dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kaka ja wiem ze fajne ci w pracy ale ja sie ciesze ze idziesz na chorobowe hihih bedziesz czesciej do nas zagladc hihihih :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jakos głowa mnie boli-juz od wczoraj
Dorotko mozesz zajrzeć na wątek zamknięty-cos napisałam do Ciebie...
szalone...:-)
Im wiecej przed porodem sobie odpoczniesz to Twoje
Ja poprzednio do konca 8 miesiąca pracowalam ale uwazam ze to za długo. 9 miesiac mialam ciezki i tyle bylo z mojego odpoczynku i nabrania sil
Teraz planuje ciut krócej pracowac zeby po pierwsze naladowac akumulatorki na przyszlosc, po drugie poswiec czas Adasiowi bo potem uwaga na dwoje bedzie dzielona
Własnie , hmm... jak to bedzie. Podwójne, potrójne mamy jak sobie radzilyscie, jak reagowaly Wasze dzieci na nowego członka rodziny? U mnie róznica wieku bedzie 2lata i 4 miesiące.Odpoczywaj duzo!gratuluje synka:-)!cześć Mamusie!:-)
widzę że zapał do pisania w Was nie gaśnie i bardzo dobrze.
Ja ostatnio nie pisałam, bo niestety byłam w szpitalu
Miałam próbkę bóli porodowych! Dostałam leki rozkurczowe i poleżałam ponad tydzień...Z dzidzią jednak wszystko w porządku i już wiem, że w moim brzuszku mieszka CHLOPCZYK :-)Tylko mama strasznie ciężko tę ciąże przechodzi. Teraz zwolnienie i odpoczynek. Pozdrawiam Was cieplutko!
To fajnie,ze juz prawie po wszystkim,corci napewno sie spodobaA my juz z M. pomalowalismy pokoik, kolor troszke inny niz mial wyjsc ale nie jest zle, czekam dzisiaj na lozeczko. Oczywiscie zostalo najgorsze-sprzatanie bo w calym mieszkaniu pelno kurzu i farby. No i jeszcze maz wymyslil ze skoro zostala biala farba to pojdziemy za ciosem i bedzie dzis jeszcze kuchnie malowal![]()
!Ja tez juz bylam zmeczona praca,teraz mam juz wolneJuż napewno tak
W pracy jest fajnie ale jaednak trochę mecząco. Robię sobie wszystko w swoim tempie i robię przerwy kiedy chce ale jednak trzeba te 8 godzin wysiedziieć.
Pojechałabym sobie nad morze...

.Spakowalam juz prawie wszystko,zostana tylko ostatnie prace.Jutro albo w niedziele dostaniemy klucze.Dzis musimy pojezdzic pozmieniac adresy no i kupic potrzebne rzeczy,wiec ciezki dzien przed nami:-(.Niestety od niedzieli nie bede milala chyna internetu,bo do 2tygodni potrwa przenoszenie

nie wiem jak ja bez was wytrzymam!!!Za tydzien jedziemy do Polski,a w domu tez nie mam inetrnetu,wiec was odwiedze za miesiac dopiero
.