reklama

Październik 2008

Mafa ja myśle ,że chłopiec będzie moja mama tez tak twierdzi i jescze kilka osób...
Antuanet24 z tym remoncikiem to si jescze zejdzie troche ... zastanawiam sie na jaki kolor kuchnie pomalować... Pokój mam byc koloru "zielone jabuszko ":baffled: taka jak ta minka mniej wiecej
Mójemu siostrzeńcowi cos dzisiaj dokucza i płacze...
Kaka82 ,minisia mój bobas to po jedzeniu sie tez coraz bardziej ruchliwy robi.. Widocznie to lubi :-D

reklama
Jak ja sie już nie mogę doczekać kiedy wezmę je w ramiona...fajnie by było już więcej nie przytyć i żeby już był pażdziernik

Teraz jest 18 tyg macierzyński??

hej moja dzidzia się nierusza od wczoraj:-(zawsze mnie budziła rano i po jedzeniu kopała a teraz nic, juz specjalnie sie kłade, odpoczywam zeby poczuc:-(jutro ide do gina, ale sie martwie. miłego dnia paap

Cześć dziewczyny. Nie było mnie dwa dni, byłam u rodzinki i trochę wypoczęłam:-)
A wczoraj mninął mi 20 tydz więc połowa już za nami i teraz to już z każdym dniem coraz bliżej spotkania z naszą córeczką:-):-)

Dziewczynki dzis wieczorem jak szlam do kosciola to zaczelo mnie bolec tam na samej dole w okolicach kosci lonowej ale tam w srodku cos bodobne do ciagniecia,
pulsowania czy szczypania :-(I bolalo tak prawie godzine raz mniej raz bardziej.Nie umialam ani chodzis ani siedziec i jeszcze wczesniej w cisagu dnia dzis tez mnie tak pobolewalo ale krocej:-(.
Jak lezalam juz po mszy to czasem tez zabolalo na kilka sekund:-(.
Dodam ze dzidzia ruchliwa po bulach i w trakcie wiec chyba jej nic nie ma ale i tak sie martwie co to moze byc.Moze to bol kosci lonowej lub to spojenia.Moze wiecie cos na ten temat ,ale martwie sie czy nie za wczesnie mnie to boli :wściekła/y:

Dorota dużo odpoczywaj, dużo leż chyba każdą czasami coś pobolewuje. Jeśli nie ma żadnych upławów a tym bardziej krwawienia to powinno być dobrze.. Będzie dobrze bo to już przecież połowa i powinno już być z górki. A czasem na taki ból pomoże No-spa. Pozdrawiam...
Ja też miałam trochę strachu bo mnie bolał brzuch ale ustało i narazie jest ok...

2ff2fcf6e9.png
888f779fe9.png
6c8ac34a9d.png

Ewela nie martw sie choc wiem ze to nie latwe napewno bedzie dobrze :-)

Ja tez sie martwie tymi bolami czy to sie z dzidzia nie dzieje cos zlego :-(.
Bolalo mnie tak na mszy i przed troche wiec wyszlam na komuni i jak siedzialam w domu to bolalo ale mniej ale jak lezalam i czasem tez bolalo to czulam jak dzidzia sie rusza i kopala.Byla
jak na dzis najbardziej wlasnie bardzo ruchliwa wiec chyba jej nic nie ma, teraz tez czasem mnie stuknie jak siedze przed kompem :-).Martwie sie o te bole mam nadzieje ze to dzidzi nie szkodzi.

Bylismy dzis w Brennej nad wisla i ja lezalam jako jedyna w cieniu i opalalam nogi ale tak
spalilam nogi do kolan ze az mnie bola teraz tzn piecze mnie bo czerwone i gorace higihih.
Troche pochodzilam po sloncu ale tyle co jakbym u nas poszla na spacer i tez mnie chytlo na ramionach ale one mnie nie pieka :-) tylko te nogi nawet stopy mam spalone.Staralam sie aby dzidzi nie dawac wiele slonca bylam w sukience i na cieniu od kolan w gore hihihih.

Ide spac sory ze sie tak rozpisalam.Dziewczynki te ktore juz rodzily czy mialyscie takie bole????????? czy to dzidzi szkodzi.
To jest bol na samym dole brzucha jak ma sie ta kosc od wiecie czego :-) nawet jeszcze mam tam wlosy lonowe i tam mnie bolalo.Czasem przechodzilo troche do gory na brzuch i po bokach ale najbardziej to tak jak ta kosc :-(Bol taki sciagajacy,pieczenie czy cos takiego

reklama
Hej witam sie w ten upalny poniedzialek :-D
Ja dzis nigdzie dalej nie wychodze tylko wiczorem jak co to pojde do gina po zaswiadczenia na to moje prawko aby je przelozyc,Ale zobacze czy ja pojde je odebrac czy maz;-).Jutro musze to zawiesc bo w srode mialam miec egzamin ale sie ciesze ze sobie go przelozylam.

Noc przespalam fajnie i moja kochana dzidzia kopala do 3 czy do 4 w nocy :-D
Ja juz po sniadanku

A co tu tak pusto ?????????????????????????:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry