy się nie możecie doczekać do połowy czerwca na usg, a ja będę miała dopiero 1.07. pocieszam się tym, że wynik będzie bardziej "czytelny" :-) i chociaż jest mi bez różnicy czy to synek czy córeczka, to nie mogę się doczekać :tak:.

P.S. Zrobiło się ładnie to Wasza aktywność pisarska nieco spadła (chyba, że śmigacie na zamkniętym), co dla jeszcze zapracowanych mamuś jest dużym błogosławieństwem, bo dało się szybko nadrobić zaległości ;-):laugh2:

Wszystkie Magdy - wszystkiego wszystkiego najlepszego !! a przede wszystkim wspaniałaych i zdrowych dzidziusiów, bo to jest najważniejsze w tym momencie. A tak z ciekawostek, to najprawdopodobniej, jeżeli bedziemy mieli córeczkę to nazwiemy ją właśnie Magda ... miała być Emilka, później Aleksandra, później Maja, ale stanęło na Madzi :-)

A tak w ogóle to byłam dzisiaj u gina. Nie miałam USG, ale słyszałam serduszko dzidziusia (USG za miesiąc). Niby wszystko w porządku, aczkolwiek od początku ciąży przytyłam zaledwie 1kg, a od ostatniej wizyty (4 tygodnie temu) nic ... Jak nic się nie poprawi do kolejnej wizyty to badania na tarczyce będę musiała robić ...Najdziwniejsze jest to, że przez ten ostatni miesiąc wcale mało nie jadłam!! mam nadzieję, że to się zmieni szybko..
Dorotka - my płeć poznamy najwcześniej 26 czerwca, chociaż też już się nie mogę doczekać :-)

Dziewczyny jestście kochane dziękuję.

I ja skadam Tobie Czarna i Tobie Magdasf1 najserdeczniejsze życzenia z okazji imienin, dużo zdrowia i uśmiechu na codzień. Aby maluszki rosły w brzuszkach i urodziły się zdrowiutkie.

Dorotko gratulacje, wspaniałe wieści. Dobrze, że z maluszkiem wszystko w porządku.
Hi hi hi ... to tak jak u mnie wstydzioszek.
Ale najważniejsze, że zdrowiutkie.

Motylku kochana uważaj na siebie przy tym pakowaniu - proszę Cię bardzo.

Aniu wspaniale jest usłyszeć bicie serduszka dzidzi - najpiękniejsza melodia dla uszu mamusi.

Oj taaaak... piekny dzwiek :-) Bije jak szalone :) co jakis czas byly szumy, podobno byly to ruchy dzieciaka :):) niestety nie udalo mi sie jeszcze poczuc tych ruchow, ale moze wkrotce sie uda :) pewnie bylabym teraz w skowronkach, gdyby nie ta nieszczesna waga :-( jak za duzo - zle, jak za malo - jeszcze gorzej ... mam nadzieje, ze do nastepnej wizyty bedzie juz wszystko OK i nie bede musiala robic zadnych dodatkowych badan ...
Pozdrowionka

Dzisiejszym solenizantkom życzę zdrowia, wielu powodow do radosci, dni bez chmur; ale za to pelnych radosci...

Ja cały dzień poza domem:rofl2: Rano szybko posprzątałam, pranie nastawiłam i potem byłam z kumpelką z pracy na plotach bo akurat miała dziś wolne. Połaziłyśmy po sklepach,potem byłyśmy na lodach i w Sphinxie :) Po południu byłam u rodziców, a potem mój M zabrał mnie na działkę i właśnie wróciłam:sorry2:
dorota123456789 bardzo się ucieszyłam jak przeczytałam że z Twoim dzidziusiem wszystko dobrze. Będąc poza domem byłam myślami z Tobą jak tam Twoja wizyta.
Aniaaa to super że serducho ładnie bije u dzidka, taki dźwięk pozostaje do końca życia w pamięci;-)A waga może się ustabilizuje. JA się martwię że zaczęłam przybierać ostatnio, przynajmniej czuję po ubraniach ze jakieś opięte się porobiły. Ale narazie nie chcę się dołować więc nie ważę się:blink:

reklama
Dziekuje wam dziewczynki KOCHANE JESTESCIE :-D

Moja dzidzia kopala dzis juz przed 6 rano wiec jadlam sniadanie juz o 6 hihihih.
Teraz tez kopie a mnie sie juz jest chce hihihih:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry